0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπορούν να τους βάλουν με την προυπηρεσία τους μέχρι τον Ιούνιο του '10. Εκτός αν γίνει ΑΣΕΠ μέσα στη χρονιά και συνταχθούν οι νέοι πίνακες με προυπόθεση την επιτυχία ΑΣΕΠ.
Παράθεση από: alexlion στις Οκτωβρίου 05, 2011, 12:24:45 pmΠαράθεση από: Κοροιδο στις Οκτωβρίου 05, 2011, 11:50:25 amΕγω ελπιζω να ειναι η τελευταια χρονια που βγαινει ξεχωριστη προκηρυξη, εκτός απο το υπ. Παιδειας.Μακαρι απο του χρονου να παρουν σε ολες τις ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ εκπαιδευτες, απο το υπ. Παιδειας. Και το καλυτερο θα ηταν να παρουν τα παιδια του ΑΣΕΠ 2008, που ειναι διοριστεοι εδω και 3 χρονια χωρις δουλεια. Αυτοι αξιζουν πολυ περισσοτερο απο κατι σαπια ατομα, οπως αυτα που συναντησα, τα οποια βρηκαν προυπηρεσια και θεση απο τη θεια τους τη διευθυντρια των ΕΠΑΣ...Εγω ουτε διοριστεος ειμαι, ουτε προκειται να μπω στα επομενα 10 χρονια στην εκπαιδευση (μιας και δεν εχω διδακτικη προυπηρεσια).Τουλαχιστον, να μπουνε αυτοι που το αξιζουν, ατομα τυπου Lasid, μπας και παει λιγο μπροστα αυτη η χωρα και φυγει η βρωμια τοσων ετων...Αυτό που είπες τώρα οτι δηλαδή από του χρόνου να πάρει εκπαιδευτικούς από το υπουργείο παιδείας είναι σωστό?Δηλαδή να πάρει διοριστέους του ασεπ και άτομα που μπορεί να δουλεύουν εκει μέσα 10-15 χρόνια να τους πετάξει έξω?Δηλαδή να είναι κάτι σαν"μου πήρες το σπίτι μπές και μέσα να μείνεις τώρα".Επειδή εσύ συνάντησες κάποια σάπια άτομα εκει μέσα δεν σημαίνει οτι είναι όλοι εκεί μέσα έτσι.Στο κάτω κάτω επιλογή σου είναι που δεν πήρες τις ώρες που σου πρότειναν όπως επιλογή και αυτών που είναι εκει μέσα τόσα χρόνια όταν τους κάλεσαν από το υπουργείο παιδείας να μην πήγαν και να έχασαν μόνιμο διορισμό με τους 30μηνίτες (όταν δεν ήταν ο ασεπ).Μη νομίζεις λοιπόν οτι δεν γίνεται δουλειά εκει μέσα.Μαθητές που τελειώνουν τα επαλ υπουργείου παιδείας έρχονται ξανά από την πρώτη τάξη στον οαεδ μπας και μάθουν την δουλειά .Γιατί νομίζεις τα θέλει τα σχολεία η Διαμαντοπούλου?Γιατί βλέπει την απασχόληση των μαθητών εκει πέρα.Δίδαξα και στην τριτοβάθμια και ξέρω πολύ καλά πως είναι κι εκεί τα πράγματα για να μην μιλήσω για το υπουργείο παιδείας τι μάθημα κάνουν.Έτσι λοιπόν μην βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα.Οι "σαπιοι " υπάρχουν παντού δυστυχώς .Όχι μόνο εκει μέσα...Καταρχάς μη συγκρίνουμε προσλήψεις από τους πίνακες αναπληρωτών του Υπουργείου Παιδείας με τις προσλήψεις στις ΕΠΑΣ που για χρόνια ήταν απολύτως αδιαφανές το ποιόν έπαιρναν και γιατί. Γνωστή μου φιλόλογος αφού δούλεψε βυσματικά 2-3 χρόνια σε ΕΠΑΣ, κατόπιν με βάση αυτή την προυπηρεσία την καλούσαν κάθε χρόνο για τα επόμενα 7 χρόνια, και τελικά διορίστηκε με το 30μηνο σε δημόσιο σχολείο. Δεν λέω φυσικά ότι όσοι δούλεψαν σε ΕΠΑΣ το κατόρθωσαν με πλάγιους τρόπους, αλλά ήταν τόσο αδιαφανές το σύστημα που άντε τώρα να ξεχωρίσεις ποιός το έκανε και ποιός όχι.