0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νομίζω η ώρα έχει μια σχετική μείωση .Είναι 12,375ε αν δεν κάνω λάθος δηλαδή ούτε 1% η μείωση.Όπως διαίρεσα τα χρήματα με τις ώρες τόσο βγαίνουν.Είναι ανάλογα τις επας και πότε στέλνουν τις καταστάσεις μισθοδοσίας του ωρομίσθιοι προσωπικού.Απο αυτό εξαρτάται το πότε θα πληρωθούν οι ωρομίσθιοι...
Απο οτι θυμαμαι νομιζω εξαρταται και απο τα χρονια ορομισθιας που εχεις.
Παράθεση από: paralia1978 στις Δεκεμβρίου 06, 2011, 06:50:52 pm Απο οτι θυμαμαι νομιζω εξαρταται και απο τα χρονια ορομισθιας που εχεις.Πρώτη φορά το "ακούω" αυτό! Είναι δηλαδή όπως στους αναπληρωτές; Ανεβαίνοντας η προϋπηρεσία, ανεβαίνει και ο μισθός; Διότι εδώ λέμε όσοι πληρωθήκαμε ότι το ωρομίσθιο είναι 12,375
οχι οσο πιο πολλα χρονια τοσο λιγοτερα παιρνεισ λογω κρατησεων
Παράθεση από: paralia1978 στις Δεκεμβρίου 06, 2011, 07:25:17 pmοχι οσο πιο πολλα χρονια τοσο λιγοτερα παιρνεισ λογω κρατησεων!!!ρε τι κάνει η εμπειρία katiafilστα ιεκ φαντάζομαι ναι, στις επας όχι
Καλησπέρα και από εμένα παιδιά εγώ θα επανέλθω στο θέμα που συζητούσατε στην προηγούμενη σελίδα..σχετικά με το πώς γίνονται οι προσλήψεις. Με κάλεσαν και έμενα από την Επας της περιοχής τον περασμένο μήνα. Μου είπαν ότι έχουν 4 ώρες και τις δέχτηκα. Εχθές όμως έμαθα τυχαία. Ότι ο προηγούμενος ΤΕΙ που παραιτήθηκε είχε 8 ώρες και είδα ότι έχουν πάρει τον πρώτο από τον πίνακα ΑΕΙ και μετά τις μισές ώρες από αυτές που είχε ο προηγούμενος της έδωσαν στον 2ο από τον πίνακα του ΑΕΙ.Γίνεται αυτό παιδιά; Μήπως έπρεπε να μου δώσουν σε εμένα τις 8 ώρες;Ο δεύτερος ΑΕΙ έχει παραπάνω μόρια από εμένα και εγώ δεν είμαι 2η στον πίνακα τον ΤΕΙ. Είμαι πιο κάτω άλλα προφανώς δεν δέχτηκαν τις ώρες. Να σημειώσω επίσης ότι ο δεύτερος ΑΕΙ είναι γνωστός στην διεύθυνση.
Παράθεση από: mar84 στις Δεκεμβρίου 06, 2011, 08:08:47 pmΚαλησπέρα και από εμένα παιδιά εγώ θα επανέλθω στο θέμα που συζητούσατε στην προηγούμενη σελίδα..σχετικά με το πώς γίνονται οι προσλήψεις. Με κάλεσαν και έμενα από την Επας της περιοχής τον περασμένο μήνα. Μου είπαν ότι έχουν 4 ώρες και τις δέχτηκα. Εχθές όμως έμαθα τυχαία. Ότι ο προηγούμενος ΤΕΙ που παραιτήθηκε είχε 8 ώρες και είδα ότι έχουν πάρει τον πρώτο από τον πίνακα ΑΕΙ και μετά τις μισές ώρες από αυτές που είχε ο προηγούμενος της έδωσαν στον 2ο από τον πίνακα του ΑΕΙ.Γίνεται αυτό παιδιά; Μήπως έπρεπε να μου δώσουν σε εμένα τις 8 ώρες;Ο δεύτερος ΑΕΙ έχει παραπάνω μόρια από εμένα και εγώ δεν είμαι 2η στον πίνακα τον ΤΕΙ. Είμαι πιο κάτω άλλα προφανώς δεν δέχτηκαν τις ώρες. Να σημειώσω επίσης ότι ο δεύτερος ΑΕΙ είναι γνωστός στην διεύθυνση.Οχι καλά τις μοίρασαν αφού λές οτι έχει παραπάνω μόρια τότε καλά έκαναν και κάλεσαν αυτόν δεύτερο και μετά προφανώς άλλαξαν πίνακα ,δεν δέχθηκαν οι άλλοι και κατέβηκαν σε σένα
όσον αφορά τα χρόνια δεν νομίζω να το πηγαίνουν με βάση τα έτη .Αν όντως ίσχυε αυτό θα έπρεπε να παίρναμε πολύ παραπάνω.Έχουμε μείνει τόσα χρόνια με το ίδιο ημερομίσθιο.Ούτε καν χρονοεπιδόματα δεν παίρνουμε.Ούτε άδειες δικαιούμαστε .Τα καλά των αναπληρωτών δυστυχώς δεν τα έχουμε.Να συμπληρώσω όμως θυμάμαι από παλιά εαν είχες πολλές ώρες πήγαινε κάπου 12,26/ώρα ενώ αν είχες λίγες ώρες πήγαινε 12,45.Αν ισχύει αυτό τότε ένας με 21 ώρες θα έπρεπε παίρνει 12,26/ώρα ένώ εμείς πήραμε 12,375 άρα έχουμε άυξηση της ώρας