0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: domenica στις Ιουλίου 13, 2011, 07:38:42 pmΠαράθεση από: Landau στις Ιουλίου 13, 2011, 07:31:09 pmΠαράθεση από: pdeathina στις Ιουλίου 13, 2011, 07:18:08 pmΑΣΧΕΤΟ: Έχουν υπεύθυνες δηλώσεις για αλλαγή στοιχείων στις Διευθύνσεις ή πρέπει να μεριμνήσουμε πριν πάμε εκεί;Μπορεί και να μην έχουν.. καλύτερα να είναι κανείς προετοιμασμένος για το χειρότερο και να τα έχει όλα μαζί του Προσωπικά, έχω μία γνήσια (με χρωματάκι ) υπεύθυνη δήλωση και βγάζω κατά καιρούς αντίγραφα για να έχω όπου χρειαστεί.Στη Θεσσαλονίκη είμαστε large...πληθώρα αιτήσεων έξω από τα γραφεία Δεν ρώτησε για αιτήσεις, αλλά για υπεύθυνες δηλώσεις (που δεν είναι και απαραίτητο να διαθέτουν δηλαδή..)
Παράθεση από: Landau στις Ιουλίου 13, 2011, 07:31:09 pmΠαράθεση από: pdeathina στις Ιουλίου 13, 2011, 07:18:08 pmΑΣΧΕΤΟ: Έχουν υπεύθυνες δηλώσεις για αλλαγή στοιχείων στις Διευθύνσεις ή πρέπει να μεριμνήσουμε πριν πάμε εκεί;Μπορεί και να μην έχουν.. καλύτερα να είναι κανείς προετοιμασμένος για το χειρότερο και να τα έχει όλα μαζί του Προσωπικά, έχω μία γνήσια (με χρωματάκι ) υπεύθυνη δήλωση και βγάζω κατά καιρούς αντίγραφα για να έχω όπου χρειαστεί.Στη Θεσσαλονίκη είμαστε large...πληθώρα αιτήσεων έξω από τα γραφεία
Παράθεση από: pdeathina στις Ιουλίου 13, 2011, 07:18:08 pmΑΣΧΕΤΟ: Έχουν υπεύθυνες δηλώσεις για αλλαγή στοιχείων στις Διευθύνσεις ή πρέπει να μεριμνήσουμε πριν πάμε εκεί;Μπορεί και να μην έχουν.. καλύτερα να είναι κανείς προετοιμασμένος για το χειρότερο και να τα έχει όλα μαζί του Προσωπικά, έχω μία γνήσια (με χρωματάκι ) υπεύθυνη δήλωση και βγάζω κατά καιρούς αντίγραφα για να έχω όπου χρειαστεί.
ΑΣΧΕΤΟ: Έχουν υπεύθυνες δηλώσεις για αλλαγή στοιχείων στις Διευθύνσεις ή πρέπει να μεριμνήσουμε πριν πάμε εκεί;
Καλησπέρα παιδιά!Το θέμα είναι τεράστιο και συγχωρήστε με που δεν το διάβασα.Την σχολική χρονιά 2009-2010 είχα κάνει τα χαρτιά μου για αναπληρώτρια και είχα μπει στο πίνακα μηδενικής προϋπηρεσίας. Πέρυσι δεν τα έκανα.Είμαι ακόμα γραμμένη στο σύστημα? Τι χαρτιά πρέπει να υποβάλλω?Συγνώμη και πάλι αν έχει απαντηθεί πολλές φορές αυτή η απορία.
Άρα τι χαρτιά χρειάζομαι για να πάω να κάνω αίτηση?
Παράθεση από: peni στις Ιουλίου 13, 2011, 09:22:48 pmΚαλησπέρα παιδιά!Το θέμα είναι τεράστιο και συγχωρήστε με που δεν το διάβασα.Την σχολική χρονιά 2009-2010 είχα κάνει τα χαρτιά μου για αναπληρώτρια και είχα μπει στο πίνακα μηδενικής προϋπηρεσίας. Πέρυσι δεν τα έκανα.Είμαι ακόμα γραμμένη στο σύστημα? Τι χαρτιά πρέπει να υποβάλλω?Συγνώμη και πάλι αν έχει απαντηθεί πολλές φορές αυτή η απορία.εισαι περασμενη στο συστημα.