Αν από του χρόνου οι προσλήψεις στις ΕΠΑΣ γίνονται από τους πίνακες αναπληρωτών του Παιδείας, θα μπουν σε αυτούς προφανώς και οι συνάδελφοι που έχουν προυπηρεσία στις ΕΠΑΣ. Αλλά βέβαιως πάλι θα δούμε την αδικία κάποιοι που βυσματικά δούλεψαν επί χρόνια σε ΕΠΑΣ δίπλα στο σπίτι τους, να βρεθούν πάνω από αναπληρωτές που έχουν επιτυχία σε έναν ή και παραπάνω ΑΣΕΠ και έχουν γυρίσει τη μισή Ελλάδα για να αποκτήσουν προυπηρεσία.
Παράθεση από: Κοροιδο στις Οκτωβρίου 05, 2011, 11:50:25 amΕγω ελπιζω να ειναι η τελευταια χρονια που βγαινει ξεχωριστη προκηρυξη, εκτός απο το υπ. Παιδειας.Μακαρι απο του χρονου να παρουν σε ολες τις ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ εκπαιδευτες, απο το υπ. Παιδειας. Και το καλυτερο θα ηταν να παρουν τα παιδια του ΑΣΕΠ 2008, που ειναι διοριστεοι εδω και 3 χρονια χωρις δουλεια. Αυτοι αξιζουν πολυ περισσοτερο απο κατι σαπια ατομα, οπως αυτα που συναντησα, τα οποια βρηκαν προυπηρεσια και θεση απο τη θεια τους τη διευθυντρια των ΕΠΑΣ...Εγω ουτε διοριστεος ειμαι, ουτε προκειται να μπω στα επομενα 10 χρονια στην εκπαιδευση (μιας και δεν εχω διδακτικη προυπηρεσια).Τουλαχιστον, να μπουνε αυτοι που το αξιζουν, ατομα τυπου Lasid, μπας και παει λιγο μπροστα αυτη η χωρα και φυγει η βρωμια τοσων ετων...Αυτό που είπες τώρα οτι δηλαδή από του χρόνου να πάρει εκπαιδευτικούς από το υπουργείο παιδείας είναι σωστό?Δηλαδή να πάρει διοριστέους του ασεπ και άτομα που μπορεί να δουλεύουν εκει μέσα 10-15 χρόνια να τους πετάξει έξω?Δηλαδή να είναι κάτι σαν"μου πήρες το σπίτι μπές και μέσα να μείνεις τώρα".Επειδή εσύ συνάντησες κάποια σάπια άτομα εκει μέσα δεν σημαίνει οτι είναι όλοι εκεί μέσα έτσι.Στο κάτω κάτω επιλογή σου είναι που δεν πήρες τις ώρες που σου πρότειναν όπως επιλογή και αυτών που είναι εκει μέσα τόσα χρόνια όταν τους κάλεσαν από το υπουργείο παιδείας να μην πήγαν και να έχασαν μόνιμο διορισμό με τους 30μηνίτες (όταν δεν ήταν ο ασεπ).Μη νομίζεις λοιπόν οτι δεν γίνεται δουλειά εκει μέσα.Μαθητές που τελειώνουν τα επαλ υπουργείου παιδείας έρχονται ξανά από την πρώτη τάξη στον οαεδ μπας και μάθουν την δουλειά .Γιατί νομίζεις τα θέλει τα σχολεία η Διαμαντοπούλου?Γιατί βλέπει την απασχόληση των μαθητών εκει πέρα.Δίδαξα και στην τριτοβάθμια και ξέρω πολύ καλά πως είναι κι εκεί τα πράγματα για να μην μιλήσω για το υπουργείο παιδείας τι μάθημα κάνουν.Έτσι λοιπόν μην βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα.Οι "σαπιοι " υπάρχουν παντού δυστυχώς .Όχι μόνο εκει μέσα...
