0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπορείς σε παρακαλώ να μας πεις που βρήκες τις περιοχές;;
Στις ειδικότητες που μετά τους φετινούς διορισμούς εξαντλήθηκαν οι διοριστέοι ΑΣΕΠ και 40%, πρέπει να πάει σε νέο ΑΣΕΠ. Δεν έχει κανένα πάτημα σύμφωνα με τον νέο νόμο να παρατείνει γι'αυτές τη μεταβατική. Ο μόνος λόγος παράτασης σύμφωνα με το νόμο θα ήταν να μην έχει καθόλου ανάγκη διορισμών για το 2012-2013, πράγμα απίθανο για τις βασικές ειδικότητες.
Παράθεση από: Green στις Αυγούστου 17, 2011, 04:52:00 pmΣτις ειδικότητες που μετά τους φετινούς διορισμούς εξαντλήθηκαν οι διοριστέοι ΑΣΕΠ και 40%, πρέπει να πάει σε νέο ΑΣΕΠ. Δεν έχει κανένα πάτημα σύμφωνα με τον νέο νόμο να παρατείνει γι'αυτές τη μεταβατική. Ο μόνος λόγος παράτασης σύμφωνα με το νόμο θα ήταν να μην έχει καθόλου ανάγκη διορισμών για το 2012-2013, πράγμα απίθανο για τις βασικές ειδικότητες.67 αναπηρία κ 12 μήνες διορίζονται αλλα δεν έχουν διοριστεί. Δε νομίζω να παει σε ΑΣΕΠ για λίγες ειδικότητες θα παει για όλες.
Παράθεση από: Belisha στις Αυγούστου 17, 2011, 04:49:30 pmΜπορείς σε παρακαλώ να μας πεις που βρήκες τις περιοχές;;ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟ
Γνωρίζετε εάν κάποιες ειδικότητες που είναι τυπικά της
Παράθεση από: Green στις Αυγούστου 17, 2011, 04:52:00 pmΣτις ειδικότητες που μετά τους φετινούς διορισμούς εξαντλήθηκαν οι διοριστέοι ΑΣΕΠ και 40%, πρέπει να πάει σε νέο ΑΣΕΠ. Δεν έχει κανένα πάτημα σύμφωνα με τον νέο νόμο να παρατείνει γι'αυτές τη μεταβατική. Ο μόνος λόγος παράτασης σύμφωνα με το νόμο θα ήταν να μην έχει καθόλου ανάγκη διορισμών για το 2012-2013, πράγμα απίθανο για τις βασικές ειδικότητες.και εκει που εχει εκκρεμοτητες??? πχ οπως εγω με το 30μηνο??? υποτιθεται θα μας απορροφουσε ολους αλλα δεν εγινε ετσι...μειναμε απεξω και παμε για ασεπ