0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να εκφράσω μια απορία που την έχω καιρό. Έχω ακούσει πολλούς να λένε "μη με στείλει Καστελόριζο" και άλλες τέτοιες εκφράσεις. Γιατί πολλοί θεωρούν το Καστελόριζο σαν το "χειρότερο" μέρος; Ύπάρχουν πολύ μικρότερα και πιο δύσκολα μέρη που θα μπορούσε να "καταλήξει" κανείς. Εκτός των άλλων το Καστελόριζο είναι πολύ όμορφο μέρος! Και το πιο σημαντικό: όποιος πάει εκεί θα έχει να λέει πως μένει στο μέρος απ΄όπου ο Γιωργάκης μας έβαλε στο ΔΝΤ! Οποία τιμή!!!
Παράθεση από: dinateacher στις Ιουλίου 10, 2011, 09:27:18 pmΝα εκφράσω μια απορία που την έχω καιρό. Έχω ακούσει πολλούς να λένε "μη με στείλει Καστελόριζο" και άλλες τέτοιες εκφράσεις. Γιατί πολλοί θεωρούν το Καστελόριζο σαν το "χειρότερο" μέρος; Ύπάρχουν πολύ μικρότερα και πιο δύσκολα μέρη που θα μπορούσε να "καταλήξει" κανείς. Εκτός των άλλων το Καστελόριζο είναι πολύ όμορφο μέρος! Και το πιο σημαντικό: όποιος πάει εκεί θα έχει να λέει πως μένει στο μέρος απ΄όπου ο Γιωργάκης μας έβαλε στο ΔΝΤ! Οποία τιμή!!! Εμένα το μόνο που με ενοχλεί, είναι οι φήμες πως δεν έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Πώς θα μπάινω στο PDE, ε;
Σε ΟΑΕΔίτη που φέτος ήταν αναπληρωτής και έκανε αίτηση εμφανίστηκαν μόνο τα μόρια προυπηρεσίας σε δημόσιο σχολείο και όχι στις σχολές του ΟΑΕΔ! Δηλαδή είναι πολύ λιγότερα από αυτά έχει στον ενιαίο πίνακα διορισμών! Εχει αλλάξει κάτι?