Εγω ελπιζω να ειναι η τελευταια χρονια που βγαινει ξεχωριστη προκηρυξη, εκτός απο το υπ. Παιδειας.Μακαρι απο του χρονου να παρουν σε ολες τις ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ εκπαιδευτες, απο το υπ. Παιδειας. Και το καλυτερο θα ηταν να παρουν τα παιδια του ΑΣΕΠ 2008, που ειναι διοριστεοι εδω και 3 χρονια χωρις δουλεια. Αυτοι αξιζουν πολυ περισσοτερο απο κατι σαπια ατομα, οπως αυτα που συναντησα, τα οποια βρηκαν προυπηρεσια και θεση απο τη θεια τους τη διευθυντρια των ΕΠΑΣ...Εγω ουτε διοριστεος ειμαι, ουτε προκειται να μπω στα επομενα 10 χρονια στην εκπαιδευση (μιας και δεν εχω διδακτικη προυπηρεσια).Τουλαχιστον, να μπουνε αυτοι που το αξιζουν, ατομα τυπου Lasid, μπας και παει λιγο μπροστα αυτη η χωρα και φυγει η βρωμια τοσων ετων...
Παράθεση από: Κοροιδο στις Οκτωβρίου 05, 2011, 11:50:25 amΕγω ελπιζω να ειναι η τελευταια χρονια που βγαινει ξεχωριστη προκηρυξη, εκτός απο το υπ. Παιδειας.Μακαρι απο του χρονου να παρουν σε ολες τις ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ εκπαιδευτες, απο το υπ. Παιδειας. Και το καλυτερο θα ηταν να παρουν τα παιδια του ΑΣΕΠ 2008, που ειναι διοριστεοι εδω και 3 χρονια χωρις δουλεια. Αυτοι αξιζουν πολυ περισσοτερο απο κατι σαπια ατομα, οπως αυτα που συναντησα, τα οποια βρηκαν προυπηρεσια και θεση απο τη θεια τους τη διευθυντρια των ΕΠΑΣ...Εγω ουτε διοριστεος ειμαι, ουτε προκειται να μπω στα επομενα 10 χρονια στην εκπαιδευση (μιας και δεν εχω διδακτικη προυπηρεσια).Τουλαχιστον, να μπουνε αυτοι που το αξιζουν, ατομα τυπου Lasid, μπας και παει λιγο μπροστα αυτη η χωρα και φυγει η βρωμια τοσων ετων...Ευχαριστώ φίλε μου για την ψήφο εμπιστοσύνης!
