0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Tsampika στις Ιουλίου 14, 2011, 06:53:37 pmεχω μπερδευτει... θελω να δηλωσω την Α' Δωδεκανησου για ΑΚΩ,ΑΜΩ,ΩΡΟΜΙΣΘΙΑ. πως πρεπει να το γραψω? την αιτηση την φτιαχνω απο το σπιτι η' εχουν και στις δευτεροβαθμιες αιτηση και τη συμπληρωνω εκει?Στον πίνακα που αφορά την αναπλήρωση θα δηλώσεις:Α' ΔωδεκανήσουΑ' Δωδεκανήσου Μειωμένου Ωραρίου (ΑΜΩ)Στον πίνακα ωρομισθίων θα συμπληρώσεις στην Περιφερειακή Διεύθυνση : Νοτίου Αιγαίου και θα δηλώσεις Α' Δωδεκανήσου στις επιλογές σου...εννοείται θα γράφεις μπροστά από κάθε επιλογή Α (για πρωτοβάθμια) ή
εχω μπερδευτει... θελω να δηλωσω την Α' Δωδεκανησου για ΑΚΩ,ΑΜΩ,ΩΡΟΜΙΣΘΙΑ. πως πρεπει να το γραψω? την αιτηση την φτιαχνω απο το σπιτι η' εχουν και στις δευτεροβαθμιες αιτηση και τη συμπληρωνω εκει?
Να το δεχτώ αυτό. Αλλά θα πρέπει και να έχετε και ενημέρωση για βασικά θέματα. Δεν μπορώ εγώ καθώς έχω 2 ειδικότητες, να στήνομαι μια ολόκληρη μέρα στην ουρά και αφού με παίρνει η υπάλληλος και της λέω ότι αργότερα που θαβγει εγκύκλιος για μουσικούς θα έρθω να κάνω και τότε τα χαρτιά μου και εκείνη να μου λέει ότι κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει και κάνε τώρα την αίτηση για φιλόλογος και σήμερα που παίρνω στο Υπουργείο να μου λένε ΚΑΚΩΣ σε άφησαν να κάνεις την αίτηση και έπρεπε να περιμένεις την προκήρυξη μουσικών και να τις κάνεις μαζί και ΤΡΕΧΑ σήμερα-αύριο να προλάβεις να την κάνεις πριν λήξει και για φιλολόγους και να τρέχω σε 2 διευθύνσεις και να μην έχουν διαβάσει την εγκύκλιο! Και να πρέπει να χάσω και ΤΡΙΤΗ μέρα για να ξαναπάω!!!! Οπότε καταλήγω στο ότι να το δεχτώ (αν πρέπει) το ότι δεν προλάβατε να διαβάσετε την εγκύκλιο αλλά τουλάχιστον η πρώτη υπάλληλος θα έπρεπε να ήξερε να μου πει ότι δεν έπρεπε να την κάνω την αίτηση ως φιλόλογος μεμονωμένα!!!
Παράθεση από: mohitto στις Ιουλίου 14, 2011, 08:15:57 pmΠαράθεση από: dinateacher στις Ιουλίου 14, 2011, 08:13:29 pmΠαράθεση από: planety στις Ιουλίου 14, 2011, 07:57:32 pmΠαράθεση από: domenica2 στις Ιουλίου 14, 2011, 04:04:13 pmΓια όσους ρωτάνε για το e-mail: (δεν μου βγήκε η παράθεση)Φυσικά και δεν είναι υποχρεωτικό. Αν επιλέξες να το δηλώσεις πρέπει να συνοδεύεται από υπεύθυνη δήλωση. Μια κοπέλα που ήταν μπροστά μου δεν το δήλωσε για να μην μπαίνει στη διαδικασία να συμπληρώνει υπεύθυνη δήλωση. Ό,τι θέλεις κάνεις!Αν χρειαζόταν υπεύθυνη δήλωση δε θα το έλεγε στην εγκύκλιο;;;εγω που εκανα αιτηση την πρωτη μερα δεν μου ζητησαν καμια υπευθυνη δηλωση για αυτο... πρωτη φορα το ακουω..Ούτε και μένα μου ζήτησαν υπεύθυνη δήλωση.Ούτε κι εμένα.