Παράθεση από: jak_13 στις Ιουλίου 12, 2011, 09:21:36 pmΠαράθεση από: Natas@ στις Ιουλίου 12, 2011, 09:08:40 pmΠαράθεση από: josefina στις Ιουλίου 12, 2011, 08:03:53 pmΠαιδιά γνωρίζει κανείς αν η συμπλήρωση του λογαριασμού e-mail είναι υποχρεωτική; Εγώ σήμερα έκανα αίτηση και η υπάλληλος μου είπε ότι σε κανένα δεν το δήλωσε, δε χρειάζεται.Το email eίναι ένα επιπλέον συν, για διευκόλυνση και άμεση ενημέρωση σε περίπτωση πρόσληψης.. Οπότε γιατί όχι;Στην εγκύκλιο πάντως αναφέρεται ως πεδίο που συμπληρώνεται (μαζί με ΑΦΜ, αριθμό τηλ. διεύθυνση κλπ στοιχεία).Η ηλεκτρονική διεύθυνση είναι ένας ακόμα τρόπος επικοινωνίας, σε περίπτωση που αυτή θα χρειαστεί, δεν είναι όμως υποχρεωτικό πεδίο στη συμπλήρωση της αίτησης.Η εγκύκλιος αναφέρει ότι το e-mail είναι υποχρεωτικό.
Παράθεση από: Natas@ στις Ιουλίου 12, 2011, 09:08:40 pmΠαράθεση από: josefina στις Ιουλίου 12, 2011, 08:03:53 pmΠαιδιά γνωρίζει κανείς αν η συμπλήρωση του λογαριασμού e-mail είναι υποχρεωτική; Εγώ σήμερα έκανα αίτηση και η υπάλληλος μου είπε ότι σε κανένα δεν το δήλωσε, δε χρειάζεται.Το email eίναι ένα επιπλέον συν, για διευκόλυνση και άμεση ενημέρωση σε περίπτωση πρόσληψης.. Οπότε γιατί όχι;Στην εγκύκλιο πάντως αναφέρεται ως πεδίο που συμπληρώνεται (μαζί με ΑΦΜ, αριθμό τηλ. διεύθυνση κλπ στοιχεία).Η ηλεκτρονική διεύθυνση είναι ένας ακόμα τρόπος επικοινωνίας, σε περίπτωση που αυτή θα χρειαστεί, δεν είναι όμως υποχρεωτικό πεδίο στη συμπλήρωση της αίτησης.
Παράθεση από: josefina στις Ιουλίου 12, 2011, 08:03:53 pmΠαιδιά γνωρίζει κανείς αν η συμπλήρωση του λογαριασμού e-mail είναι υποχρεωτική; Εγώ σήμερα έκανα αίτηση και η υπάλληλος μου είπε ότι σε κανένα δεν το δήλωσε, δε χρειάζεται.Το email eίναι ένα επιπλέον συν, για διευκόλυνση και άμεση ενημέρωση σε περίπτωση πρόσληψης.. Οπότε γιατί όχι;Στην εγκύκλιο πάντως αναφέρεται ως πεδίο που συμπληρώνεται (μαζί με ΑΦΜ, αριθμό τηλ. διεύθυνση κλπ στοιχεία).
Παιδιά γνωρίζει κανείς αν η συμπλήρωση του λογαριασμού e-mail είναι υποχρεωτική; Εγώ σήμερα έκανα αίτηση και η υπάλληλος μου είπε ότι σε κανένα δεν το δήλωσε, δε χρειάζεται.
Να ενημερώσω του συνάδελφους μουσικούς ότι η Δευτεροβάθμια Α' Αθήνας δεν δέχεται μουσικούς σήμερα και αύριο!!! Η κατάθεση των αιτήσεων θα ξεκινήσει από δευτέρα...
πάρτε και μελάνι μήπως δεν έχουν για την σφραγίδα της Ελληνικής Δημοκρατίας!