@alexlionΕίπα ότι η συγκεκριμένη φιλόλογος εργάστηκε βυσματικά 2 χρόνια στα τότε ΕΠΑΛ του ΟΑΕΔ (γνωστός της ο διευθυντής), κατόπιν δούλεψε άλλα 7-8 ενδεχομένως όχι πια βυσματικά αλλά με τα μόρια των δύο πρώτων ετών συν αυτά που αποκτούσε κάθε χρόνο, και όταν πια τα ΕΠΑΛ έγιναν ΕΠΑΣ και απέκτησαν οι καθηγητές γενικών μαθημάτων το δικαίωμα να μπουν στους πίνακες του Υπουργείου Παιδείας, αυτή μπήκε με μεγάλη προυπηρεσία και διορίστηκε με το 30μηνο σε γυμνάσιο. Άρα οι βυσματικές της προσλήψεις για τα δύο πρώτα χρόνια αφενός της εξασφάλισαν δουλειά για τα επόμενα 8 χρόνια στον ΟΑΕΔ και αφετέρου την διόρισαν τελικά σε σχολείο πρόπερσι. Δεν υπήρξαν τέτοιες περιπτώσεις;
@alexlionΕίπα ότι η συγκεκριμένη φιλόλογος εργάστηκε βυσματικά 2 χρόνια στα τότε ΕΠΑΛ του ΟΑΕΔ (γνωστός της ο διευθυντής), κατόπιν δούλεψε άλλα 7-8 ενδεχομένως όχι πια βυσματικά αλλά με τα μόρια των δύο πρώτων ετών συν αυτά που αποκτούσε κάθε χρόνο, και όταν πια τα ΕΠΑΛ έγιναν ΕΠΑΣ και απέκτησαν οι καθηγητές γενικών μαθημάτων το δικαίωμα να μπουν στους πίνακες του Υπουργείου Παιδείας, αυτή μπήκε και διορίστηκε με το 30μηνο σε γυμνάσιο. Άρα οι βυσματικές της προσλήψεις για τα δύο πρώτα χρόνια αφενός της εξασφάλησαν δουλειά για τα επόμενα 8 στον ΟΑΕΔ και αφετέρου την διόρισαν τελικά σε σχολείο πρόπερσι. Δεν υπήρξαν τέτοιες περιπτώσεις;
Παράθεση από: Radius στις Οκτωβρίου 05, 2011, 01:21:03 pm@alexlionΕίπα ότι η συγκεκριμένη φιλόλογος εργάστηκε βυσματικά 2 χρόνια στα τότε ΕΠΑΛ του ΟΑΕΔ (γνωστός της ο διευθυντής), κατόπιν δούλεψε άλλα 7-8 ενδεχομένως όχι πια βυσματικά αλλά με τα μόρια των δύο πρώτων ετών συν αυτά που αποκτούσε κάθε χρόνο, και όταν πια τα ΕΠΑΛ έγιναν ΕΠΑΣ και απέκτησαν οι καθηγητές γενικών μαθημάτων το δικαίωμα να μπουν στους πίνακες του Υπουργείου Παιδείας, αυτή μπήκε και διορίστηκε με το 30μηνο σε γυμνάσιο. Άρα οι βυσματικές της προσλήψεις για τα δύο πρώτα χρόνια αφενός της εξασφάλησαν δουλειά για τα επόμενα 8 στον ΟΑΕΔ και αφετέρου την διόρισαν τελικά σε σχολείο πρόπερσι. Δεν υπήρξαν τέτοιες περιπτώσεις;παιδια εχετε ολοι δικιο.......κοιταξτε το μελλον που διαγραφεται ζοφερο για ολους μας, λυσεις δωστε η καντε προτασεις που θα βοηθησουν τους συναδελφους να αποκτησουν μια πιο σφαιρικη εικονα για το μελλον..............Δυστυχως η ευτυχως οτι εγινε εγινε και δεν μπορει να αλλαξει...................
