0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
εχω πεθανει στα γελια με τα πλεονεκτηματα της αναπληρωσηςμονο μην τα δει η αννα
να κανω 1 ερώτηση (απλώς και μόνο γιατι με συμφέρει):αποκλείεται να είπαν 600 ωστε αν μετα ανακοινωσουν επίσημα π.χ.1200 να μας φανεί τεραστιο νουμερο και να μην υπάρξουν αντιδρασεις; ενω αν περιμένεις 2500 και σου ρθουν 1200 κάπως είναι...
Παράθεση από: physikos13 στις Ιουλίου 24, 2011, 06:54:13 pm εχω πεθανει στα γελια με τα πλεονεκτηματα της αναπληρωσηςμονο μην τα δει η αννα Και ξέρεις, δε τα έγραψα όλα μην τυχόν τα διαβάσουν οι διορισμένοι και θέλουν να γίνουν αναπληρωτές!
Παράθεση από: dinateacher στις Ιουλίου 24, 2011, 06:55:59 pmΠαράθεση από: physikos13 στις Ιουλίου 24, 2011, 06:54:13 pm εχω πεθανει στα γελια με τα πλεονεκτηματα της αναπληρωσηςμονο μην τα δει η αννα Και ξέρεις, δε τα έγραψα όλα μην τυχόν τα διαβάσουν οι διορισμένοι και θέλουν να γίνουν αναπληρωτές!κορυφαιο!!!παντως καποιοι αλητες δηθεν συναδερφοι (μονιμοι) μου εχουν πει κατα καιρους, ελα μωρε καλα εισαι αναπληρωτης!!!, αληθεια ποσο ηθελα να τους κατεβασω τα μουτρα εκεινη τη στιγμη!!!
Kαλα το καλυτερο το ακουσατε; Η Διαμαντοπουλου δηλωσε στο πρωτο θεμα , πως ειναι καιρος οι ελληνες να σταματησουν να παθαινουν καταθλιψη στα δελτια ειδησεων των 8
dinateacher εισαι σε τρελα κεφια...μου εφτιαξες το απογευμα, να σαι καλα
Παράθεση από: billimember στις Ιουλίου 24, 2011, 07:00:22 pmKαλα το καλυτερο το ακουσατε; Η Διαμαντοπουλου δηλωσε στο πρωτο θεμα , πως ειναι καιρος οι ελληνες να σταματησουν να παθαινουν καταθλιψη στα δελτια ειδησεων των 8 9 τη βολεύει;; Πάντως εγώ όποτε δω τη φάτσα της στην τηλεόραση κάτι με πιάνει, ό,τι ώρα κι αν είναι!
Παράθεση από: dinateacher στις Ιουλίου 24, 2011, 07:01:56 pmΠαράθεση από: billimember στις Ιουλίου 24, 2011, 07:00:22 pmKαλα το καλυτερο το ακουσατε; Η Διαμαντοπουλου δηλωσε στο πρωτο θεμα , πως ειναι καιρος οι ελληνες να σταματησουν να παθαινουν καταθλιψη στα δελτια ειδησεων των 8 9 τη βολεύει;; Πάντως εγώ όποτε δω τη φάτσα της στην τηλεόραση κάτι με πιάνει, ό,τι ώρα κι αν είναι! παθαινεις καταθλιψη? εγω παλι σεληνιαζομαι!
Παράθεση από: giota8 στις Ιουλίου 24, 2011, 07:22:37 pmΠαράθεση από: dinateacher στις Ιουλίου 24, 2011, 07:01:56 pmΠαράθεση από: billimember στις Ιουλίου 24, 2011, 07:00:22 pmKαλα το καλυτερο το ακουσατε; Η Διαμαντοπουλου δηλωσε στο πρωτο θεμα , πως ειναι καιρος οι ελληνες να σταματησουν να παθαινουν καταθλιψη στα δελτια ειδησεων των 8 9 τη βολεύει;; Πάντως εγώ όποτε δω τη φάτσα της στην τηλεόραση κάτι με πιάνει, ό,τι ώρα κι αν είναι! παθαινεις καταθλιψη? εγω παλι σεληνιαζομαι! Αυτή η φατσούλα δεν έχει κατάθλιψη...