Παράθεση από: dinateacher στις Ιουλίου 14, 2011, 08:13:29 pmΠαράθεση από: planety στις Ιουλίου 14, 2011, 07:57:32 pmΠαράθεση από: domenica2 στις Ιουλίου 14, 2011, 04:04:13 pmΓια όσους ρωτάνε για το e-mail: (δεν μου βγήκε η παράθεση)Φυσικά και δεν είναι υποχρεωτικό. Αν επιλέξες να το δηλώσεις πρέπει να συνοδεύεται από υπεύθυνη δήλωση. Μια κοπέλα που ήταν μπροστά μου δεν το δήλωσε για να μην μπαίνει στη διαδικασία να συμπληρώνει υπεύθυνη δήλωση. Ό,τι θέλεις κάνεις!Αν χρειαζόταν υπεύθυνη δήλωση δε θα το έλεγε στην εγκύκλιο;;;εγω που εκανα αιτηση την πρωτη μερα δεν μου ζητησαν καμια υπευθυνη δηλωση για αυτο... πρωτη φορα το ακουω..Ούτε και μένα μου ζήτησαν υπεύθυνη δήλωση.Ούτε κι εμένα.
Παράθεση από: planety στις Ιουλίου 14, 2011, 07:57:32 pmΠαράθεση από: domenica2 στις Ιουλίου 14, 2011, 04:04:13 pmΓια όσους ρωτάνε για το e-mail: (δεν μου βγήκε η παράθεση)Φυσικά και δεν είναι υποχρεωτικό. Αν επιλέξες να το δηλώσεις πρέπει να συνοδεύεται από υπεύθυνη δήλωση. Μια κοπέλα που ήταν μπροστά μου δεν το δήλωσε για να μην μπαίνει στη διαδικασία να συμπληρώνει υπεύθυνη δήλωση. Ό,τι θέλεις κάνεις!Αν χρειαζόταν υπεύθυνη δήλωση δε θα το έλεγε στην εγκύκλιο;;;εγω που εκανα αιτηση την πρωτη μερα δεν μου ζητησαν καμια υπευθυνη δηλωση για αυτο... πρωτη φορα το ακουω..Ούτε και μένα μου ζήτησαν υπεύθυνη δήλωση.
Παράθεση από: domenica2 στις Ιουλίου 14, 2011, 04:04:13 pmΓια όσους ρωτάνε για το e-mail: (δεν μου βγήκε η παράθεση)Φυσικά και δεν είναι υποχρεωτικό. Αν επιλέξες να το δηλώσεις πρέπει να συνοδεύεται από υπεύθυνη δήλωση. Μια κοπέλα που ήταν μπροστά μου δεν το δήλωσε για να μην μπαίνει στη διαδικασία να συμπληρώνει υπεύθυνη δήλωση. Ό,τι θέλεις κάνεις!Αν χρειαζόταν υπεύθυνη δήλωση δε θα το έλεγε στην εγκύκλιο;;;εγω που εκανα αιτηση την πρωτη μερα δεν μου ζητησαν καμια υπευθυνη δηλωση για αυτο... πρωτη φορα το ακουω..
Για όσους ρωτάνε για το e-mail: (δεν μου βγήκε η παράθεση)Φυσικά και δεν είναι υποχρεωτικό. Αν επιλέξες να το δηλώσεις πρέπει να συνοδεύεται από υπεύθυνη δήλωση. Μια κοπέλα που ήταν μπροστά μου δεν το δήλωσε για να μην μπαίνει στη διαδικασία να συμπληρώνει υπεύθυνη δήλωση. Ό,τι θέλεις κάνεις!