Παράθεση από: mpesg στις Οκτωβρίου 05, 2011, 01:24:06 pmΠαράθεση από: Radius στις Οκτωβρίου 05, 2011, 01:21:03 pm@alexlionΕίπα ότι η συγκεκριμένη φιλόλογος εργάστηκε βυσματικά 2 χρόνια στα τότε ΕΠΑΛ του ΟΑΕΔ (γνωστός της ο διευθυντής), κατόπιν δούλεψε άλλα 7-8 ενδεχομένως όχι πια βυσματικά αλλά με τα μόρια των δύο πρώτων ετών συν αυτά που αποκτούσε κάθε χρόνο, και όταν πια τα ΕΠΑΛ έγιναν ΕΠΑΣ και απέκτησαν οι καθηγητές γενικών μαθημάτων το δικαίωμα να μπουν στους πίνακες του Υπουργείου Παιδείας, αυτή μπήκε και διορίστηκε με το 30μηνο σε γυμνάσιο. Άρα οι βυσματικές της προσλήψεις για τα δύο πρώτα χρόνια αφενός της εξασφάλησαν δουλειά για τα επόμενα 8 στον ΟΑΕΔ και αφετέρου την διόρισαν τελικά σε σχολείο πρόπερσι. Δεν υπήρξαν τέτοιες περιπτώσεις;παιδια εχετε ολοι δικιο.......κοιταξτε το μελλον που διαγραφεται ζοφερο για ολους μας, λυσεις δωστε η καντε προτασεις που θα βοηθησουν τους συναδελφους να αποκτησουν μια πιο σφαιρικη εικονα για το μελλον..............Δυστυχως η ευτυχως οτι εγινε εγινε και δεν μπορει να αλλαξει...................Και επειδή ότι έγινε έγινε και δεν μπορεί να αλλάξει, η καταδίκη μας ως λαός θα είναι από εδώ και πέρα που οι δουλειές θα είναι λίγες, να βλέπουμε με καχυποψία αυτόν που θα καταλαμβάνει μία θέση για το αν απέκτησε έντιμα τα προσόντα του και να καβαλιζόμαστε. Οπότε μην απορούμε γιατί ο κοινωνικός αυτοματισμός έχει χτυπήσει κόκκινο σε αυτή τη χώρα.
Παράθεση από: Radius στις Οκτωβρίου 05, 2011, 01:21:03 pm@alexlionΕίπα ότι η συγκεκριμένη φιλόλογος εργάστηκε βυσματικά 2 χρόνια στα τότε ΕΠΑΛ του ΟΑΕΔ (γνωστός της ο διευθυντής), κατόπιν δούλεψε άλλα 7-8 ενδεχομένως όχι πια βυσματικά αλλά με τα μόρια των δύο πρώτων ετών συν αυτά που αποκτούσε κάθε χρόνο, και όταν πια τα ΕΠΑΛ έγιναν ΕΠΑΣ και απέκτησαν οι καθηγητές γενικών μαθημάτων το δικαίωμα να μπουν στους πίνακες του Υπουργείου Παιδείας, αυτή μπήκε με μεγάλη προυπηρεσία και διορίστηκε με το 30μηνο σε γυμνάσιο. Άρα οι βυσματικές της προσλήψεις για τα δύο πρώτα χρόνια αφενός της εξασφάλισαν δουλειά για τα επόμενα 8 χρόνια στον ΟΑΕΔ και αφετέρου την διόρισαν τελικά σε σχολείο πρόπερσι. Δεν υπήρξαν τέτοιες περιπτώσεις;Άρα λές οτι συνολικά δουλεψε 10 χρόνια στις επας οαεδ επειδή την πήρε την πρώτη χρονιά βυσματικά ο Διευθυντής και μετά την αναγνώριση μονιμοποιήθηκε στο υπουργείο παιδείας?Τα 7-8 που αναφέρεις οτι δεν δούλεψε βυσματικά που δούλεψε?δεν αναφέρεις?Πάντως στο υπουργείο παιδείας(παλιά,εννοόντας πριν 8 χρόνια ) δεν την πήραν επειδη δουλευε στον οαεδ ,δεν έπιανε η προυπηρεσία .Γινόταν το αντίθετο.Στις επας του οαεδ επιανε η προυπηρεσία από δευτεροβάθμια υπουργείου παιδείας
Και να συμπληρωσω οτι το "ξεκαθαρισμα" και ξεβρωμισμα αφορα ολα τα σχολεια (και του υπ. Παιδειας) καθως και ολο το δημοσιο τομεα. Αλλά επειδη τα τελευταια ειναι offtopic κι επιπλεον ΑΔΥΝΑΤΟ να γινει, αναφερθηκα για τις ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ συγκεκριμενα. Αυτοι που δωσανε ΑΣΕΠ, οπως και να το κανουμε, πρεπει να θεωρηθουν αντικειμενικα πιο αξιοι, απο αλλους (επετηριδες, γνωστοι του διευθυντη, κτλ)...