*

Αποστολέας Θέμα: Προκήρυξη Πρόσληψης Ωρομισθίου Εκπαιδευτικού Προσωπικού ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ 2011-2012  (Αναγνώστηκε 198980 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mpesg

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
ειδα οτι εχουν  τελειωσει οι αιτησεις...(η καταλαβα λαθος?)
Ναι εχουν τελειωσει

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος rolls

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Υπαρχει και η πιθανοτητα να μη δημιουργηθει τμημα για καποια ειδικοτητα..Σε αυτην την περιπτωση τι γινεται? Μενεις ανεργος η μπορει να σου δωσουν καποιες ωρες σε μαθηματα παραπλησια της ειδικοτητας σου? Πολλα ζηταω ε????

Συνδεδεμένος Lasid

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
Υπαρχει και η πιθανοτητα να μη δημιουργηθει τμημα για καποια ειδικοτητα..Σε αυτην την περιπτωση τι γινεται? Μενεις ανεργος η μπορει να σου δωσουν καποιες ωρες σε μαθηματα παραπλησια της ειδικοτητας σου? Πολλα ζηταω ε????
Ο καθένας κάνει αίτηση για να διδάξει μαθήματα της ειδικότητάς του. Για τα μαθήματα της παραπλήσιας ειδικότητας η προκήρυξη ζητούσε εκπαιδευτικούς της παρόμοιας ειδικότητας.

Δεν θα ήταν άσχημο να παίρνει ένας ηλεκτρονικός ώρες από τους ηλεκτρολόγους, επειδή δεν έγινε τμήμα ηλεκτρονικών τελικά; Για αυτό παίρνεις ώρες μόνο της ειδικότητά σου!

Εγώ ξέρω ότι στο νομό που δήλωσα είμαι πρώτος, όπως γνωρίζω ότι ακόμα κι αν γίνει τμήμα οι ώρες που θα απομείνουν όταν οι μόνιμοι ηλεκτρολόγοι συμπληρώσουν ωράριο, ίσως δεν είναι πολλές. Θα δούμε...
Όλοι στην αβεβαιότητα βρισκόμαστε, αλλά έχω μάθει τόσα χρόνια ότι με το άγχος δεν κερδίζει κανείς τίποτα.
Όταν έρθει η ώρα να μας καλέσουν θα μάθουμε τι γίνεται! Υπομονή λοιπόν...

Αποσυνδεδεμένος rolls

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Πού είναι οι οριστικοί πίνακες????Οέο?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Συνδεδεμένος Lasid

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
Πού είναι οι οριστικοί πίνακες????Οέο?
Όπως βλέπεις δε βιάζονται...ούτως ή άλλως οι προσλήψεις γίνονται αρχές Οκτωβρίου.
Θα μας σκάσουν μέχρι αν βγάλουν τους οριστικούς πίνακες...άντε κάναμε και ενστάσεις!

Αποσυνδεδεμένος mimika12

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Στο τηλέφωνο μου είπαν Δευτέρα με Τρίτη θα βγουν.

Συνδεδεμένος Lasid

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
Να είναι καλά οι άνθρωποι... Άντε να δούμε...  >:(

Αποσυνδεδεμένος mpesg

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
και εμενα το ιδιο μου ειπαν οταν πηγα αλλα για τα ιεκ του οαεδ. Λέτε να κοιτουν  και για τα επασ και για  τα ιεκ του οαεδ μαζι τις αιτησεις ωστε να δοθουν σε όλους λιγες ωρες και να μην παιρνει καποιος ολες τις ωρες του ιεκ και ολες τις επασ

Αποσυνδεδεμένος mar84

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Καλησπέρα τελικά τι έγινε με τους τελικούς πίνακες ανακοινώθηκαν έμαθε κανείς κάτι, στο site του οαεδ δεν έχουν αναρτηθεί...

Συνδεδεμένος Lasid

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
και εμενα το ιδιο μου ειπαν οταν πηγα αλλα για τα ιεκ του οαεδ. Λέτε να κοιτουν  και για τα επασ και για  τα ιεκ του οαεδ μαζι τις αιτησεις ωστε να δοθουν σε όλους λιγες ωρες και να μην παιρνει καποιος ολες τις ωρες του ιεκ και ολες τις επασ
Αυτό γίνεται ούτως ή άλλως εδώ και χρόνια. Ο διευθυντής της ΕΠΑΣ γνωρίζει όχι μόνο πόσο ώρες έχεις στο ΙΕΚ, αλλά λαμβάνει υπόψη και το πρόγραμμά σου στο ΙΕΚ για να μη συμπίπτουν οι ώρες διδασκαλίας στην ΕΠΑΣ.
Υπάρχει ένα όριο για να μην παίρνει ένας εκπαιδευτικός όλες τις ώρες. Αν κάποιος ΠΕ πάρει το μέγιστο, 21 ώρες στην ΕΠΑΣ νομίζω ότι μπορεί να έχει άλλες το πολύ 7 ώρες στο ΙΕΚ. Άθροισμα 28. Το λέω με επιφύλαξη αυτό επειδή δε συνηθίζω να παίρνω ώρες στο ΙΕΚ. Μπελάς είναι... Καλύτερα στην ΕΠΑΣ μόνο!  ;)

Αποσυνδεδεμένος mpesg

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
Αυτό γίνεται ούτως ή άλλως εδώ και χρόνια. Ο διευθυντής της ΕΠΑΣ γνωρίζει όχι μόνο πόσο ώρες έχεις στο ΙΕΚ, αλλά λαμβάνει υπόψη και το πρόγραμμά σου στο ΙΕΚ για να μη συμπίπτουν οι ώρες διδασκαλίας στην ΕΠΑΣ.
Υπάρχει ένα όριο για να μην παίρνει ένας εκπαιδευτικός όλες τις ώρες. Αν κάποιος ΠΕ πάρει το μέγιστο, 21 ώρες στην ΕΠΑΣ νομίζω ότι μπορεί να έχει άλλες το πολύ 7 ώρες στο ΙΕΚ. Άθροισμα 28. Το λέω με επιφύλαξη αυτό επειδή δε συνηθίζω να παίρνω ώρες στο ΙΕΚ. Μπελάς είναι... Καλύτερα στην ΕΠΑΣ μόνο!  ;)
ευχαριστω για την πληροφορηση ; :)

Αποσυνδεδεμένος mpesg

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
Καλησπέρα τελικά τι έγινε με τους τελικούς πίνακες ανακοινώθηκαν έμαθε κανείς κάτι, στο site του οαεδ δεν έχουν αναρτηθεί...
δευτερα η τριτη μου ειπαν στον οαεδ

Αποσυνδεδεμένος mar84

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
δευτερα η τριτη μου ειπαν στον οαεδ

Ευχαριστώ...!!! Καλά αποτελέσματα.

Συνδεδεμένος Lasid

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
ευχαριστω για την πληροφορηση ; :)
Παρακαλώ mpesg.  :)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182675
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671