0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
με τις ενστάσεις τι γίνεται???
Φαβάμαι όμως ότι με τις προσλήψεις ωρομισθίων στον ΟΑΕΔ τίθεται θέμα διαφάνειας, τουλάχιστον μεγαλύτερο από αυτό των αναπληρωτών του Υπουργείου Παιδείας, γιατί δεν υπάρχει ένας ενιαίος πίνακας αλλά πολλοί κατά σχολή οπότε η διαπλοκή μπορεί να γίνει πολύ ευκολότερα. Έχω και παράδειγμα γνωστής μου που μάζευε προυπηρεσία στον ΟΑΕΔ και τελικά διορίστηκε μόνιμη σε σχολείο από το Παιδείας.
Παράθεση από: Green στις Αυγούστου 22, 2011, 03:53:17 pmΦαβάμαι όμως ότι με τις προσλήψεις ωρομισθίων στον ΟΑΕΔ τίθεται θέμα διαφάνειας, τουλάχιστον μεγαλύτερο από αυτό των αναπληρωτών του Υπουργείου Παιδείας, γιατί δεν υπάρχει ένας ενιαίος πίνακας αλλά πολλοί κατά σχολή οπότε η διαπλοκή μπορεί να γίνει πολύ ευκολότερα. Έχω και παράδειγμα γνωστής μου που μάζευε προυπηρεσία στον ΟΑΕΔ και τελικά διορίστηκε μόνιμη σε σχολείο από το Παιδείας.τελευταια χρονιά, απο το 2012-13 θα παιρνει απο τους πινακες αναπληρωτων του παδειας και τελειωνει το παραμυθι
Παράθεση από: Κοροιδο στις Αυγούστου 22, 2011, 03:01:27 pmΞερει καποιος πώς αποδεικνυω την προυπηρεσια για το 2011 οντας ελευθερος επαγγελματιας?βεβαιωση ασφαλιστικου φορεα για την διάρκεια της ασφαλισή σου και μπορει να σου ζητησουν και Ε1 επικυρωμενο η/και επικυρωμενες φωτοτυπιες απο το μπλοκακι που να αποδεικνυει το χρονικο διαστημα που ασφαλιστηκες. Τα γραφει η καθε προκύρηξη αναλυτικα για τους ελευθερους επαγγελματιες
Ξερει καποιος πώς αποδεικνυω την προυπηρεσια για το 2011 οντας ελευθερος επαγγελματιας?
Παράθεση από: mpesg στις Αυγούστου 22, 2011, 04:09:24 pmΠαράθεση από: Green στις Αυγούστου 22, 2011, 03:53:17 pmΦαβάμαι όμως ότι με τις προσλήψεις ωρομισθίων στον ΟΑΕΔ τίθεται θέμα διαφάνειας, τουλάχιστον μεγαλύτερο από αυτό των αναπληρωτών του Υπουργείου Παιδείας, γιατί δεν υπάρχει ένας ενιαίος πίνακας αλλά πολλοί κατά σχολή οπότε η διαπλοκή μπορεί να γίνει πολύ ευκολότερα. Έχω και παράδειγμα γνωστής μου που μάζευε προυπηρεσία στον ΟΑΕΔ και τελικά διορίστηκε μόνιμη σε σχολείο από το Παιδείας.τελευταια χρονιά, απο το 2012-13 θα παιρνει απο τους πινακες αναπληρωτων του παδειας και τελειωνει το παραμυθιΑυτο ισχυει σιγουρα?Ακουγεται απο το 2009, εδω και 2 χρονια...
Παράθεση από: mpesg στις Αυγούστου 22, 2011, 03:07:24 pmΠαράθεση από: Κοροιδο στις Αυγούστου 22, 2011, 03:01:27 pmΞερει καποιος πώς αποδεικνυω την προυπηρεσια για το 2011 οντας ελευθερος επαγγελματιας?βεβαιωση ασφαλιστικου φορεα για την διάρκεια της ασφαλισή σου και μπορει να σου ζητησουν και Ε1 επικυρωμενο η/και επικυρωμενες φωτοτυπιες απο το μπλοκακι που να αποδεικνυει το χρονικο διαστημα που ασφαλιστηκες. Τα γραφει η καθε προκύρηξη αναλυτικα για τους ελευθερους επαγγελματιεςΔυστυχως δεν ειναι ετσι. Γραφει για εκκαθαριστικα σημειωματα των ετων για τα οποια επικαλουμαι προυπηρεσια....για το 2011 ΠΩΣ??? Δεν εχω εκκαθαριστικο ακομη προφανως...
