0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: mpesg στις Αυγούστου 05, 2011, 01:04:53 pmΠαράθεση από: deukalionas στις Αυγούστου 05, 2011, 12:57:16 pmκανένα νέο για τα αποτελέσματα? (μετά τις ενστάσεις)τιποτα, καθε μερα μπαίνω στο site πηγαίνω και στον οαεδ αλλά............. Μια απο τα ιδια....σαν να αργησαν λιγο να τα βγαλουν?.....Αλλα και να βγουν, παλι δεν εισαι σιγουρος αν θα σε καλεσουν, δηλαδη μπορει να μη δημιουργηθει τμημα....
Παράθεση από: deukalionas στις Αυγούστου 05, 2011, 12:57:16 pmκανένα νέο για τα αποτελέσματα? (μετά τις ενστάσεις)τιποτα, καθε μερα μπαίνω στο site πηγαίνω και στον οαεδ αλλά.............
κανένα νέο για τα αποτελέσματα? (μετά τις ενστάσεις)
Παράθεση από: rolls στις Αυγούστου 05, 2011, 02:13:24 pmΚαι να βγουν τα αποτελέσματα, παλι δεν εισαι σιγουρος αν θα σε καλεσουν, δηλαδη μπορει να μη δημιουργηθει τμημα.... στη Λάρισα κάθε μερα στον τοπικό τύπο αναφέρουν οτι παραμένουν ανοιχτά όλο το καλοκαίρι για εγγραφές......που σημαίνει οτι δεν το προτιμούν οι μαθητές
Και να βγουν τα αποτελέσματα, παλι δεν εισαι σιγουρος αν θα σε καλεσουν, δηλαδη μπορει να μη δημιουργηθει τμημα....
Παράθεση από: mpesg στις Αυγούστου 05, 2011, 02:55:50 pmΠαράθεση από: rolls στις Αυγούστου 05, 2011, 02:13:24 pmΚαι να βγουν τα αποτελέσματα, παλι δεν εισαι σιγουρος αν θα σε καλεσουν, δηλαδη μπορει να μη δημιουργηθει τμημα.... στη Λάρισα κάθε μερα στον τοπικό τύπο αναφέρουν οτι παραμένουν ανοιχτά όλο το καλοκαίρι για εγγραφές......που σημαίνει οτι δεν το προτιμούν οι μαθητές Είναι πλεονέκτημα που η γραμματείες στις ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ κάνουν εγγραφές κάθε μέρα, ενώ δεν ισχύει το ίδιο για τα σχολεία του Υπ. Παιδείας. Αυτό δεν είναι αδυναμία ή δείγμα του ότι δεν προτιμούν οι μαθητές τον ΟΑΕΔ.Ας θυμηθούμε ότι πριν 2-3 χρόνια έπαιζε καιρό στην τηλεόραση διαφήμιση με στίχο και μουσική ραπ που έφερε καλό αποτέλεσμα και προσωπικά μου είχε κάνει εντύπωση η έμπνευση! Εξάλλου πολλοί μαθητές (τουλάχιστον εδώ στη Θεσσαλονίκη) αμελούν την εγγραφή τους και την κάνουν στα τέλη του Αυγούστου, ενώ αρκετοί την κάνουν το Σεπτέμβριο επειδή χρωστάνε μαθήματα. Ας είμαστε αισιόδοξοι ότι τα πράγματα θα πάνε πιο θετικά από ό,τι νομίζουμε...
Παράθεση από: Lasid στις Αυγούστου 05, 2011, 03:14:08 pmΕίναι πλεονέκτημα που η γραμματείες στις ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ κάνουν εγγραφές κάθε μέρα, ενώ δεν ισχύει το ίδιο για τα σχολεία του Υπ. Παιδείας. Αυτό δεν είναι αδυναμία ή δείγμα του ότι δεν προτιμούν οι μαθητές τον ΟΑΕΔ.Ας θυμηθούμε ότι πριν 2-3 χρόνια έπαιζε καιρό στην τηλεόραση διαφήμιση με στίχο και μουσική ραπ που έφερε καλό αποτέλεσμα και προσωπικά μου είχε κάνει εντύπωση η έμπνευση! Εξάλλου πολλοί μαθητές (τουλάχιστον εδώ στη Θεσσαλονίκη) αμελούν την εγγραφή τους και την κάνουν στα τέλη του Αυγούστου, ενώ αρκετοί την κάνουν το Σεπτέμβριο επειδή χρωστάνε μαθήματα. Ας είμαστε αισιόδοξοι ότι τα πράγματα θα πάνε πιο θετικά από ό,τι νομίζουμε...Μακαρι να εχεις δικιο....ομως, τουλαχιστον στη δικη μου πολη, καθε χρονο ειχαν στην προκυρηξη και ειδικοτητες που με ενδιαφερουν (οικονομικου τομεα), ομως ποτε δε δημιουργηθηκε τμημα....και πριν λιγες μερες που μιλησα τηλεφωνικα με τις ΕΠΑΣ, ο γραμματεας μου ειπε πως μεχρι στιγμη δεν συμπληρωθηκε ο απαιτουμενος αριθμος μαθητων ωστε να δημιουργηθει τμημα και μαλλον δε θα δημιουργηθει....Οποτε, αν και πρωτη στη σειρα καταταξης, δεν το βλεπω να δουλευω απο Σεπτεμβρη....αγκαλια με την ανεργια για ενα ακομα ετος δυστυχως...Ηταν και αυτη η αποφαση φετος που δε μας αφησαν να δηλωσουμε πανω απο ενα νομο.....τι να πω...κριμα....
