0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε ευχαριστούμε Lasid για την πάντα έγκυρη πληροφόρηση.
Για ωρομίσθιο ΠΕ δίνουν μέχρι 21 ώρες την εβδομάδα και για ΤΕ 22 ώρες.Δεν μιλάμε για μισθό. Πρόκειται για ωρομίσθιο που δίνει μικτά 15
Επισης για τους κλ'αδους πληροφορικής παίρνουν περισσότερους για το λόγο ότι υπαρχει τουλάχιστον ένα μαθημα πληροφορικής σε κάθε ειδικότητα. Εσύ σε τι θέση είσαι?
ΠαράθεσηΓια ωρομίσθιο ΠΕ δίνουν μέχρι 21 ώρες την εβδομάδα και για ΤΕ 22 ώρες.Δεν μιλάμε για μισθό. Πρόκειται για ωρομίσθιο που δίνει μικτά 15
Επειδή έχω κάνει και εγώ πρώτη φορά αίτηση στα ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ, δεν ήξερα πώς ακριβώς γίνεται η επιλογή. Όμως για αυτό το θέμα ρώτησα κάποιον καθηγητή μονιμο του ΟΑΕΔ και μου είπε, ότι πάντα ο πρώτος στην κατάταξη κάποιου κλάδου παίρνει το πλήρες ωράριο που είναι 21 ώρες την εβδομάδα και εφόσον φυσικά δημιουργηθεί τμήμα, δηλαδή υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που κάποιοι που ήταν πρώτοι να μην τους καλέσουν. Το καλύτερο που έχεις να κανεις , ειναι να πάρεις τηλέφωνο στο ΕΠΑΣ που έκανες αίτηση , να ρωτήσεις . εάν εχει δημιουργηθεί τμήμα. Επισης για τους κλ'αδους πληροφορικής παίρνουν περισσότερους για το λόγο ότι υπαρχει τουλάχιστον ένα μαθημα πληροφορικής σε κάθε ειδικότητα. Εσύ σε τι θέση είσαι?
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που δεν έχω καταφέρει να το μάθω επίσημα. Αν υπάρχει μία θέση καθηγητή πληροφορικής σε κάποια ΕΠΑΣ, από ποιό πίνακα θα προσλάβουν?? Από τους ΠΕ ή από τους ΤΕ??? Ή μήπως αυτόν που έχει τα περισσότερα μόρια??
καλησπέρα, στην περιφέρεια που έχω δηλώσει είμαι πρώτος στον πίνακα πληροφορικής ΤΕΙ, αλλά δεν υπάρχει καμία ειδικότητα σχτική με την πληροφορική. Έχω καμία πιθανότητα να πάρω ώρες και αν ναι πόσες εκτιμάτε; Ευχαριστω.