Για αυτήν την προκήρυξη μιλάει http://www.oaed.gr/Pages/SN_1370.pg
Παράθεση από: Lasid στις Αυγούστου 22, 2011, 05:28:43 pmΓια αυτήν την προκήρυξη μιλάει http://www.oaed.gr/Pages/SN_1370.pgΕλεύθεροι Επαγγελματίες1.Έναρξη επαγγέλματος ή επιτηδεύματος από την αντίστοιχη Δ.Ο.Υ.2.Φωτοτυπίες εκκαθαριστικών φορολογικής δήλωσης ή των εντύπων Ε1 καθώς καιτα έντυπα Ε3 των αντίστοιχων Οικονομικών Ετών, τα οποία ο υποψήφιος επικαλείταιως Επαγγελματική Εμπειρία, θεωρημένα από την αρμόδια Δ.Ο.Υ. Σε περίπτωση πουδεν έχουν θεωρηθεί τα Ε1 και Ε3 από την εφορία θα υποβάλλεται υπεύθυνη δήλωσησύμφωνα με την οποία θα δηλώνεται ότι τα προσκομιζόμενα έγγραφα έχουνκατατεθεί έτσι ακριβώς στις αντίστοιχες Οικονομικές Εφορίες.3. Για να αξιολογηθεί η προϋπηρεσία σε ελεύθερο επάγγελμα θα πρέπει το εισόδημαπου δηλώνεται κατά το αντίστοιχο οικονομικό έτος να είναι μεγαλύτερο ή ίσο με τοελάχιστο αφορολόγητο όριο φυσικού προσώπου για το αντίστοιχο έτος.β3) Σε κάθε περίπτωση εργαζομένων στον Ιδιωτικό Τομέα πέρα από τις παραπάνωβεβαιώσεις δεν γίνονται δεκτά και δεν αξιολογούνται φωτοαντίγραφα βιβλιαρίωνενσήμων, σημειώματα καταβολής εισφορών, εκκαθαριστικά σημειώματα εφορίας,αποδείξεις ασφαλιστικών ταμείων κ.λ.π.
Παράθεση από: mpesg στις Αυγούστου 22, 2011, 05:35:22 pmΠαράθεση από: Lasid στις Αυγούστου 22, 2011, 05:28:43 pmΓια αυτήν την προκήρυξη μιλάει http://www.oaed.gr/Pages/SN_1370.pgΕλεύθεροι Επαγγελματίες1.Έναρξη επαγγέλματος ή επιτηδεύματος από την αντίστοιχη Δ.Ο.Υ.2.Φωτοτυπίες εκκαθαριστικών φορολογικής δήλωσης ή των εντύπων Ε1 καθώς καιτα έντυπα Ε3 των αντίστοιχων Οικονομικών Ετών, τα οποία ο υποψήφιος επικαλείταιως Επαγγελματική Εμπειρία, θεωρημένα από την αρμόδια Δ.Ο.Υ. Σε περίπτωση πουδεν έχουν θεωρηθεί τα Ε1 και Ε3 από την εφορία θα υποβάλλεται υπεύθυνη δήλωσησύμφωνα με την οποία θα δηλώνεται ότι τα προσκομιζόμενα έγγραφα έχουνκατατεθεί έτσι ακριβώς στις αντίστοιχες Οικονομικές Εφορίες.3. Για να αξιολογηθεί η προϋπηρεσία σε ελεύθερο επάγγελμα θα πρέπει το εισόδημαπου δηλώνεται κατά το αντίστοιχο οικονομικό έτος να είναι μεγαλύτερο ή ίσο με τοελάχιστο αφορολόγητο όριο φυσικού προσώπου για το αντίστοιχο έτος.β3) Σε κάθε περίπτωση εργαζομένων στον Ιδιωτικό Τομέα πέρα από τις παραπάνωβεβαιώσεις δεν γίνονται δεκτά και δεν αξιολογούνται φωτοαντίγραφα βιβλιαρίωνενσήμων, σημειώματα καταβολής εισφορών, εκκαθαριστικά σημειώματα εφορίας,αποδείξεις ασφαλιστικών ταμείων κ.λ.π.βεβαιωση παρε απο το τεβε μεχρι πιο μηνα εχεις πληρωσει το 2011 και εαν δεν στο αναγνωρισουν κανε ενσταση