0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
εμ, ....αυτα (για την αρση) ειναι γνωστα και να μη μας διαφευγουν! Σας λεω λοιπον πως και η Αννουλα μου ετοιμαζει "πακετο" που σε λιγο καιρο θα μας το ανακοινωσει. Τωρα σκεφτεται τι θα βαλει μεσα....θα ειναι γεματο..."εκπληξεις"! Δυστυχως!
Παράθεση από: mk75 στις Ιουνίου 01, 2011, 06:20:15 pmΠαράθεση από: MAITS στις Ιουνίου 01, 2011, 02:28:02 pmΠαράθεση από: k_g στις Ιουνίου 01, 2011, 01:37:20 pmΣυμφωνω απολυτα! Αυτο βεβαια δυστυχως εμποδιζεται με την αλλαγη του συστηματος προσληψεων που πολυ αδικα εγινε! Εγω προσωπικα το χω αναφερει ξανα εδω στα φορουμ ειμαι υπερ του 60-40%, η εστω 40% + επιτυχια σε ασεπ. Αλλα οπως εχω αναφερει και πιο παλια ΑΛΛΟΙ αποφασισαν για εμας!Αυτοί οι ΑΛΛΟΙ δοκίμασαν να μείνουν σε παραμεθόριο νησί έστω και για 1 χειμωνιάτικο μήνα; Μάλλον όχι!Εμείς, όμως, πήγαμε εκεί για 23 μήνες πραγματικής προϋπηρεσίας και με 3 ΑΣΕΠ, την οποία μας την κατήργησαν και μας χαντάκωσαν με τις οικογένειες και τα παιδιά μας στην άλλη άκρη! ΑΙΔΩΣ!Εσενα σε υποχρεωσε να πας κανενας; Μονος σου πηγες και ηταν δικη σου αποφαση.Και προφανως το εκανες για την μοριοδοτηση. Οποτε σταματα να κατηγορεις αλλους και αλλαξε πλευρο στην αεναη κλαψα σου.Εννοείται πως το έκανε για τη μοριοδότηση.Αφού αυτός ήταν ο νόμος.Ασεπ και προϋπηρεσία,60-40.Δεν είναι κλάψα,είναι αδικία....Και γιατί να μην πήγαινε;Αφού ήξερε ότι θα διοριστεί κάποια στιγμή...Ποιό θα ήταν το σωστό να πράξει,κατά τη δική σου άποψη;
Παράθεση από: MAITS στις Ιουνίου 01, 2011, 02:28:02 pmΠαράθεση από: k_g στις Ιουνίου 01, 2011, 01:37:20 pmΣυμφωνω απολυτα! Αυτο βεβαια δυστυχως εμποδιζεται με την αλλαγη του συστηματος προσληψεων που πολυ αδικα εγινε! Εγω προσωπικα το χω αναφερει ξανα εδω στα φορουμ ειμαι υπερ του 60-40%, η εστω 40% + επιτυχια σε ασεπ. Αλλα οπως εχω αναφερει και πιο παλια ΑΛΛΟΙ αποφασισαν για εμας!Αυτοί οι ΑΛΛΟΙ δοκίμασαν να μείνουν σε παραμεθόριο νησί έστω και για 1 χειμωνιάτικο μήνα; Μάλλον όχι!Εμείς, όμως, πήγαμε εκεί για 23 μήνες πραγματικής προϋπηρεσίας και με 3 ΑΣΕΠ, την οποία μας την κατήργησαν και μας χαντάκωσαν με τις οικογένειες και τα παιδιά μας στην άλλη άκρη! ΑΙΔΩΣ!Εσενα σε υποχρεωσε να πας κανενας; Μονος σου πηγες και ηταν δικη σου αποφαση.Και προφανως το εκανες για την μοριοδοτηση. Οποτε σταματα να κατηγορεις αλλους και αλλαξε πλευρο στην αεναη κλαψα σου.
Παράθεση από: k_g στις Ιουνίου 01, 2011, 01:37:20 pmΣυμφωνω απολυτα! Αυτο βεβαια δυστυχως εμποδιζεται με την αλλαγη του συστηματος προσληψεων που πολυ αδικα εγινε! Εγω προσωπικα το χω αναφερει ξανα εδω στα φορουμ ειμαι υπερ του 60-40%, η εστω 40% + επιτυχια σε ασεπ. Αλλα οπως εχω αναφερει και πιο παλια ΑΛΛΟΙ αποφασισαν για εμας!Αυτοί οι ΑΛΛΟΙ δοκίμασαν να μείνουν σε παραμεθόριο νησί έστω και για 1 χειμωνιάτικο μήνα; Μάλλον όχι!Εμείς, όμως, πήγαμε εκεί για 23 μήνες πραγματικής προϋπηρεσίας και με 3 ΑΣΕΠ, την οποία μας την κατήργησαν και μας χαντάκωσαν με τις οικογένειες και τα παιδιά μας στην άλλη άκρη! ΑΙΔΩΣ!
