0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα και από εμένα. Κι εγώ στο 24μηνο, φιλόλογος, αλλά προς το τέλος,στο 170 των φιλολόγων. Είχα ξεγράψει το διορισμό αλλά άρχισα να ελπίζω, καθώς οι προβλέψεις του "φυσικού" στηρίζονται σε έγκυρες πηγές πάντα. Μήπως όμως έτσι κι αλλιώς εγώ δεν περιλαμβάνομαι και άρχισα να ελπίζω εντελώς μάταια; Στον ενιαίο είμαι στο 250 περίπου βάσει των εκτιμήσεων. Τι λες φυσικέ;
Γεια σας! Είμαι καινούρια στο φορούμ και θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε κάτι για το 24μηνο των Νηπιαγωγών! Εχετα ακούσει τίποτα;
α, και κατι αλλο, οι ειδικες κατηγοριες θα εχουν πολυ πολυ λιγα ατομα μου ειπαν
Ωραία μοιράσατε τους διορισμούς οι ΠΕ02, ΠΕ03 και ΠΕ04 αλλά υπάρχουν και οι ξενόγλωσσοι και οι τεχνικές ειδικότητες, που πέρυσι είχαν διορισμούς μόνο 5 ή 10 άτομα ανά ειδικότητα. ΑΣΕΠ 3 και 2 από 40% ή ΑΣΕΠ 6 και 4 από 40%. Τουλάχιστον στη δική μου ειδικότητα είχαμε 52 μεταθέσεις σε 40 διαφορετικές περιοχές. Αυτό κάτι δείχνει πιστεύω για τους διορισμούς μας. Έχουμε μείνει μόνο 27 ασεπίτες.
Παράθεση από: physikos13 στις Ιουνίου 27, 2011, 04:43:18 pmα, και κατι αλλο, οι ειδικες κατηγοριες θα εχουν πολυ πολυ λιγα ατομα μου ειπανphysike13, έχεις πληροφόρηση για τους ξενόγλωσσους; τι θα γίνει με τις γαλλικούδες; Θα μας πάρει όλες;;;
Παράθεση από: Lasid στις Ιουνίου 27, 2011, 05:52:24 pmΩραία μοιράσατε τους διορισμούς οι ΠΕ02, ΠΕ03 και ΠΕ04 αλλά υπάρχουν και οι ξενόγλωσσοι και οι τεχνικές ειδικότητες, που πέρυσι είχαν διορισμούς μόνο 5 ή 10 άτομα ανά ειδικότητα. ΑΣΕΠ 3 και 2 από 40% ή ΑΣΕΠ 6 και 4 από 40%. Τουλάχιστον στη δική μου ειδικότητα είχαμε 52 μεταθέσεις σε 40 διαφορετικές περιοχές. Αυτό κάτι δείχνει πιστεύω για τους διορισμούς μας. Έχουμε μείνει μόνο 27 ασεπίτες.Πολύ σωστά τοποθετείται ο Lasid Γιατί δεν μας υπολογίζετε κ εμάς; Οι ξενόγλωσσοι (αγγλικών γαλλικών, γερμανικών) πέρυσι είχαν πάνω κάτω 10 διορισμούς -σε κάθε ειδικότητα χωριστά- 6 Ασεπ και 4 απο 40%!!
Συναδελφοι εμείς δε σας υπολογίζουμε?Το ίδιο το υπουργείο μιλάει για υπεραριθμίες!Δηλαδή τί προτείνετε να πάρει εκεί που πλεονάζουν?Διότι αν πάτε μια βόλτα στο υπουργείο αυτό θα σας πουν.Μη τα βάζετε με κλάδους που οι συνταξιοδοτήσεις περισυ ήταν <<απειρες>> καθώς και τα κενα τα οργανικά.Άλλωστε τπτ δεν εχει κριθεί ακόμα