0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ θα θεωρούσα άδικο αν διορίζονταν οι επιτυχόντες του προηγούμενου ΑΣΕΠ, με το 60%. Σύμφωνα με την λογική της αξιοκρατίας του ΑΣΕΠ, οι επιτυχόντες του τελευταίου ΑΣΕΠ δεν είναι "άξιοι" όσο οι διοριστέοι. Όπως δεν ήταν "άξιοι" και οι επιτυχόντες των παλιότερων ΑΣΕΠ, οι οποίοι πήγαν αναπληρωτές και τώρα βρίσκονται στο 40% (και αντιμετωπίζονται τώρα σαν βύσματα). Νομίζω ότι το 40% αντιπροσωπεύει πολλές διαφορετικές περιπτώσεις, που ομαδοποιήθηκαν καλώς ή κακώς. Μπορούν να βρεθούν αρκετά δίκαια με λίγη κατανόηση σε κάθε περίπτωση. Όμως το 40% είναι άνθρωποι που δουλεύουν ήδη στα σχολεία, και δεν νομίζω ότι πρέπει να φύγουν αυτοί για να πάρουν την θέση τους οι νεότεροι "άξιοι".Οι επιτυχόντες του τελευταίου ΑΣΕΠ μπορούν να πάνε αναπληρωτές, μέχρι να γράψουν πραγματικά καλά στους επόμενους ΑΣΕΠ και να διοριστούν "επάξια".
....και το 24μηνο επίσης
Το πραγματικά καλά δεν το εννοώ.Με τα υπόλοιπα συμφωνώ, αλλά δεν θεωρώ ότι δικαιολογούν τον διορισμό επιτυχόντων μόνο του 2009.Διόρθωσέ με αν είχες διαφορετική άποψη.
Παράθεση από: gvasilis στις Ιουνίου 28, 2011, 08:56:20 pmΕγώ θα θεωρούσα άδικο αν διορίζονταν οι επιτυχόντες του προηγούμενου ΑΣΕΠ, με το 60%. Σύμφωνα με την λογική της αξιοκρατίας του ΑΣΕΠ, οι επιτυχόντες του τελευταίου ΑΣΕΠ δεν είναι "άξιοι" όσο οι διοριστέοι. Όπως δεν ήταν "άξιοι" και οι επιτυχόντες των παλιότερων ΑΣΕΠ, οι οποίοι πήγαν αναπληρωτές και τώρα βρίσκονται στο 40% (και αντιμετωπίζονται τώρα σαν βύσματα). Νομίζω ότι το 40% αντιπροσωπεύει πολλές διαφορετικές περιπτώσεις, που ομαδοποιήθηκαν καλώς ή κακώς. Μπορούν να βρεθούν αρκετά δίκαια με λίγη κατανόηση σε κάθε περίπτωση. Όμως το 40% είναι άνθρωποι που δουλεύουν ήδη στα σχολεία, και δεν νομίζω ότι πρέπει να φύγουν αυτοί για να πάρουν την θέση τους οι νεότεροι "άξιοι".Οι επιτυχόντες του τελευταίου ΑΣΕΠ μπορούν να πάνε αναπληρωτές, μέχρι να γράψουν πραγματικά καλά στους επόμενους ΑΣΕΠ και να διοριστούν "επάξια".Το πραγματικα καλα πως το εννοεις; Ας αφησουμε τον απολυτο βαθμο γιατι τα θεμματα δεν ειναι παντα ιδιας δυσκολιας και ας παρουμε τη καταταξη. Στο τελευταιο Ασεπ οι θεσεις μειωθηκαν στο 50% περιπου , π.χ στους χημικους απο 160 εγιναν 78 αρα σε εναν διαγωνισμο καταταξης τα ατομα απο το 79 μεχρι το 160 ειναι σιγουρα το ιδιο αξιοι με τους προηγουμενους , οσο για την αναπληρωση αναρωτηθηκες αν ειχαν εστω την ευκαιρια; μπορεις να δεις τη βαση αναπληρωσης στους φυσικους και στους χημικους. Χωρια που ως γνωστον πολλοι απο τους επιτυχοντες εχουν γραψει καλυτερα απο τους διοριστεους (ηταν βεβαια γνωστοι οι οροι του παιχνιδιου)