0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
εγώ το 600 δεν καταλαβαίνω από που προκύπτει......
Παράθεση από: dinateacher στις Ιουλίου 24, 2011, 07:24:10 pmΠαράθεση από: giota8 στις Ιουλίου 24, 2011, 07:22:37 pmΠαράθεση από: dinateacher στις Ιουλίου 24, 2011, 07:01:56 pmΠαράθεση από: billimember στις Ιουλίου 24, 2011, 07:00:22 pmKαλα το καλυτερο το ακουσατε; Η Διαμαντοπουλου δηλωσε στο πρωτο θεμα , πως ειναι καιρος οι ελληνες να σταματησουν να παθαινουν καταθλιψη στα δελτια ειδησεων των 8 9 τη βολεύει;; Πάντως εγώ όποτε δω τη φάτσα της στην τηλεόραση κάτι με πιάνει, ό,τι ώρα κι αν είναι! παθαινεις καταθλιψη? εγω παλι σεληνιαζομαι! Αυτή η φατσούλα δεν έχει κατάθλιψη... σχωρα με καλο μου, αλλα χωρις τα γυαλια τα βλεπω λιγο θολα ολα
Παράθεση από: giota8 στις Ιουλίου 24, 2011, 07:22:37 pmΠαράθεση από: dinateacher στις Ιουλίου 24, 2011, 07:01:56 pmΠαράθεση από: billimember στις Ιουλίου 24, 2011, 07:00:22 pmKαλα το καλυτερο το ακουσατε; Η Διαμαντοπουλου δηλωσε στο πρωτο θεμα , πως ειναι καιρος οι ελληνες να σταματησουν να παθαινουν καταθλιψη στα δελτια ειδησεων των 8 9 τη βολεύει;; Πάντως εγώ όποτε δω τη φάτσα της στην τηλεόραση κάτι με πιάνει, ό,τι ώρα κι αν είναι! παθαινεις καταθλιψη? εγω παλι σεληνιαζομαι! Αυτή η φατσούλα δεν έχει κατάθλιψη...
Παράθεση από: dinateacher στις Ιουλίου 24, 2011, 07:01:56 pmΠαράθεση από: billimember στις Ιουλίου 24, 2011, 07:00:22 pmKαλα το καλυτερο το ακουσατε; Η Διαμαντοπουλου δηλωσε στο πρωτο θεμα , πως ειναι καιρος οι ελληνες να σταματησουν να παθαινουν καταθλιψη στα δελτια ειδησεων των 8 9 τη βολεύει;; Πάντως εγώ όποτε δω τη φάτσα της στην τηλεόραση κάτι με πιάνει, ό,τι ώρα κι αν είναι! παθαινεις καταθλιψη? εγω παλι σεληνιαζομαι!
Παράθεση από: billimember στις Ιουλίου 24, 2011, 07:00:22 pmKαλα το καλυτερο το ακουσατε; Η Διαμαντοπουλου δηλωσε στο πρωτο θεμα , πως ειναι καιρος οι ελληνες να σταματησουν να παθαινουν καταθλιψη στα δελτια ειδησεων των 8 9 τη βολεύει;; Πάντως εγώ όποτε δω τη φάτσα της στην τηλεόραση κάτι με πιάνει, ό,τι ώρα κι αν είναι!
Kαλα το καλυτερο το ακουσατε; Η Διαμαντοπουλου δηλωσε στο πρωτο θεμα , πως ειναι καιρος οι ελληνες να σταματησουν να παθαινουν καταθλιψη στα δελτια ειδησεων των 8
Εγώ θέλω να καταγγείλω δημόσια την εξής αδικία! Φέτος, τα μόριά μου και τα χρόνια μου θα έφταναν στα ίδια περίπου επίπεδα. Γιατί, λοιπόν, το Υπουργείο Παιδείας δε μετράει τα μόριά μου, αλλά το Ληξιαρχείο εξακολουθεί να μετράει κανονικότατα τα χρόνια μου; ΕΕΕΕΕΕΕ;
Παράθεση από: karxarias29 στις Ιουλίου 24, 2011, 11:26:51 pmΕγώ θέλω να καταγγείλω δημόσια την εξής αδικία! Φέτος, τα μόριά μου και τα χρόνια μου θα έφταναν στα ίδια περίπου επίπεδα. Γιατί, λοιπόν, το Υπουργείο Παιδείας δε μετράει τα μόριά μου, αλλά το Ληξιαρχείο εξακολουθεί να μετράει κανονικότατα τα χρόνια μου; ΕΕΕΕΕΕΕ; εμενα παλι, που τα χρονια μου υπολειπονται δεοντως των μοριων μου, δε με χαλαει καθολου που παγωσε η μετρηση των δε, μεχρι να τα προσεγγισουν τα μεν...
physikos13, άσε, γιατί και ορισμένοι εξ ημών που πετύχαμε επιτέλους το πλασάρισμα στην α΄φάση, τσουρομαδηθήκαμε! Δηλαδή, μιλάμε για αυτογκόλ χειρότερο από αυτό ... του Μπασινά με τη Δυναμό στο Κίεβο.
Παράθεση από: kozzi1 στις Ιουλίου 24, 2011, 11:40:23 pmΠαράθεση από: karxarias29 στις Ιουλίου 24, 2011, 11:26:51 pmΕγώ θέλω να καταγγείλω δημόσια την εξής αδικία! Φέτος, τα μόριά μου και τα χρόνια μου θα έφταναν στα ίδια περίπου επίπεδα. Γιατί, λοιπόν, το Υπουργείο Παιδείας δε μετράει τα μόριά μου, αλλά το Ληξιαρχείο εξακολουθεί να μετράει κανονικότατα τα χρόνια μου; ΕΕΕΕΕΕΕ; εμενα παλι, που τα χρονια μου υπολειπονται δεοντως των μοριων μου, δε με χαλαει καθολου που παγωσε η μετρηση των δε, μεχρι να τα προσεγγισουν τα μεν... ξεκουτιανες τελειως εσυ!και γω ειχα στοχους και τους πετυχα. πρωτα ωρομισθια, μετα αναπληρωση, μετα αναπληρωση στο σπιτι μου και τωρα ο πολυποθητος διορισμος