*

Αποστολέας Θέμα: Προκήρυξη Πρόσληψης Ωρομισθίου Εκπαιδευτικού Προσωπικού ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ 2011-2012  (Αναγνώστηκε 198446 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
Νομίζω η ώρα έχει μια σχετική μείωση .Είναι 12,375ε αν δεν κάνω λάθος δηλαδή ούτε 1% η μείωση.Όπως διαίρεσα τα χρήματα με τις ώρες τόσο βγαίνουν.Είναι ανάλογα τις επας και πότε στέλνουν τις καταστάσεις μισθοδοσίας του ωρομίσθιοι προσωπικού.Απο αυτό εξαρτάται το πότε θα πληρωθούν οι ωρομίσθιοι...
Σήμερα που πήγα στην τράπεζα είδα ότι το ποσό που κατατέθηκε στο λογαριασμό μου αντιστοιχεί σε 12,375
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 06, 2011, 06:30:03 pm από Lasid »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος paralia1978

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
 Απο οτι θυμαμαι νομιζω εξαρταται και απο τα χρονια ορομισθιας που εχεις.

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
Πρώτη φορά το "ακούω" αυτό! Είναι δηλαδή όπως στους αναπληρωτές; Ανεβαίνοντας η προϋπηρεσία, ανεβαίνει και ο μισθός; Διότι εδώ λέμε όσοι πληρωθήκαμε ότι το ωρομίσθιο είναι 12,375

Αποσυνδεδεμένος paralia1978

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Πρώτη φορά το "ακούω" αυτό! Είναι δηλαδή όπως στους αναπληρωτές; Ανεβαίνοντας η προϋπηρεσία, ανεβαίνει και ο μισθός; Διότι εδώ λέμε όσοι πληρωθήκαμε ότι το ωρομίσθιο είναι 12,375

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος katiafil

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Καλησπέρα! Γνωρίζετε αν θα βγει νέα προκήρυξη για το β  εξάμηνο ή θα δουλεύουν οι ωρομίσθιοι μέχρι καλοκαίρι;

Αποσυνδεδεμένος asd

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
οχι οσο πιο πολλα χρονια τοσο λιγοτερα παιρνεισ λογω κρατησεων

!!!
ρε τι κάνει η εμπειρία   8)

katiafil
στα ιεκ φαντάζομαι ναι, στις επας όχι

Αποσυνδεδεμένος mar84

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Καλησπέρα και από εμένα παιδιά εγώ θα επανέλθω στο θέμα που συζητούσατε στην προηγούμενη σελίδα..σχετικά με το πώς γίνονται οι προσλήψεις. Με κάλεσαν και έμενα από την Επας της περιοχής τον περασμένο μήνα. Μου είπαν ότι έχουν 4 ώρες και τις δέχτηκα. 
Εχθές όμως έμαθα τυχαία. Ότι ο προηγούμενος ΤΕΙ που παραιτήθηκε είχε 8 ώρες και είδα ότι έχουν πάρει τον πρώτο από τον πίνακα ΑΕΙ και μετά τις μισές ώρες από αυτές που είχε ο προηγούμενος της έδωσαν στον 2ο από τον πίνακα του ΑΕΙ.
Γίνεται αυτό παιδιά; Μήπως έπρεπε να μου δώσουν σε εμένα τις 8 ώρες;
Ο δεύτερος ΑΕΙ έχει παραπάνω μόρια από εμένα και εγώ δεν είμαι 2η στον πίνακα τον ΤΕΙ. Είμαι πιο κάτω άλλα προφανώς δεν δέχτηκαν τις ώρες. Να σημειώσω επίσης ότι ο δεύτερος ΑΕΙ είναι γνωστός στην διεύθυνση.

Αποσυνδεδεμένος katiafil

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ

!!!

katiafil
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!