Συμφωνω απολυτα! Αυτο βεβαια δυστυχως εμποδιζεται με την αλλαγη του συστηματος προσληψεων που πολυ αδικα εγινε! Εγω προσωπικα το χω αναφερει ξανα εδω στα φορουμ ειμαι υπερ του 60-40%, η εστω 40% + επιτυχια σε ασεπ. Αλλα οπως εχω αναφερει και πιο παλια ΑΛΛΟΙ αποφασισαν για εμας!
στο δελτιο ειδησεων αναφερθηκε οτι στα νεα μετρα ισχυει το 1/10?
Παράθεση από: MARKOS στις Ιουνίου 01, 2011, 09:29:23 pmειπε τοτε και επανελαβε πως το 2012 θα ειναι χρονια διαγωνισμων (οχι διαγωνισμου)!Αυτά τα είπε προ ΔΝΤ!
ειπε τοτε και επανελαβε πως το 2012 θα ειναι χρονια διαγωνισμων (οχι διαγωνισμου)!
Παράθεση από: dessi στις Ιουνίου 01, 2011, 09:31:53 pmΠαράθεση από: MARKOS στις Ιουνίου 01, 2011, 09:29:23 pmειπε τοτε και επανελαβε πως το 2012 θα ειναι χρονια διαγωνισμων (οχι διαγωνισμου)!Αυτά τα είπε προ ΔΝΤ!"με διαδικασιες ΑΣΕΠ"για ολο το δημοσιο τομεα. το διατυμπανιζουν σε ολα και σε καθε δελτιο ειδησεων. Το ειπε ομως παλι η Διαμαντοπουλου και στη συνεντευξη της στα "ακρα" (δηλ. 4 μερες πριν).
Παράθεση από: MARKOS στις Ιουνίου 02, 2011, 12:10:16 amΠαράθεση από: dessi στις Ιουνίου 01, 2011, 09:31:53 pmΠαράθεση από: MARKOS στις Ιουνίου 01, 2011, 09:29:23 pmειπε τοτε και επανελαβε πως το 2012 θα ειναι χρονια διαγωνισμων (οχι διαγωνισμου)!Αυτά τα είπε προ ΔΝΤ!"με διαδικασιες ΑΣΕΠ"για ολο το δημοσιο τομεα. το διατυμπανιζουν σε ολα και σε καθε δελτιο ειδησεων. Το ειπε ομως παλι η Διαμαντοπουλου και στη συνεντευξη της στα "ακρα" (δηλ. 4 μερες πριν).Μήπως όλο αυτό με τις αξιολογήσεις από το ΑΣΕΠ για τις μετατάξεις υπαλλήλων από φορείς που παύουν να υπάρχουν είναι φούμαρα για να ρίξουν στάχτη στα μάτια ότι υπάρχει πλήρης αξιοκρατία, ενώ στόχος είναι να μη γίνουν απολύσεις, τουλάχιστον εκείνων που διορίστηκαν από το βαθιά κομματικό κράτος τις προηγούμενες δεκαετίες;Θέλω να δω ποιους θα κρίνουν ακατάλληλους, με ποια κριτήρια και φυσικά πώς θα το τεκμηριώσουν!
