0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγω δηλαδη ποτε θα πηγαινω για μαθημα? Πρωι ή απογευμα? Υποθετωντας οτι εχω 21 ωρες...
Εσενα Lasid για τις 16 ωρες σου ειπανε ποτε θα πηγαινεις (πρωι-απογευμα)?
Πάντως Lasid πρόσεξε γιατί δεν νομίζω με 4 ένσημα/βδομάδα να συμπληρώσεις το ταμείο ανεργίας για του χρόνου.Το ίδιο έπαθα κι εγώ πέρυσι και πήρα συνέχεια από τον προηγούμενο χρόνο.Ευτυχώς.....
Παράθεση από: alexlion στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 11:14:29 pmΠάντως Lasid πρόσεξε γιατί δεν νομίζω με 4 ένσημα/βδομάδα να συμπληρώσεις το ταμείο ανεργίας για του χρόνου.Το ίδιο έπαθα κι εγώ πέρυσι και πήρα συνέχεια από τον προηγούμενο χρόνο.Ευτυχώς.....Ξέρω τι κάνω... Το καλοκαίρι που μας πέρασε είχα συνέχεια ενός μήνα που περίσσεψε από πέρυσι και το εφάπαξ επίδομα μετά τη λήξη του ταμείου. Έτσι, αν απολυθώ στις 10 Ιουνίου όπως κάθε χρονιά τα ένσημά μου θα μετράνε (αφαιρώντας τους τελευταίους δυο μήνες) από 10 Απριλίου 2011 μέχρι 10 Απριλίου 2012 (υπολογίζονται με βάση το δεκατετράμηνο μείον το τελευταίο δίμηνο). Έχω ήδη 38 ένσημα από 10 Απριλίου μέχρι 10 Ιουνίου του 2011. Στις 25 εβδομάδες από τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου μέχρι και 10 Απριλίου (έχω ήδη αφαιρέσει τις 2 εβδομάδες διακοπών Χριστουγέννων. Το Πάσχα πέφτει 15 Απριλίου και οι διακοπές βρίσκονται μέσα στο δίμηνο που αφαιρείται) θα έχω 25x4=100 ένσημα. Αφαιρώντας και 5 αργίες (Παρασκευή 28 Οκτωβρίου, Πέμπτη 17 Νοεμβρίου, Δευτέρα 30 Ιανουαρίου [τριών Ιεραρχών], Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου [Καθαρά Δευτέρα] και μια τοπική αργία όποτε πέφτει στη
Σ'εσένα δεν μπορούσαν να πάνε και να μετρήσουν πίσω από την πρόσληψη του 2010 γιατί το καλοκαίρι του 2010 είχες βγάλει κανονικά ταμείο ανεργίας, δεν έπαιρνες συνέχεια. Εγώ, όμως το καλοκαίρι του 2011 πήρα συνέχεια και επομένως θα πάνε και θα μετρήσουν κανονικά τα 38 ένσημα από τις 10 Απριλίου μέχρι 10 Ιουνίου 2011 που απολύθηκα. Για αυτό όταν πάρεις συνέχεια τη δεύτερη χρονιά βγαίνει πιο εύκολα το ταμείο ανεργίας.Εξάλλου δε νομίζω ότι είναι στο χέρι μου να τους ζητήσω να μου βγάλουν πρόγραμμα 5 ημερών/εβδομάδα.Δεν τους είπα να μου το κάνουν τετραήμερο για να γλυτώνω βενζίνες και χρήματα, το είχαν έτοιμο.Όσον αφορά το ότι θα μου χρειάζονται τα ένσημα στο μέλλον, δε θα σωθώ από 25 παραπάνω ένσημα.Ελπίζω ότι από το καλοκαίρι του 2012 και μετά που θα είμαι μόνιμος δε θα χάνω κανένα ένσημο, θα παίρνω 300 ένσημα το χρόνο. Το πρόβλημα είναι ότι το μέλλον είναι αβέβαιο για τα οικονομικά της χώρας μας, πόσο μάλλον για την πιθανότητα να πάρουμε κάποτε σύνταξη...
Με 21 ώρες μπορεί να σου δώσουν και τις 5 μέρες απόγευμα ή 4 μέρες απόγευμα και 1 πρωί.
Σ'εσένα δεν μπορούσαν να πάνε και να μετρήσουν πίσω από την πρόσληψη του 2010 γιατί το καλοκαίρι του 2010 είχες βγάλει κανονικά ταμείο ανεργίας, δεν έπαιρνες συνέχεια. Εγώ, όμως το καλοκαίρι του 2011 πήρα συνέχεια και επομένως θα πάνε και θα μετρήσουν κανονικά τα 38 ένσημα από τις 10 Απριλίου μέχρι 10 Ιουνίου 2011 που απολύθηκα. Για αυτό όταν πάρεις συνέχεια τη δεύτερη χρονιά βγαίνει πιο εύκολα το ταμείο ανεργίας.
Παράθεση από: Lasid στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 10:47:03 pmΜε 21 ώρες μπορεί να σου δώσουν και τις 5 μέρες απόγευμα ή 4 μέρες απόγευμα και 1 πρωί.δεν ήξερα ότι γίνεται 5 απογευματινά... πάσο γι'αυτό που είπα παραπάνω.
όντως το σύνηθες είναι μια επίδομα, μια συνέχεια. στην έγκριση του νέου αρκούν και 4 ένσημα/εβδομάδα. εξάλλου νομίζω ότι έτσι κινούμαστε οι περισσότεροι.
Είμαι διοριστέος του ΑΣΕΠ 2008. Έχουμε απομείνει 23 ασεπίτες ηλεκτρολόγοι και είμαι 20ος στη σειρά.Ελπίζω ότι τον Αύγουστο του 2012 θα μας διορίσει επιτέλους. Πόσο ακόμα θα την τραβήξει αυτή τη μεταβατική;
Παράθεση από: Lasid στις Οκτωβρίου 01, 2011, 12:14:35 amΕίμαι διοριστέος του ΑΣΕΠ 2008. Έχουμε απομείνει 23 ασεπίτες ηλεκτρολόγοι και είμαι 20ος στη σειρά.Ελπίζω ότι τον Αύγουστο του 2012 θα μας διορίσει επιτέλους. Πόσο ακόμα θα την τραβήξει αυτή τη μεταβατική;Άρα λογικά σε καλούν και απο το υπουργείο παιδείας έτσι?Είτε σαν αναπληρωτή είτε σαν ωρομίσθιο.Ε τότε το έλυσες το πρόβλημα σου αφού είσαι επιτυχών του ασεπ!Λογικά θα μονιμοποιηθείς αν και όπως είπες και πριν να δούμε τι θα γίνει και με τα οικονομικά της χώρας .Όπως και νά χει θα τα λέμε .Καληνύχτα στην όμορφη Ελιά!