Αποσυνδεδεμένος alexlion

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Καλησπέρα και από εμένα παιδιά εγώ θα επανέλθω στο θέμα που συζητούσατε στην προηγούμενη σελίδα..σχετικά με το πώς γίνονται οι προσλήψεις. Με κάλεσαν και έμενα από την Επας της περιοχής τον περασμένο μήνα. Μου είπαν ότι έχουν 4 ώρες και τις δέχτηκα. 
Εχθές όμως έμαθα τυχαία. Ότι ο προηγούμενος ΤΕΙ που παραιτήθηκε είχε 8 ώρες και είδα ότι έχουν πάρει τον πρώτο από τον πίνακα ΑΕΙ και μετά τις μισές ώρες από αυτές που είχε ο προηγούμενος της έδωσαν στον 2ο από τον πίνακα του ΑΕΙ.
Ο δεύτερος ΑΕΙ έχει παραπάνω μόρια από εμένα και εγώ δεν είμαι 2η στον πίνακα τον ΤΕΙ. Είμαι πιο κάτω άλλα προφανώς δεν δέχτηκαν τις ώρες. Να σημειώσω επίσης ότι ο δεύτερος ΑΕΙ είναι γνωστός στην διεύθυνση.
Οχι καλά τις μοίρασαν αφού λές οτι έχει παραπάνω μόρια τότε καλά έκαναν και κάλεσαν αυτόν δεύτερο και μετά προφανώς άλλαξαν πίνακα ,δεν δέχθηκαν οι άλλοι και κατέβηκαν σε σένα

Αποσυνδεδεμένος mar84

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Οχι καλά τις μοίρασαν αφού λές οτι έχει παραπάνω μόρια τότε καλά έκαναν και κάλεσαν αυτόν δεύτερο και μετά προφανώς άλλαξαν πίνακα ,δεν δέχθηκαν οι άλλοι και κατέβηκαν σε σένα

Οκ σε ευχαριστώ.

Αποσυνδεδεμένος alexlion

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ

!!!

katiafil
δεν νομίζω να βγεί νεα προκήρυξη για τα ιεκ αν εννοεις .Με τους πίνακες από το καλοκαίρι θα δουλεψουν μέχρι τον Ιούνιο

Αποσυνδεδεμένος alexlion

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
όσον αφορά τα χρόνια δεν νομίζω να το πηγαίνουν με βάση τα έτη .Αν όντως ίσχυε αυτό θα έπρεπε να παίρναμε πολύ παραπάνω.Έχουμε μείνει τόσα χρόνια με το ίδιο ημερομίσθιο.Ούτε καν χρονοεπιδόματα δεν παίρνουμε.Ούτε άδειες δικαιούμαστε .Τα καλά των αναπληρωτών δυστυχώς δεν τα έχουμε.Να συμπληρώσω όμως θυμάμαι από παλιά εαν είχες πολλές ώρες πήγαινε κάπου 12,26/ώρα ενώ αν είχες λίγες ώρες πήγαινε 12,45.Αν ισχύει αυτό τότε ένας με 21 ώρες θα έπρεπε παίρνει 12,26/ώρα ένώ εμείς πήραμε 12,375 άρα έχουμε άυξηση της ώρας
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 06, 2011, 09:12:01 pm από alexlion »

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
όσον αφορά τα χρόνια δεν νομίζω να το πηγαίνουν με βάση τα έτη .Αν όντως ίσχυε αυτό θα έπρεπε να παίρναμε πολύ παραπάνω.Έχουμε μείνει τόσα χρόνια με το ίδιο ημερομίσθιο.Ούτε καν χρονοεπιδόματα δεν παίρνουμε.Ούτε άδειες δικαιούμαστε .Τα καλά των αναπληρωτών δυστυχώς δεν τα έχουμε.Να συμπληρώσω όμως θυμάμαι από παλιά εαν είχες πολλές ώρες πήγαινε κάπου 12,26/ώρα ενώ αν είχες λίγες ώρες πήγαινε 12,45.Αν ισχύει αυτό τότε ένας με 21 ώρες θα έπρεπε παίρνει 12,26/ώρα ένώ εμείς πήραμε 12,375 άρα έχουμε άυξηση της ώρας
Αυτό συνέβαινε, όχι επειδή μειωνόταν το ωρομίσθιο, αλλά όταν έχει κάποιος 21 ώρες φτάνει μερικούς μήνες πάνω από 1000

Αποσυνδεδεμένος sylvia77

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Συνάδελφοι, να ρωτήσω και εγώ κάτι;
Στην προηγούμενη προκήρυξη στην περιοχή μου ζητούσαν Περιβαλλοντολόγους.
Εμένα το βασικό μου πτυχίο είναι Φυσικής και έχω μεταπτυχιακό και διδακτορικό στο Περιβάλλον.
Δεν ήμουν σίγουρη αν με κάλυπτε το πτυχίο του Φυσικού, οπότε πήρα τηλ. να τους ρωτήσω.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182568
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)