0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: MAITS στις Ιούνιος 01, 2011, 02:28:02 μμΠαράθεση από: k_g στις Ιούνιος 01, 2011, 01:37:20 μμΣυμφωνω απολυτα! Αυτο βεβαια δυστυχως εμποδιζεται με την αλλαγη του συστηματος προσληψεων που πολυ αδικα εγινε! Εγω προσωπικα το χω αναφερει ξανα εδω στα φορουμ ειμαι υπερ του 60-40%, η εστω 40% + επιτυχια σε ασεπ. Αλλα οπως εχω αναφερει και πιο παλια ΑΛΛΟΙ αποφασισαν για εμας!Αυτοί οι ΑΛΛΟΙ δοκίμασαν να μείνουν σε παραμεθόριο νησί έστω και για 1 χειμωνιάτικο μήνα; Μάλλον όχι!Εμείς, όμως, πήγαμε εκεί για 23 μήνες πραγματικής προϋπηρεσίας και με 3 ΑΣΕΠ, την οποία μας την κατήργησαν και μας χαντάκωσαν με τις οικογένειες και τα παιδιά μας στην άλλη άκρη! ΑΙΔΩΣ!Εσενα σε υποχρεωσε να πας κανενας; Μονος σου πηγες και ηταν δικη σου αποφαση.Και προφανως το εκανες για την μοριοδοτηση. Οποτε σταματα να κατηγορεις αλλους και αλλαξε πλευρο στην αεναη κλαψα σου.
Παράθεση από: k_g στις Ιούνιος 01, 2011, 01:37:20 μμΣυμφωνω απολυτα! Αυτο βεβαια δυστυχως εμποδιζεται με την αλλαγη του συστηματος προσληψεων που πολυ αδικα εγινε! Εγω προσωπικα το χω αναφερει ξανα εδω στα φορουμ ειμαι υπερ του 60-40%, η εστω 40% + επιτυχια σε ασεπ. Αλλα οπως εχω αναφερει και πιο παλια ΑΛΛΟΙ αποφασισαν για εμας!Αυτοί οι ΑΛΛΟΙ δοκίμασαν να μείνουν σε παραμεθόριο νησί έστω και για 1 χειμωνιάτικο μήνα; Μάλλον όχι!Εμείς, όμως, πήγαμε εκεί για 23 μήνες πραγματικής προϋπηρεσίας και με 3 ΑΣΕΠ, την οποία μας την κατήργησαν και μας χαντάκωσαν με τις οικογένειες και τα παιδιά μας στην άλλη άκρη! ΑΙΔΩΣ!
Συμφωνω απολυτα! Αυτο βεβαια δυστυχως εμποδιζεται με την αλλαγη του συστηματος προσληψεων που πολυ αδικα εγινε! Εγω προσωπικα το χω αναφερει ξανα εδω στα φορουμ ειμαι υπερ του 60-40%, η εστω 40% + επιτυχια σε ασεπ. Αλλα οπως εχω αναφερει και πιο παλια ΑΛΛΟΙ αποφασισαν για εμας!
Τοσο παθος γιατι;οπως σωστα γραφτηκε πιο πανω η ολη συζητηση δεν γινεται για το αν πρεπει να γινει ασεπ αλλα αν θα γινει.Στον προηγουμενο ειχε βγει η υλη αρχες Ιουνη.Και τελος και που γραφουμε τις πληροφοριες μας μερικοι ,τι καταλαβαμε;Πολλοι απο μας λαμβαναμε ειρωνιες και αρνητικα σχολια,λες και οι πληροφοριες ηταν προπαγανδιστικες ή δικες μας επιθυμιες.Σας εγραφα πριν 2-3 μηνες οι θεσεις διορισμων θα'ναι το θεμα και που αυτες θα μειωνονται αλλα....
Σας εγραφα πριν 2-3 μηνες οι θεσεις διορισμων θα'ναι το θεμα και που αυτες θα μειωνονται αλλα....
Νομίζω ότι έχουμε βγει τελείως εκτός θέματος.
εμ, ....αυτα (για την αρση) ειναι γνωστα και να μη μας διαφευγουν! Σας λεω λοιπον πως και η Αννουλα μου ετοιμαζει "πακετο" που σε λιγο καιρο θα μας το ανακοινωσει. Τωρα σκεφτεται τι θα βαλει μεσα....θα ειναι γεματο..."εκπληξεις"! Δυστυχως!
ειπε τοτε και επανελαβε πως το 2012 θα ειναι χρονια διαγωνισμων (οχι διαγωνισμου)!