*

Αποστολέας Θέμα: Προκήρυξη Πρόσληψης Ωρομισθίου Εκπαιδευτικού Προσωπικού ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ 2011-2012  (Αναγνώστηκε 198447 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mpesg

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
κανένα νέο για τα αποτελέσματα?  (μετά τις ενστάσεις)
τιποτα, καθε μερα μπαίνω στο site πηγαίνω και στον οαεδ αλλά............. >:(

Μια απο τα ιδια....σαν να αργησαν λιγο να τα βγαλουν????.....Αλλα και να βγουν, παλι δεν εισαι σιγουρος αν θα σε καλεσουν, δηλαδη μπορει να μη δημιουργηθει τμημα.... :(
στη Λάρισα κάθε μερα στον τοπικό τύπο αναφέρουν οτι παραμένουν ανοιχτά όλο το καλοκαίρι για εγγραφές......που σημαίνει οτι δεν το προτιμούν οι μαθητές ???

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
Και να βγουν τα αποτελέσματα, παλι δεν εισαι σιγουρος αν θα σε καλεσουν, δηλαδη μπορει να μη δημιουργηθει τμημα.... :(
στη Λάρισα κάθε μερα στον τοπικό τύπο αναφέρουν οτι παραμένουν ανοιχτά όλο το καλοκαίρι για εγγραφές......που σημαίνει οτι δεν το προτιμούν οι μαθητές ???
Είναι πλεονέκτημα που η γραμματείες στις ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ κάνουν εγγραφές κάθε μέρα, ενώ δεν ισχύει το ίδιο για τα σχολεία του Υπ. Παιδείας. Αυτό δεν είναι αδυναμία ή δείγμα του ότι δεν προτιμούν οι μαθητές τον ΟΑΕΔ.
Ας θυμηθούμε ότι πριν 2-3 χρόνια έπαιζε καιρό στην τηλεόραση διαφήμιση με στίχο και μουσική ραπ που έφερε καλό αποτέλεσμα και προσωπικά μου είχε κάνει εντύπωση η έμπνευση! Εξάλλου πολλοί μαθητές (τουλάχιστον εδώ στη Θεσσαλονίκη) αμελούν την εγγραφή τους και την κάνουν στα τέλη του Αυγούστου, ενώ αρκετοί την κάνουν το Σεπτέμβριο επειδή χρωστάνε μαθήματα. Ας είμαστε αισιόδοξοι ότι τα πράγματα θα πάνε πιο θετικά από ό,τι νομίζουμε...

Αποσυνδεδεμένος rolls

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Και να βγουν τα αποτελέσματα, παλι δεν εισαι σιγουρος αν θα σε καλεσουν, δηλαδη μπορει να μη δημιουργηθει τμημα.... :(
Είναι πλεονέκτημα που η γραμματείες στις ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ κάνουν εγγραφές κάθε μέρα, ενώ δεν ισχύει το ίδιο για τα σχολεία του Υπ. Παιδείας. Αυτό δεν είναι αδυναμία ή δείγμα του ότι δεν προτιμούν οι μαθητές τον ΟΑΕΔ.
Ας θυμηθούμε ότι πριν 2-3 χρόνια έπαιζε καιρό στην τηλεόραση διαφήμιση με στίχο και μουσική ραπ που έφερε καλό αποτέλεσμα και προσωπικά μου είχε κάνει εντύπωση η έμπνευση! Εξάλλου πολλοί μαθητές (τουλάχιστον εδώ στη Θεσσαλονίκη) αμελούν την εγγραφή τους και την κάνουν στα τέλη του Αυγούστου, ενώ αρκετοί την κάνουν το Σεπτέμβριο επειδή χρωστάνε μαθήματα. Ας είμαστε αισιόδοξοι ότι τα πράγματα θα πάνε πιο θετικά από ό,τι νομίζουμε...

Μακαρι να εχεις δικιο....ομως, τουλαχιστον στη δικη μου πολη, καθε χρονο ειχαν στην προκυρηξη και ειδικοτητες που με ενδιαφερουν (οικονομικου τομεα), ομως ποτε δε δημιουργηθηκε τμημα....και πριν λιγες μερες που μιλησα τηλεφωνικα με τις ΕΠΑΣ, ο γραμματεας μου ειπε πως μεχρι στιγμη δεν συμπληρωθηκε ο απαιτουμενος αριθμος μαθητων ωστε να δημιουργηθει τμημα και μαλλον δε θα δημιουργηθει....Οποτε, αν και πρωτη στη σειρα καταταξης, δεν το βλεπω να δουλευω απο Σεπτεμβρη....αγκαλια με την ανεργια για ενα ακομα ετος δυστυχως...Ηταν και αυτη η αποφαση φετος που δε μας αφησαν να δηλωσουμε πανω απο ενα νομο.....τι να πω...κριμα....

