0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να ρωτησω εγω κατι ontopic ?Επειδη αποφασισα να μην παρω καμια ωρα στην ΕΠΑΣ, μου ζητησαν υπ. δηλωση οτι δεν αποδεχτηκα. Αυτο θα εχει καποια επιπτωση για του χρονου?Αν ειναι ευκολο να μου πει καποιος και τι ακριβως να γραψω ωστε να ειμαι καλυμμενος?
Παράθεση από: Κοροιδο στις Οκτωβρίου 06, 2011, 10:58:22 amΝα ρωτησω εγω κατι ontopic ?Επειδη αποφασισα να μην παρω καμια ωρα στην ΕΠΑΣ, μου ζητησαν υπ. δηλωση οτι δεν αποδεχτηκα. Αυτο θα εχει καποια επιπτωση για του χρονου?Αν ειναι ευκολο να μου πει καποιος και τι ακριβως να γραψω ωστε να ειμαι καλυμμενος?Δε θα έχεις καμιά επίπτωση. Γράψε: "δηλώνω ότι μου προτείνατε 21 ώρες διδασκαλίας στην ΕΠΑΣ ...... στις 4/10/2011. Σας ευχαριστώ πολύ, αλλά δε μπορώ να τις αποδεχτώ".
Παράθεση από: Lasid στις Οκτωβρίου 06, 2011, 12:00:37 pmΠαράθεση από: Κοροιδο στις Οκτωβρίου 06, 2011, 10:58:22 amΝα ρωτησω εγω κατι ontopic ?Επειδη αποφασισα να μην παρω καμια ωρα στην ΕΠΑΣ, μου ζητησαν υπ. δηλωση οτι δεν αποδεχτηκα. Αυτο θα εχει καποια επιπτωση για του χρονου?Αν ειναι ευκολο να μου πει καποιος και τι ακριβως να γραψω ωστε να ειμαι καλυμμενος?Δε θα έχεις καμιά επίπτωση. Γράψε: "δηλώνω ότι μου προτείνατε 21 ώρες διδασκαλίας στην ΕΠΑΣ ...... στις 4/10/2011. Σας ευχαριστώ πολύ, αλλά δε μπορώ να τις αποδεχτώ".χαχαχα! Σοβαρα το λες? Ετσι να γραψω?
Παιδιά να ρωτήσω και γω κάτι? Ξέρει κανείς πως γίνεται η κατανομή των ωρών? Εννοώ υπάρχει κάτι επίσημο που να λέει πως γίνεται η κατανομή? Επίσης το θέμα σχετίζεται και με τα ΑΕΙ-ΤΕΙ (Της Πληροφορικής το έχουμε αυτό.) Στους πίνακες του ΠΑιδείας ισχύει το 60%-40%. Δηλαδή αν πάρει 10 άτομα,τα 6 είναι ΑΕΙ και τα 4 είναι ΤΕΙ. Ισχύει αυτό στις ΕΠΑΣ?? Και ενώ στο Παιδείας είμαστε όλοι σε ΕΝΑΝ πινακα, στους πίνκαες του ΟΑΕΔ είμαστε σε ΔΥΟ πινακες (Εναν ΑΕΙ και Εναν ΤΕΙ)
Η εγκυκλιος που αφορα τις αναθεσεις των ωρων ειναι αυτη με αρ.πρωτ:
θες και άλλον; συγκρίνεις τους 2ους μεταξύ τους. ο 2ος ΑΕΙ έχει 2000 και ο 2ος ΤΕΙ 300. ΕΠΙΛΕΓΕΤΑΙ ο ΑΕΙ.θες και άλλον; ΕΠΙΛΕΓΕΤΑΙ ο "χαμένος" ΤΕΙ της προηγούμενης σύγκρισης.στην παρένθεση η σειρά επιλογής για το παράδειγμα.
1. Για την προσληψη ενος εκπαιδευτικου, προηγειται μεταξυ του πρωτου του ενος πινακα και του πρωτου του αλλου πινακα αυτος που εχει τα περισσοτερα μορια.2. Για την προσληψη δυο εκπαιδευτικων, για τον πρωτο ισχυουν τα αναφερομενα στη παραπανω παραγραφο 1 και ο δευτερος θα επιλεγεται απο τον αλλο πινακα απο αυτο που επιλεχθηκε ο πρωτος.κ.ο.κ.
1. Για την προσληψη ενος εκπαιδευτικου, προηγειται μεταξυ του δευτερου του ενος πινακα και του δευτερου του αλλου πινακα αυτος που εχει τα περισσοτερα μορια.2. Για την προσληψη δυο εκπαιδευτικων, για τον πρωτο (εκ των δύο δεύτερων στην περίπτωση μας) ισχυουν τα αναφερομενα στη παραπανω παραγραφο 1 και ο δευτερος (επίσης εκ των δύο δεύτερων)θα επιλεγεται απο τον αλλο πινακα απο αυτο που επιλεχθηκε ο πρωτος.κ.ο.κ.