0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
αααα ολα κι ολα ο καθενας εκει που ανηκει...οριστε μας...δεν μας φτανει ο δικος μας ανταγωνισμος θα εχουμε και ξενους!!
Δεν το καταλαβαινω...οι ωρες ειναι λιγες,εξαρταται βεβαια και απο την ειδικοτητα,η προϋπηρεσια δεν...αρα γιατι να ξενιτευτω ;; εμενα αλλο με ανησυχει...Το βυσμα...κατι μου λεει οτι τσαμπα την εκανα...
Το μόνο που δεν ρώτησα είναι καταγράφουμε στη λίστα με τις προϋπηρεσίες την παλιότερη διδακτική εμπειρία ή εκεί γράφουμε μόνο τη φετινή; Δηλαδή, αν κάποιος έχει μια βεβαίωση με 300 ώρες προϋπηρεσίας φέτος, μόνο αυτή θα γράψει στη λίστα με τη διδακτική εμπειρία;
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Ιουνίου 03, 2011, 03:53:55 pmΔεν το καταλαβαινω...οι ωρες ειναι λιγες,εξαρταται βεβαια και απο την ειδικοτητα,η προϋπηρεσια δεν...αρα γιατι να ξενιτευτω ;; εμενα αλλο με ανησυχει...Το βυσμα...κατι μου λεει οτι τσαμπα την εκανα... Αυτοί που δηλώνουν πρόθυμοι να ξενιτευτούν είναι ανύπαντροι που θέλουν να είναι οικονομικά ανεξάρτητοι,γιατί αν μείνουν τελικά σε μεγάλη πόλη άνεργοι θα χρειάζεται να ζητάνε λεφτά από τους γονείς τους.Το σκεπτικό τους είναι ας πάω για να έχω να ζω άλλον ένα χρόνο, γιατί το ενοίκιο και οι λογαριασμοί ΔΕΚΟ που θα έχουν να πληρώνουν είναι πάνω από 400-500 ευρώ. Πόσες ώρες θα τους δώσουν άραγε και τι θα τους μένει για να ζήσουν; Ίσα ίσα θα τα βγάζουν πέρα.Όσο για το βύσμα, αν είσαι χρόνια στον ΟΑΕΔ, έχεις δυνατότητα να καταλαβαίνεις πολλά και να μαθαίνεις πώς λειτουργούν όλες οι καταστάσεις εκεί. Στο χέρι σου είναι αν διαπιστώσεις ότι παραγκωνίζεσαι να κάνεις καταγγελία, αλλά ποιος φτάνει τα πράγματα στα άκρα; Μετά ξέρει ότι θα τον κοιτάνε όλοι περιεργά και θα του κάνουν τη ζωή δύσκολη στο σχολείο. Πόσο μάλλον αν καταγγείλεις, όχι συνάδελφο, αλλά το διευθυντή του σχολείου.
Στον ΟΑΕΔ μετράει η προϋπηρεσία από σχολεία του υπ. παιδείας;