0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι δικές μου πληροφορίες: η ζωή "επιμένει" και μας "αναμένει" ...Καλό καλοκαίρι και ... καλούς αγώνες να έχουμε ...Φυσικέ ... και εις ανώτερα, ποδοσφαιρικώς ...
Παράθεση από: aristos2 στις Μαΐου 26, 2011, 08:11:08 amΟι δικές μου πληροφορίες: η ζωή "επιμένει" και μας "αναμένει" ...Καλό καλοκαίρι και ... καλούς αγώνες να έχουμε ...Φυσικέ ... και εις ανώτερα, ποδοσφαιρικώς ... ..."αναμενη" ελπιζω , Αχαιε !! καλημερα απο το shakin Zante...
Παράθεση από: aristos2 στις Μαΐου 26, 2011, 08:11:08 amΟι δικές μου πληροφορίες: η ζωή "επιμένει" και μας "αναμένει" ...Καλό καλοκαίρι και ... καλούς αγώνες να έχουμε ...Φυσικέ ... και εις ανώτερα, ποδοσφαιρικώς ... ανωτερα δε θα υπαρξουν, ειμαστε στην αρχη της καθοδου, οσο για την πορτοκαλι 6ο και τελευταιο αστερι, γενικοτερα επαγγελματικος αθλητισμος τελος (μοιαζει περιττη πολυτελεια), γυρναμε στο 70...ισως σε καποιους τομεις να ναι καλυτερα ετσι
μια απορία.... το 24 μηνο υπάγεται μέσα στο 40% ; ή λειτουργεί ανεξάρτητα από αυτό;με την ίδια λογική που προσλαμβάνονται πλέον του 60% ασεπ- 40% προυπηρεσια, θα έπρεπε να παίρνει επιλαχόντες του ασεπ επιπλέον .
Παράθεση από: kozzi1 στις Μαΐου 26, 2011, 08:15:48 amΠαράθεση από: aristos2 στις Μαΐου 26, 2011, 08:11:08 amΟι δικές μου πληροφορίες: η ζωή "επιμένει" και μας "αναμένει" ...Καλό καλοκαίρι και ... καλούς αγώνες να έχουμε ...Φυσικέ ... και εις ανώτερα, ποδοσφαιρικώς ... ..."αναμενη" ελπιζω , Αχαιε !! καλημερα απο το shakin Zante...... αγανακτισμένους έχετε στο νησί ή μόνο κανταδόρους ...
Παράθεση από: mike78 στις Μαΐου 25, 2011, 10:05:22 pmμια απορία.... το 24 μηνο υπάγεται μέσα στο 40% ; ή λειτουργεί ανεξάρτητα από αυτό;με την ίδια λογική που προσλαμβάνονται πλέον του 60% ασεπ- 40% προυπηρεσια, θα έπρεπε να παίρνει επιλαχόντες του ασεπ επιπλέον .To 24μηνο είναι άλλη κατηγορία από το 40%. Στην αίτηση διορισμού υπάρχει ξεχωριστό κουτάκι. Επίσης προηγούνται και στην επιλογή περιοχής τοποθέτησης μετά το διορισμό. Πιστεύω ότι θα πάρει αρκετούς 24μηνίτες, σε άλλο topic διάβαζα πάνω από τους μισούς... Όπως διαβάζουμε και για επιλαχόντες του πίνακα...Ίδωμεν...
Παράθεση από: KYRINIS στις Μαΐου 26, 2011, 09:13:10 amΠαράθεση από: mike78 στις Μαΐου 25, 2011, 10:05:22 pmμια απορία.... το 24 μηνο υπάγεται μέσα στο 40% ; ή λειτουργεί ανεξάρτητα από αυτό;με την ίδια λογική που προσλαμβάνονται πλέον του 60% ασεπ- 40% προυπηρεσια, θα έπρεπε να παίρνει επιλαχόντες του ασεπ επιπλέον .To 24μηνο είναι άλλη κατηγορία από το 40%. Στην αίτηση διορισμού υπάρχει ξεχωριστό κουτάκι. Επίσης προηγούνται και στην επιλογή περιοχής τοποθέτησης μετά το διορισμό. Πιστεύω ότι θα πάρει αρκετούς 24μηνίτες, σε άλλο topic διάβαζα πάνω από τους μισούς... Όπως διαβάζουμε και για επιλαχόντες του πίνακα...Ίδωμεν...πώς θα γίνει αυτο με ελάχιστους διορισμούς ;;;; μόνο μισοι φιλολογοι του 24μήνου είναι 110+