0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά, εύχομαι τα καλύτερα σε όσους διορίζονται και υπομονή και κουράγιο στους υπόλοιπους.Μπορεί κάποιος να μου πει πόσοι ακριβώς διοριστέοι ΑΣΕΠ είχαν μείνει στον κλάδο των φιλολόγων; 36 που καλεί με την εγκύκλιο ή λιγότεροι;Εγώ είμαι περίπου 20 θέσεις μετά τον τελευταίο διοριστέο.Έχω δικαίωμα να υποβάλω αίτηση - έστω τυπικά - ή όχι;Ευχαριστώ.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΔΙΟΡΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ!!! Δυστυχώς περνάμε εποχή ισχνών αγελάδων και τα νούμερα είναι εξαιρετικά μικρά. Μέχρι πριν από δύο χρόνια ο αριθμός των νεοδιόριστων μόνο της ειδικότητάς μου (ΠΕ02) ξεπερνούσε το σύνολο των διορισμών του '11. Καλή δύναμη σε όλους!
Καλή τοποθέτηση σε όσους διορίζονται!1) Οι πίνακες θα ανανεωθούν πάλι μετά τους διορισμούς; 2) Πόσες θέσεις να υπολογίζουμε ότι θα ανεβούμε;3) Στους ΠΕ02 που ξεμπέρδεψε με το 60%, πώς θα διορίσει του χρόνου, αφού ακούγεται πως δε θα γίνει ασεπ; Εννοώ την περίπτωση που απορροφήσει τους υπόλοιπους 24μηνίτες και χρειαστεί κι άλλους!!! (Το ξέρω...πολύ αισιόδοξο αυτό το σενάριο!!!)Υπομονή και κουράγιο στους υπόλοιπους!!! (Πέρυσι τέτοιο καιρό, κάποιος-που είχε γνωστό συνδικαλιστή στη ΔΟΕ!- μου είχε πει πως η αννούλα δε θα προλάβαινε να κάνει αγιασμό στα σχολεία, θα την είχαν σουτάρει!!! Κι όμως...είναι ακόμα εδώ...κι αυτό το καλοκαίρι...λιωμένο παγωτό!!! Μπλιάχ...)
ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2011-2012ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