0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Landau στις Ιουνίου 03, 2011, 07:26:31 pmΣτον ΟΑΕΔ μετράει η προϋπηρεσία από σχολεία του υπ. παιδείας; Ναί... Και από φροντηστήρια, ιδιαίτερα....
Στον ΟΑΕΔ μετράει η προϋπηρεσία από σχολεία του υπ. παιδείας;
εγω γιατι καταλαβα οτι μετραει μονο η προυπηρεσια στην δευτεροβαθμια εκπαιδευση του υπ.παιδειας κ μονο?
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Ιουνίου 03, 2011, 03:53:55 pmΔεν το καταλαβαινω...οι ωρες ειναι λιγες,εξαρταται βεβαια και απο την ειδικοτητα,η προϋπηρεσια δεν...αρα γιατι να ξενιτευτω ;; εμενα αλλο με ανησυχει...Το βυσμα...κατι μου λεει οτι τσαμπα την εκανα... Αυτοί που δηλώνουν πρόθυμοι να ξενιτευτούν είναι ανύπαντροι που θέλουν να είναι οικονομικά ανεξάρτητοι,γιατί αν μείνουν τελικά σε μεγάλη πόλη άνεργοι θα χρειάζεται να ζητάνε λεφτά από τους γονείς τους.Το σκεπτικό τους είναι ας πάω για να έχω να ζω άλλον ένα χρόνο, γιατί το ενοίκιο και οι λογαριασμοί ΔΕΚΟ που θα έχουν να πληρώνουν είναι πάνω από 400-500 ευρώ. Πόσες ώρες θα τους δώσουν άραγε και τι θα τους μένει για να ζήσουν; Ίσα ίσα θα τα βγάζουν πέρα.Όσο για το βύσμα, αν είσαι χρόνια στον ΟΑΕΔ, έχεις δυνατότητα να καταλαβαίνεις πολλά και να μαθαίνεις πώς λειτουργούν όλες οι καταστάσεις εκεί. Στο χέρι σου είναι αν διαπιστώσεις ότι παραγκωνίζεσαι να κάνεις καταγγελία, αλλά ποιος φτάνει τα πράγματα στα άκρα; Μετά ξέρει ότι θα τον κοιτάνε όλοι περιεργά και θα του κάνουν τη ζωή δύσκολη στο σχολείο. Πόσο μάλλον αν καταγγείλεις, όχι συνάδελφο, αλλά το διευθυντή του σχολείου.
Δεν το καταλαβαινω...οι ωρες ειναι λιγες,εξαρταται βεβαια και απο την ειδικοτητα,η προϋπηρεσια δεν...αρα γιατι να ξενιτευτω ;; εμενα αλλο με ανησυχει...Το βυσμα...κατι μου λεει οτι τσαμπα την εκανα...
Η παραπληροφορηση και η συκοφαντια πρεπει να σταματησει πια γιατι πληττει το συνολο της εκπαιδευτικης κοινοτητας , πιο πολυ τσατιζομαι απο τους καθηγητες παρα απο τη Διαμαντοπουλου που απλως κανει copy-paste
Εχεις κανει ποτε αιτηση και αντι για σενα προσλαβανε καποιον με λιγοτερα μορια; Εκανες ενσταση και δε δικαιωθηκες;Μια χρονια βρεθηκα δευτερη στον πινακα ενος αλλου νομου και ρωτησα το διευθυντη του σχολειου τι συμβαινει,μιας και ειχα περισσοτερα μορια ,μου απαντησε με θρασσος οτι ετσι εχει η κατασταση,ειμαι δευτερη και οταν τον απειλησα με καταγγελια μου απαντησε οτι η καταταξη ειναι με .....αλφαβητικη σειρα ,τα μορια φαινονται οτι ειναι περισσοτερα τα δικα μου .Απαντησε μου αν αδικηθηκες ποτε ή αν μεταφερεις απλα τα λογια αλλων.Το "τσατιζομαι "εχει μεταφορικη χροια ,ειμαι παντα ψυχραιμη.