Είναι πλεονέκτημα που η γραμματείες στις ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ κάνουν εγγραφές κάθε μέρα, ενώ δεν ισχύει το ίδιο για τα σχολεία του Υπ. Παιδείας. Αυτό δεν είναι αδυναμία ή δείγμα του ότι δεν προτιμούν οι μαθητές τον ΟΑΕΔ.Ας θυμηθούμε ότι πριν 2-3 χρόνια έπαιζε καιρό στην τηλεόραση διαφήμιση με στίχο και μουσική ραπ που έφερε καλό αποτέλεσμα και προσωπικά μου είχε κάνει εντύπωση η έμπνευση! Εξάλλου πολλοί μαθητές (τουλάχιστον εδώ στη Θεσσαλονίκη) αμελούν την εγγραφή τους και την κάνουν στα τέλη του Αυγούστου, ενώ αρκετοί την κάνουν το Σεπτέμβριο επειδή χρωστάνε μαθήματα. Ας είμαστε αισιόδοξοι ότι τα πράγματα θα πάνε πιο θετικά από ό,τι νομίζουμε...
Παράθεση από: rolls στις Αυγούστου 05, 2011, 02:13:24 pmΠαράθεση από: mpesg στις Αυγούστου 05, 2011, 01:04:53 pmΠαράθεση από: deukalionas στις Αυγούστου 05, 2011, 12:57:16 pmκανένα νέο για τα αποτελέσματα? (μετά τις ενστάσεις)τιποτα, καθε μερα μπαίνω στο site πηγαίνω και στον οαεδ αλλά............. Μια απο τα ιδια....σαν να αργησαν λιγο να τα βγαλουν?.....Αλλα και να βγουν, παλι δεν εισαι σιγουρος αν θα σε καλεσουν, δηλαδη μπορει να μη δημιουργηθει τμημα.... στη Λάρισα κάθε μερα στον τοπικό τύπο αναφέρουν οτι παραμένουν ανοιχτά όλο το καλοκαίρι για εγγραφές......που σημαίνει οτι δεν το προτιμούν οι μαθητές
και δυστυχώς η δουλειά που γίνεται στα ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ είναι πολύ χαμηλού επιπέδου πώς να τραβήξει κόσμο μετά...
στα σχολεία του οαεδ ξέρει κάποιος πως προσλαμβάνονται οι αναπληρωτες; 1 γνωστη μου χωρίς να έχει καθόλου καλή θέση στον πίνακα των αναπληρωτών μου είπε ότι πέρυσι δουλεψε αναπληρωτρια στον οαεδ. ευχαριστώ!
Παράθεση από: kaitoula στις Αυγούστου 20, 2011, 10:58:22 pmστα σχολεία του οαεδ ξέρει κάποιος πως προσλαμβάνονται οι αναπληρωτες; 1 γνωστη μου χωρίς να έχει καθόλου καλή θέση στον πίνακα των αναπληρωτών μου είπε ότι πέρυσι δουλεψε αναπληρωτρια στον οαεδ. ευχαριστώ!Στις ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ οι εκπαιδευτικοί εργάζονται ως ωρομίσθιοι κι όχι ως αναπληρωτές.(Τα σχολικά έτη 2003-2004 και 2004-2005 είχαν εργαστεί κάποιοι ως αναπληρωτές.Από τότε δεν εφαρμόστηκε πρόσληψη αναπληρωτή καμιά από τις επόμενες χρονιές)Ένας εκπαιδευτικός μπορεί να διδάσκει στον ΟΑΕΔ μέχρι και 21 ώρες την εβδομάδα,αλλά δεν θεωρείται αναπληρωτής, προσλαμβάνεται με σύμβαση ωρομισθίου.Οι προσλήψεις στον ΟΑΕΔ γίνονται από πίνακες υποψήφιου εκπαιδευτικού προσωπικού,που καταρτίζονται σύμφωνα με την προκήρυξη που βγάζει κάθε χρόνο ο ΟΑΕΔ.
Ξερει καποιος πώς αποδεικνυω την προυπηρεσια για το 2011 οντας ελευθερος επαγγελματιας?