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
Μακαρι να εχεις δικιο....ομως, τουλαχιστον στη δικη μου πολη, καθε χρονο ειχαν στην προκυρηξη και ειδικοτητες που με ενδιαφερουν (οικονομικου τομεα), ομως ποτε δε δημιουργηθηκε τμημα....και πριν λιγες μερες που μιλησα τηλεφωνικα με τις ΕΠΑΣ, ο γραμματεας μου ειπε πως μεχρι στιγμη δεν συμπληρωθηκε ο απαιτουμενος αριθμος μαθητων ωστε να δημιουργηθει τμημα και μαλλον δε θα δημιουργηθει....Οποτε, αν και πρωτη στη σειρα καταταξης, δεν το βλεπω να δουλευω απο Σεπτεμβρη....αγκαλια με την ανεργια για ενα ακομα ετος δυστυχως...Ηταν και αυτη η αποφαση φετος που δε μας αφησαν να δηλωσουμε πανω απο ενα νομο.....τι να πω...κριμα....
Ναι μας δυσκόλεψε το ότι δε μας άφησαν να δηλώσουμε πάνω από ένα νομό, αλλά κάποιοι έκαναν αίτηση σε πάνω από έναν νομούς της ίδιας περιφέρειας και η αίτησή τους έγινε αποδεκτή παντού. Για να δούμε τι θα μας απαντήσουν στις ενστάσεις!

Είναι αλήθεια ότι στους ηλεκτρολόγους και στους μηχανολόγους δημιουργούνται πιο εύκολα τμήματα, αλλά κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει φέτος! Θα δούμε όταν θα βγουν τα αποτελέσματα των ενστάσεων και τι τμήματα θα δημιουργηθούν σε κάθε νομό. Υπομονή!  :)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος stargate

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
κανένα νέο για τα αποτελέσματα?  (μετά τις ενστάσεις)
τιποτα, καθε μερα μπαίνω στο site πηγαίνω και στον οαεδ αλλά............. >:(

Μια απο τα ιδια....σαν να αργησαν λιγο να τα βγαλουν????.....Αλλα και να βγουν, παλι δεν εισαι σιγουρος αν θα σε καλεσουν, δηλαδη μπορει να μη δημιουργηθει τμημα.... :(

και δυστυχώς η δουλειά που γίνεται στα ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ είναι πολύ χαμηλού επιπέδου  >:(
πώς να τραβήξει κόσμο μετά...

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
και δυστυχώς η δουλειά που γίνεται στα ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ είναι πολύ χαμηλού επιπέδου  >:(
πώς να τραβήξει κόσμο μετά...
Έχω αρκετούς λόγους και για να συμφωνήσω και για να διαφωνήσω με αυτή τη δήλωση, αλλά τόσο εγώ όσο και πολλοί άλλοι συνάδελφοι που έχουμε δουλέψει και σε σχολεία του Υπ. Παιδείας και σε σχολεία του Υπ. Εργασίας, έχουμε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι στα εργαστήρια ιδιαίτερα γίνεται πολύ αξιόλογη δουλειά στις ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ.
Αυτό το λέμε επειδή συχνά πολλά εργαστήρια του Υπ. Παιδείας δεν είναι κατάλληλα εξοπλισμένα. Όσον αφορά στη θεωρία η διδασκαλία μπορεί να έχει καλή ποιότητα αν ο εκπαιδευτικός έχει μεράκι για τη δουλειά του, είτε διδάσκει σε σχολεία του Υπ. Παιδείας, είτε του Υπ. Εργασίας. Εμείς οι ίδιοι κάνουμε την ποιότητα!

Οι λόγοι για τους οποίους συμφωνώ μαζί σου έχουν να κάνουν συχνά με το μόνιμο προσωπικό και όχι με το ωρομίσθιο προσωπικό των ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ και για το γεγονός ότι υπάρχουν συντεχνίες κλπ.

Σαφώς σε κάθε περίπτωση πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι ο χαρακτήρας του ΟΑΕΔ είναι διαφορετικός από το να προσφέρει απλώς τη διδασκαλία, αλλά δίνει και την πρακτική άσκηση από την οποία ο μαθητής μαθαίνει πολλά.
Πολλές φορές ένας εκπαιδευτικός, που βλέπει τον μαθητή κουρασμένο να τρέχει να προλάβει την πρώτη ώρα του απογευματινού μαθήματος μετά από την πρακτική άσκηση, κάμπτει τις απαιτήσεις του δείχνοντας κατανόηση!
Αν διοριστώ με το καλό μόνιμος εφόσον είμαι διοριστέος του ΑΣΕΠ 2008 δεν θα αφήνω κανένα τέτοιο περιθώριο χαλάρωσης εφόσον εκεί οι μαθητές δεν έρχονται στο σχολείο μετά τη δουλειά και είναι ξεκούραστοι για να αφομοιώσουν πολύ περισσότερα πράγματα μέσα σε μια ώρα διδασκαλίας!

