0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα.Πριν απο λίγο ο Κάτσικας είπε στην Τσαπανίδου 1500 με 1650 οι διορισμοί μονίμων Α και
Απο τη μια ο Καψαλακης μιλαει για 16000 αναπληρωτές του χρονου και απο την αλλη η Διαμαντοπουλου λεει οτι οι αναπληρωτες θα μειωθουν κατα 50%.Τι να πιστεψουμε,ειδικα οταν περσυ μιλουσαν για μειωση αναπληρωτων κατα 70%,κατι που ποτε δεν εγινε?Η μηπως τωρα λεει την αληθεια και εδω κολλαει το σχολιο του Κατσικα περι σκοτεινων σεναριων και αυξησης ωραριου στους αναπληρωτες?
Ο κ. Κάτσικας εμφανίζεται και στην κρατική τηλεόραση.Ο κ. Καψαλάκης είναι δάσκαλος και συνδικαλιστής στην Κρήτη.Τουλάχιστον αυτοί εκτίθονται δημόσια με το πραγματικό τους όνομα.Όλους θα μας κρίνει ο χρόνος για τα λεγόμενά μας.
Παράθεση από: Stelios στις Ιουνίου 21, 2011, 06:17:05 pmΟ κ. Κάτσικας εμφανίζεται και στην κρατική τηλεόραση.Ο κ. Καψαλάκης είναι δάσκαλος και συνδικαλιστής στην Κρήτη.Τουλάχιστον αυτοί εκτίθονται δημόσια με το πραγματικό τους όνομα.Όλους θα μας κρίνει ο χρόνος για τα λεγόμενά μας.Όταν παίζουν με τον πόνο ανθρώπων, καλό είναι να είναι προσεκτικοί όλοι τους!
Παράθεση από: Lara στις Ιουνίου 21, 2011, 02:58:16 pmδε μου λετε η διαμαντοπουλου μιλησε για 3000 διορισμους συμφωνα με το ρεπορταζ του esos.grτι σημαινει παλι αυτο?Αυτό σημαίνει ότι τζάμπα ασχολούμαστε με τις εικασίες του Καψαλάκη. Παραθέτω τι δήλωσε η Διαμαντοπούλου:« Στα δύο χρόνια 2010-2011 έχουμε είκοσι τρεις χιλιάδες συνταξιοδοτήσεις. Οι προσλήψεις δεν θα είναι παραπάνω από τρεισήμισι χιλιάδες. Θα μειωθεί κατά ένα πολύ μεγάλο αριθμό, περισσότερο από το 50%, ο αριθμός των αναπληρωτών εκπαιδευτικών. Στα πανεπιστήμια και στα Τ.Ε.Ι. έχουμε μείωση των προϋπολογισμών που φθάνει μέχρι και το 50%. Αυτή είναι η πραγματικότητα και τη ζουν όλοι».Άρα αντί να λέει ότι θα πάμε σε διορισμούς υπολογίζοντας μόνο τους περσινές ή μόνο τους φετινές συνταξιοδοτήσεις, αθροίζει τα δυο χρόνια μαζί και μιλάει για 23000 συνταξιοδοτήσεις στην διετία 2010-2011.Οι 23000 συνταξιοδοτήσεις με 3500 το πολύ διορισμούς σημαίνουν 1 : 6,5.Ναι, αλλά είχε πει η Χριστοφιλοπούλου ότι οι διορισμοί φέτος θα είναι λιγότεροι από ότι πέρσι.Εφόσον πέρυσι ήταν 2825 οι διορισμοί σε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια, μήπως θα έπρεπε να συμπεριλάβουμε και διορισμούς στην τριτοβάθμια εκπαίδευση στο "ταβάνι" των 3500 διορισμών;
δε μου λετε η διαμαντοπουλου μιλησε για 3000 διορισμους συμφωνα με το ρεπορταζ του esos.grτι σημαινει παλι αυτο?
οπως παντα δεν ειναι ανακοινωση, ειναι χρησμος, τι εννοει;απο το πρωι ψαχνουμε τι θελει να πει, 3500 για τα δυο ετη η για φετος;ειμαι στα τηλ. οταν εχω νεα απο το περιβαλλον της ....πυθιας και αν εχω...θα σας πω