Διάφορα θέματα για την Εκπαίδευση / Απ: ενδεχόμενη πτώχευση του κράτους και διορισμοί« στις: Νοέμβριος 24, 2010, 01:16:15 μμ »Εγώ αυτό που βλέπω είναι να πηγαίνουμε απ’ το κακό στο χειρότερο.Πέρσι το μνημόνιο ανέφερε μία πρόσληψη για κάθε μια αποχώρηση στην εκπαίδευση, τώρα εντάσσεται και αυτή στο ένα προς πέντε, χωρίς καμιά αιτιολόγηση και διαρρέει αυτό απ’ το ρεπορτάζ. Δηλαδή τι ακριβώς τους είπαν οι της τρόικας; Να μην απολύσετε κανένα αχρείαστο και αντ’αυτού να μην προσλάβετε γιατρούς η δασκάλους;Είναι δυνατόν; Οι άνθρωποι είναι σοβαροί.Οι δικοί μας παλαντζάρουν διαρκώς. Τους είπαν κάνετε απολύσεις στις ΔΕΚΟ. Και αυτοί απάντησαν ότι δεν γίνεται γιατί είναι δικά μας παιδιά και θα διασπαστούμε ως κόμμα. Έτσι η τρόικα θεωρεί την μετάταξή τους ως νέο διορισμό , όπως είναι λογικό άλλωστε, και η κυβέρνηση θα φάει θέσεις και απ’ την υγεία και απ’ την παιδεία για να τους ξαναβολέψει.Είναι ντροπή σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή για την οικονομία και την κοινωνία να λειτουργούν τα ανακλαστικά του παλιού πασοκ που επέβαλε τις χρεοκοπημένες ΔΕΚΟ στην καμπούρα του φορολογούμενου.Όσοι δεν χρειάζονται να απολυθούν, όπως γίνεται σε όλο το υπόλοιπο φάσμα των ιδιωτικών επιχειρήσεων, αφού εξαντληθούν όλα τα δυνατά περιθώρια. Δηλαδή όλοι εμείς που δουλεύουμε ως αναπληρωτές (μέσω διαφανών διαδικασιών) και ανέτρεψαν της ζωή μας κατ’ αυτόν τον τρόπο, δεν έχουμε δικαιώματα; επειδή δεν είμαστε μέλη του κόμματος; Ας βάλουν και τους υπεράριθμους των δέκο και των υπουργείων σε μια ανάλογη με μας, λίστα τελικών πινάκων που να καταρτίζει ο ασεπ, με κάποια μοριοδότηση επιπλέον για τα προσόντα που διαθέτουν και ας μπουν και αυτοί στην αναμονή…Αυτό θα πει πραγματική ισονομία και δικαιοσύνη προς όλους…http://www.pde.gr/index.php?topic=21978.msg402938#msg402938
Παράθεση από: Lila_76 στις Ιουνίου 01, 2011, 07:03:57 pmΠαράθεση από: mk75 στις Ιουνίου 01, 2011, 06:20:15 pmΠαράθεση από: MAITS στις Ιουνίου 01, 2011, 02:28:02 pmΠαράθεση από: k_g στις Ιουνίου 01, 2011, 01:37:20 pmΣυμφωνω απολυτα! Αυτο βεβαια δυστυχως εμποδιζεται με την αλλαγη του συστηματος προσληψεων που πολυ αδικα εγινε! Εγω προσωπικα το χω αναφερει ξανα εδω στα φορουμ ειμαι υπερ του 60-40%, η εστω 40% + επιτυχια σε ασεπ. Αλλα οπως εχω αναφερει και πιο παλια ΑΛΛΟΙ αποφασισαν για εμας!Αυτοί οι ΑΛΛΟΙ δοκίμασαν να μείνουν σε παραμεθόριο νησί έστω και για 1 χειμωνιάτικο μήνα; Μάλλον όχι!Εμείς, όμως, πήγαμε εκεί για 23 μήνες πραγματικής προϋπηρεσίας και με 3 ΑΣΕΠ, την οποία μας την κατήργησαν και μας χαντάκωσαν με τις οικογένειες και τα παιδιά μας στην άλλη άκρη! ΑΙΔΩΣ!Εσενα σε υποχρεωσε να πας κανενας; Μονος σου πηγες και ηταν δικη σου αποφαση.Και προφανως το εκανες για την μοριοδοτηση. Οποτε σταματα να κατηγορεις αλλους και αλλαξε πλευρο στην αεναη κλαψα σου.Εννοείται πως το έκανε για τη μοριοδότηση.Αφού αυτός ήταν ο νόμος.Ασεπ και προϋπηρεσία,60-40.Δεν είναι κλάψα,είναι αδικία....Και γιατί να μην πήγαινε;Αφού ήξερε ότι θα διοριστεί κάποια στιγμή...Ποιό θα ήταν το σωστό να πράξει,κατά τη δική σου άποψη;Lila Lila where are you? (Φανταζομαι καπου μεγαλωνοντας την προυπηρεσια... )
Μια και ο λόγος για νούμερα να θυμίσω τι έλεγε πέρυσι τέτοιες μέρες η κ. υπουργός:"...τη νέα χρονιά (δηλ. 2010-11) δεν θα προσληφθούν αναπληρωτές και θα γίνει διαχείριση δυνάμεων ώστε να λειτουργήσουν τα σχολεία."http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=13956956Και η υπουργός να είναι η "πηγή" σας για τα νούμερα που δημοσιεύετε, κρατήστε για τον εαυτό σας.Scripta manent.