Αποσυνδεδεμένος London06

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
μηπως ολοι πηγαν για διακοπες, αργουνε να βγαλουν θα αποτελεσματα

Αποσυνδεδεμένος ASTERAKI

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Γειά χαρά,
ξέρει κανείς μήπως αν δινότανε άλλη χρονιά παράταση για τελειόφοιτους ΑΣΠΑΙΤΕ?Πάντως η προκήρυξη ήτανε ασαφής σε αυτό το σημείο.Παιδαγωγική κατάρτιση τουλάχιστον εξαμήνου από ΑΕΙ ή ΑΣΠΑΙΤΕ?Από αυτό τι μπορεί να καταλάβει κανείς? :)

Τέλος πάντων στην Ελλάδα βρισκόμαστε!Είναι οκ!Μυρίζουμε τα δάχτυλα μας και καταλαβαίνουμε πως εννοεί 1 χρόνο ΑΣΠΑΙΤΕ ή ένα εξάμηνο αλλού!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 21, 2011, 02:47:12 am από ASTERAKI »

Αποσυνδεδεμένος kaitoula

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
στα σχολεία του οαεδ ξέρει κάποιος πως προσλαμβάνονται οι αναπληρωτες; 1 γνωστη μου χωρίς να έχει καθόλου καλή θέση στον πίνακα των αναπληρωτών μου είπε ότι πέρυσι δουλεψε αναπληρωτρια στον οαεδ. ευχαριστώ!

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
στα σχολεία του οαεδ ξέρει κάποιος πως προσλαμβάνονται οι αναπληρωτες; 1 γνωστη μου χωρίς να έχει καθόλου καλή θέση στον πίνακα των αναπληρωτών μου είπε ότι πέρυσι δουλεψε αναπληρωτρια στον οαεδ. ευχαριστώ!
Στις ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ οι εκπαιδευτικοί εργάζονται ως ωρομίσθιοι κι όχι ως αναπληρωτές.
(Τα σχολικά έτη 2003-2004 και 2004-2005 είχαν εργαστεί κάποιοι ως αναπληρωτές.
Από τότε δεν εφαρμόστηκε πρόσληψη αναπληρωτή καμιά από τις επόμενες χρονιές)

Ένας εκπαιδευτικός μπορεί να διδάσκει στον ΟΑΕΔ μέχρι και 21 ώρες την εβδομάδα,
αλλά δεν θεωρείται αναπληρωτής, προσλαμβάνεται με σύμβαση ωρομισθίου.

Οι προσλήψεις στον ΟΑΕΔ γίνονται από πίνακες υποψήφιου εκπαιδευτικού προσωπικού,
που καταρτίζονται σύμφωνα με την προκήρυξη που βγάζει κάθε χρόνο ο ΟΑΕΔ.

Αποσυνδεδεμένος kaitoula

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Στις ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ οι εκπαιδευτικοί εργάζονται ως ωρομίσθιοι κι όχι ως αναπληρωτές.
(Τα σχολικά έτη 2003-2004 και 2004-2005 είχαν εργαστεί κάποιοι ως αναπληρωτές.
Από τότε δεν εφαρμόστηκε πρόσληψη αναπληρωτή καμιά από τις επόμενες χρονιές)

Ένας εκπαιδευτικός μπορεί να διδάσκει στον ΟΑΕΔ μέχρι και 21 ώρες την εβδομάδα,
αλλά δεν θεωρείται αναπληρωτής, προσλαμβάνεται με σύμβαση ωρομισθίου.

Οι προσλήψεις στον ΟΑΕΔ γίνονται από πίνακες υποψήφιου εκπαιδευτικού προσωπικού,
που καταρτίζονται σύμφωνα με την προκήρυξη που βγάζει κάθε χρόνο ο ΟΑΕΔ.

ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος deukalionas

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
με τις ενστάσεις τι γίνεται???

Αποσυνδεδεμένος Κοροιδο

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Ξερει καποιος πώς αποδεικνυω την προυπηρεσια για το 2011 οντας ελευθερος επαγγελματιας?

Αποσυνδεδεμένος mpesg

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
Ξερει καποιος πώς αποδεικνυω την προυπηρεσια για το 2011 οντας ελευθερος επαγγελματιας?
βεβαιωση ασφαλιστικου φορεα για την διάρκεια της ασφαλισή σου και μπορει να σου ζητησουν και Ε1 επικυρωμενο η/και επικυρωμενες φωτοτυπιες απο το μπλοκακι που να αποδεικνυει το χρονικο διαστημα που ασφαλιστηκες. Τα γραφει η καθε προκύρηξη αναλυτικα για τους ελευθερους επαγγελματιες

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182568
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)