0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ειδα οτι εχουν τελειωσει οι αιτησεις...(η καταλαβα λαθος?)
Υπαρχει και η πιθανοτητα να μη δημιουργηθει τμημα για καποια ειδικοτητα..Σε αυτην την περιπτωση τι γινεται? Μενεις ανεργος η μπορει να σου δωσουν καποιες ωρες σε μαθηματα παραπλησια της ειδικοτητας σου? Πολλα ζηταω ε?
Πού είναι οι οριστικοί πίνακες????Οέο?
Στο τηλέφωνο μου είπαν Δευτέρα με Τρίτη θα βγουν.
Παράθεση από: mimika12 στις Σεπτεμβρίου 17, 2011, 10:42:53 amΣτο τηλέφωνο μου είπαν Δευτέρα με Τρίτη θα βγουν.και εμενα το ιδιο μου ειπαν οταν πηγα αλλα για τα ιεκ του οαεδ. Λέτε να κοιτουν και για τα επασ και για τα ιεκ του οαεδ μαζι τις αιτησεις ωστε να δοθουν σε όλους λιγες ωρες και να μην παιρνει καποιος ολες τις ωρες του ιεκ και ολες τις επασ
Παράθεση από: mpesg στις Σεπτεμβρίου 17, 2011, 01:32:42 pmΠαράθεση από: mimika12 στις Σεπτεμβρίου 17, 2011, 10:42:53 amΣτο τηλέφωνο μου είπαν Δευτέρα με Τρίτη θα βγουν.και εμενα το ιδιο μου ειπαν οταν πηγα αλλα για τα ιεκ του οαεδ. Λέτε να κοιτουν και για τα επασ και για τα ιεκ του οαεδ μαζι τις αιτησεις ωστε να δοθουν σε όλους λιγες ωρες και να μην παιρνει καποιος ολες τις ωρες του ιεκ και ολες τις επασΑυτό γίνεται ούτως ή άλλως εδώ και χρόνια. Ο διευθυντής της ΕΠΑΣ γνωρίζει όχι μόνο πόσο ώρες έχεις στο ΙΕΚ, αλλά λαμβάνει υπόψη και το πρόγραμμά σου στο ΙΕΚ για να μη συμπίπτουν οι ώρες διδασκαλίας στην ΕΠΑΣ.Υπάρχει ένα όριο για να μην παίρνει ένας εκπαιδευτικός όλες τις ώρες. Αν κάποιος ΠΕ πάρει το μέγιστο, 21 ώρες στην ΕΠΑΣ νομίζω ότι μπορεί να έχει άλλες το πολύ 7 ώρες στο ΙΕΚ. Άθροισμα 28. Το λέω με επιφύλαξη αυτό επειδή δε συνηθίζω να παίρνω ώρες στο ΙΕΚ. Μπελάς είναι... Καλύτερα στην ΕΠΑΣ μόνο!
Καλησπέρα τελικά τι έγινε με τους τελικούς πίνακες ανακοινώθηκαν έμαθε κανείς κάτι, στο site του οαεδ δεν έχουν αναρτηθεί...
Παράθεση από: mar84 στις Σεπτεμβρίου 17, 2011, 02:45:51 pmΚαλησπέρα τελικά τι έγινε με τους τελικούς πίνακες ανακοινώθηκαν έμαθε κανείς κάτι, στο site του οαεδ δεν έχουν αναρτηθεί...δευτερα η τριτη μου ειπαν στον οαεδ
Παράθεση από: Lasid στις Σεπτεμβρίου 17, 2011, 03:32:19 pmΠαράθεση από: mpesg στις Σεπτεμβρίου 17, 2011, 01:32:42 pmΠαράθεση από: mimika12 στις Σεπτεμβρίου 17, 2011, 10:42:53 amΣτο τηλέφωνο μου είπαν Δευτέρα με Τρίτη θα βγουν.και εμενα το ιδιο μου ειπαν οταν πηγα αλλα για τα ιεκ του οαεδ. Λέτε να κοιτουν και για τα επασ και για τα ιεκ του οαεδ μαζι τις αιτησεις ωστε να δοθουν σε όλους λιγες ωρες και να μην παιρνει καποιος ολες τις ωρες του ιεκ και ολες τις επασΑυτό γίνεται ούτως ή άλλως εδώ και χρόνια. Ο διευθυντής της ΕΠΑΣ γνωρίζει όχι μόνο πόσο ώρες έχεις στο ΙΕΚ, αλλά λαμβάνει υπόψη και το πρόγραμμά σου στο ΙΕΚ για να μη συμπίπτουν οι ώρες διδασκαλίας στην ΕΠΑΣ.Υπάρχει ένα όριο για να μην παίρνει ένας εκπαιδευτικός όλες τις ώρες. Αν κάποιος ΠΕ πάρει το μέγιστο, 21 ώρες στην ΕΠΑΣ νομίζω ότι μπορεί να έχει άλλες το πολύ 7 ώρες στο ΙΕΚ. Άθροισμα 28. Το λέω με επιφύλαξη αυτό επειδή δε συνηθίζω να παίρνω ώρες στο ΙΕΚ. Μπελάς είναι... Καλύτερα στην ΕΠΑΣ μόνο! ευχαριστω για την πληροφορηση ;