Παράθεση από: loella στις Ιουλίου 14, 2011, 05:04:13 pmΝα το δεχτώ αυτό. Αλλά θα πρέπει και να έχετε και ενημέρωση για βασικά θέματα. Δεν μπορώ εγώ καθώς έχω 2 ειδικότητες, να στήνομαι μια ολόκληρη μέρα στην ουρά και αφού με παίρνει η υπάλληλος και της λέω ότι αργότερα που θαβγει εγκύκλιος για μουσικούς θα έρθω να κάνω και τότε τα χαρτιά μου και εκείνη να μου λέει ότι κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει και κάνε τώρα την αίτηση για φιλόλογος και σήμερα που παίρνω στο Υπουργείο να μου λένε ΚΑΚΩΣ σε άφησαν να κάνεις την αίτηση και έπρεπε να περιμένεις την προκήρυξη μουσικών και να τις κάνεις μαζί και ΤΡΕΧΑ σήμερα-αύριο να προλάβεις να την κάνεις πριν λήξει και για φιλολόγους και να τρέχω σε 2 διευθύνσεις και να μην έχουν διαβάσει την εγκύκλιο! Και να πρέπει να χάσω και ΤΡΙΤΗ μέρα για να ξαναπάω!!!! Οπότε καταλήγω στο ότι να το δεχτώ (αν πρέπει) το ότι δεν προλάβατε να διαβάσετε την εγκύκλιο αλλά τουλάχιστον η πρώτη υπάλληλος θα έπρεπε να ήξερε να μου πει ότι δεν έπρεπε να την κάνω την αίτηση ως φιλόλογος μεμονωμένα!!!ΧΩΡΙΣ να είμαι 100% σίγουρη, με μία γρήγορη ματιά και στις δύο εγκυκλίους (αυτή για μουσικούς και αυτή για τις υπόλοιπες ειδικότητες), δεν είδα να αναφέρει πουθενά κάποιο κόλλημα στο να υποβάλει κάποιος ξεχωριστά τις αιτήσεις. Η των γενικών ειδικοτήτων αναφέρει βέβαια ότι οι μουσικοί θα κληθούν με ξεχωριστή εγκύκλιο, αλλά δεν λέει ότι ΔΕΝ πρέπει να υποβάλουν αίτηση αυτοί που έχουν 2 ή περισσότερους κλάδους και ένας εξ αυτών είναι μουσικής. Εγώ προσωπικά εχω περάσει (προφανώς ξεχωριστά) αιτήσεις υποψηφίων με 2 κλάδους εκ των οποίων ο ένας στην Αθμια και ο άλλος στην
Ρε παιδιά με πτυχίο ΠΕ60 το 2010 και μηδενικά μόρια έχω ελπίδες για να πάω αναπληρώτρια ή να την κάνω για Hawaii?
Dammit!Και ήθελα τόσο πολύ να δουλέψω στο Ελλάντα.Που να τρέχεις τώρα να αγοράζεις αντιηλιακά για τροπικό μαύρισμα
Δεν ακύρωσα την αίτησή μου σήμερα γιατί μόλις έφτασε η σειρά μου να μπω, με παρέπεμψε στην μοναδική υπάλληλο που είχε διαβάσει την εγκύκλιο για μουσικούς και η οποία τελικά δεν με πήρε γιατί σχολούσε. Δεν μίλησα με καμία της δευτεροβάθμιας για το θέμα μου παρά μόνο στο τηλέφωνο με το Υπουργείο, το οποίο μου είπε όσα ανέφερα. Και επίσης το Υπουργείο μου είπε: ''Το πιο πιθανό είναι να δοθεί παράταση (όπως και έγινε) όμως μην το ρισκάρεις και χάσεις την ευκαιρία να αναδιαμορφώσεις την αίτησή σου γι'αυτό πήγαινε σήμερα-αύριο''. Το πρόβλημα ουσιαστικά προκύπτει από το γεγονός ότι πρέπει να δηλώσουμε τις ίδιες περιοχές και για τις 2 ειδικότητες και αφού ως φιλόλογος είχα δηλώσει 30 περιοχές δευτεροβάθμιας και τώρα σαν μουσικός έχω το δικαίωμα να βάλω και πρωτοβάθμια, πρέπει να αναδιαμορφωθεί η ήδη υπάρχουσα αίτησή μου με διαφορετικές περιοχές.
εφόσον η αίτησή σου είναι μία και για τις δύο ειδικότητες, που σημαίνει ότι στις 30 επιλογές πρέπει να βάλει περιοχές