0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Boldini στις Μαΐου 26, 2011, 09:55:54 amΠαράθεση από: DOG στις Μαΐου 25, 2011, 10:36:45 pmκαι στο Ηρακλειο που κατεβηκα κ γω ειχε αρκετο κοσμο στην πλατεια ελεθεριας...βεβαια θα μπορουσε να εχει περισσοτερο, αλλα ιδια ωρα ηταν κ η πορεια του ΟΦΗ που ειχε κ αυτη 2000 ατομα κ ισως παραπανω..περασαν απ την πλατεια κ πηγαν λιμανι,οπου το εχουν κλεισει προσωρινα...αν ενωνοντουσαν (γιατι πολλοι οπαδοι του ΟΦΗ ηρθαν μετα στην πλατεια) θα ηταν πολλοι περισσοτεροι..πολλες οι πορειες στο ηρακλειο σημερα!!!εγώ τσατίστηκα με τους οπαδούς του ΟΦΗ που τους είδα να περνάνε...και να φεύγουν....νομίζω οτι θα έπρεπε να κρατάνε και μια τσατσάρα και να... χτενίζονται κάτι άλλο...όταν ξεκίνησε η συναυλία κάποιος πήρε το μικρόφωνο και είπε οτι στο Σύνταγμα έχει κοπεί το ασύρματο internet και είναι αδύνατον να γίνουν εξερχόμενες κλήσεις από τα κινητάαληθεύει?οι οπαδοι του ΟΦΗ εχουν δικιο και καλως διαμαρτυρονται...εξαλλου η ωρα της συγκεντρωσης του ΟΦΗ ειχε βγει πριν τους αγανακτισμενους...και επισης πολλοι οπαδοι ηρθαν μετα(οσοι δεν πηγαν λιμανι)..μην κατακρινεις λοιπον γιατι εσενα μπορει να μη σε αφορα,αφορα ομως αλλους που παλευουν για το δικιο τους και αυτοι.εγω δεν ηξερα σε ποια πορεια να παω,τελικα πηγα στην πλατεια ελευθεριας,πολυ θα ηθελα ομως να ειμαι κ στην αλλη...
Παράθεση από: DOG στις Μαΐου 25, 2011, 10:36:45 pmκαι στο Ηρακλειο που κατεβηκα κ γω ειχε αρκετο κοσμο στην πλατεια ελεθεριας...βεβαια θα μπορουσε να εχει περισσοτερο, αλλα ιδια ωρα ηταν κ η πορεια του ΟΦΗ που ειχε κ αυτη 2000 ατομα κ ισως παραπανω..περασαν απ την πλατεια κ πηγαν λιμανι,οπου το εχουν κλεισει προσωρινα...αν ενωνοντουσαν (γιατι πολλοι οπαδοι του ΟΦΗ ηρθαν μετα στην πλατεια) θα ηταν πολλοι περισσοτεροι..πολλες οι πορειες στο ηρακλειο σημερα!!!εγώ τσατίστηκα με τους οπαδούς του ΟΦΗ που τους είδα να περνάνε...και να φεύγουν....νομίζω οτι θα έπρεπε να κρατάνε και μια τσατσάρα και να... χτενίζονται κάτι άλλο...όταν ξεκίνησε η συναυλία κάποιος πήρε το μικρόφωνο και είπε οτι στο Σύνταγμα έχει κοπεί το ασύρματο internet και είναι αδύνατον να γίνουν εξερχόμενες κλήσεις από τα κινητάαληθεύει?
και στο Ηρακλειο που κατεβηκα κ γω ειχε αρκετο κοσμο στην πλατεια ελεθεριας...βεβαια θα μπορουσε να εχει περισσοτερο, αλλα ιδια ωρα ηταν κ η πορεια του ΟΦΗ που ειχε κ αυτη 2000 ατομα κ ισως παραπανω..περασαν απ την πλατεια κ πηγαν λιμανι,οπου το εχουν κλεισει προσωρινα...αν ενωνοντουσαν (γιατι πολλοι οπαδοι του ΟΦΗ ηρθαν μετα στην πλατεια) θα ηταν πολλοι περισσοτεροι..πολλες οι πορειες στο ηρακλειο σημερα!!!
οσο για το Σταυρο Δημα,αν εννοεις αυτον που νομιζω,τοτε θα ρωτησω:παμε καλα??χρειαζεται να βγουμε στους δρομους για να βαλουμε πρωθυπουργο ενα πρωην δεξιο υπουργο του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ??που εχει δουλεψει στη wall street και εκπροσωπει το κεφαλαιο! ε οχι ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!προτιμω το Στρος καν!!!
Παράθεση από: MARKOS στις Μαΐου 25, 2011, 04:18:25 pmΠαράθεση από: semeli ΠΕ02 στις Μαΐου 25, 2011, 12:55:56 amΌσοι θα είμαστε Σύνταγμα, μήπως θέλετε να βρεθούμε σε κάποιο σημείο;;εχετε κανονισει καποιο σημειο συναντησης?πειτε και σε μενα το σημείοοοοο
Παράθεση από: semeli ΠΕ02 στις Μαΐου 25, 2011, 12:55:56 amΌσοι θα είμαστε Σύνταγμα, μήπως θέλετε να βρεθούμε σε κάποιο σημείο;;εχετε κανονισει καποιο σημειο συναντησης?
Όσοι θα είμαστε Σύνταγμα, μήπως θέλετε να βρεθούμε σε κάποιο σημείο;;
..... Αν είναι να πηγαίνουμε στις πλατείες, χωρίς στόχο, τότε μια χαρά οργίζομαι και στο σπίτι μου. .....