0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αρίστο 2 στη δικιά μς την ειδικότητα δεν κλήθηκαν περισσότεροι ,γιατί πρέπει να συνυπολογίσεις πόσες θέσεις κόπηκαν από : ωρομισθίους ,ΠΔΣ και ενισχυτική διδασκαλία. Οι 1336 που πήρε ήταν όντως λιγότεροι.
οσο για τον κλαδο μας ειναι πραγματι λυπηρο οτι καποιοι που εργαζονταν τα προηγουμενα ετη ως ωρομισθιοι δεν ειχαν φετος αυτη τη δυνατοτητα.εγω συνεχεια το σκεφτομαι...ελπιζω ολα να εξελιχθουν καλυτερα και να απορροφησει πολυ περισσοτερους λογω των συνταξιοδοτησεων.καλο καλοκαιρι και κλαη ξεκουραση!
Παράθεση από: mimelismoni στις Ιουνίου 25, 2011, 10:19:09 amοσο για τον κλαδο μας ειναι πραγματι λυπηρο οτι καποιοι που εργαζονταν τα προηγουμενα ετη ως ωρομισθιοι δεν ειχαν φετος αυτη τη δυνατοτητα.εγω συνεχεια το σκεφτομαι...ελπιζω ολα να εξελιχθουν καλυτερα και να απορροφησει πολυ περισσοτερους λογω των συνταξιοδοτησεων.καλο καλοκαιρι και κλαη ξεκουραση!θα επαναλάβω τα γραφόμενά μου σ ε άλλο θέμα.Δηλαδή επειδή προσελάμβανε 2 ωρομισθίους στη θέση ενός αναπληρωτή από την εποχή γκεσούλη πρέπει να συνεχίσει;
κι εγώ το συλλογικό καλό σκέφτομαι,είναι ζήτημα οπτικής άλλη μια φορα
ένα ήρεμο καλοκαίρι.
Saligare να σκέφτεσαι θετικά,αλλιώς δεν παλεύεται η κατάσταση.