0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπερα στην παρεα, επειδη δεν πολυμπαινω στο forum τους τελευταιους μηνες, αν γραφω κατι που ηδη ξερετε συγνωμηεμαθα λοιπον προχθες απο το υπουργειο, οτι θα γινουν οι απολυτως απαραιτητοι διορισμοι, δηλαδη μπορει να γινουν συνολικα οι μισοι απο περυσι μου ειπαν(και εκτιμω οτι μεταφραζεται στο υπολοιπο των διοριστεων του ασεπ και το αντιστοιχο 40%)εννοειται μου ειπαν οτι μιλαμε για τις ειδικοτητες πε 02-03-04 κυριως, ασεπ δυσκολα στον οριζοντα,γιατι πως θα βγεις για διορισμους με την τροικα απο πανω, οποτε θα βολευονται με αναπληρωτες για μερικα ετη...τωρα για το 24μηνο, λογω των συνθηκων θα ζητησουν μια παραταση στη μεταβατικη περιοδοοσο για τους φετεινους διορισμους, μπορει να πανε μετα το 15αυγουστο,για να δουν και τις συνταξιοδοτησειςδηλαδη φυσικους μαζι με ειδικες κατηγοριες εκτιμω να παρει γυρω στους 50 φυσικα ειμαστε σε ασταθη περιοδο, αλλα ετσι εχει η κατασταση σημερα, τι θα ξημερωσει....
ουτε επιλαχοντες του ΑΣΕΠ και επιπλεον 40% στις βασικες ειδικότητες???
Παράθεση από: physikos13 στις Μαΐου 25, 2011, 08:26:29 pmκαλησπερα στην παρεα, επειδη δεν πολυμπαινω στο forum τους τελευταιους μηνες, αν γραφω κατι που ηδη ξερετε συγνωμηεμαθα λοιπον προχθες απο το υπουργειο, οτι θα γινουν οι απολυτως απαραιτητοι διορισμοι, δηλαδη μπορει να γινουν συνολικα οι μισοι απο περυσι μου ειπαν(και εκτιμω οτι μεταφραζεται στο υπολοιπο των διοριστεων του ασεπ και το αντιστοιχο 40%)εννοειται μου ειπαν οτι μιλαμε για τις ειδικοτητες πε 02-03-04 κυριως, ασεπ δυσκολα στον οριζοντα,γιατι πως θα βγεις για διορισμους με την τροικα απο πανω, οποτε θα βολευονται με αναπληρωτες για μερικα ετη...τωρα για το 24μηνο, λογω των συνθηκων θα ζητησουν μια παραταση στη μεταβατικη περιοδοοσο για τους φετεινους διορισμους, μπορει να πανε μετα το 15αυγουστο,για να δουν και τις συνταξιοδοτησειςδηλαδη φυσικους μαζι με ειδικες κατηγοριες εκτιμω να παρει γυρω στους 50 φυσικα ειμαστε σε ασταθη περιοδο, αλλα ετσι εχει η κατασταση σημερα, τι θα ξημερωσει....Φέτος δηλαδή δε θα πάρουν καθόλου 24μηνο (στις βασικές ειδικότητες τουλάχιστον);
Παράθεση από: dimik στις Μαΐου 25, 2011, 08:52:41 pmουτε επιλαχοντες του ΑΣΕΠ και επιπλεον 40% στις βασικες ειδικότητες???επιλαχοντες εκτιμω οτι θα παρουν μαζι με το 40%, για να κλεισει το θεμα ασεπ στις βασικες ειδικοτητες που θα χουν αναγκη
α και εγκυκλιος για αναπληρωτες ουτε για δειγμα ακομα, θα τρεχουμε στα νησια και θα εχουν κοψει και πολλα γραφεια δευτεροβαθμιας, το νου σας