0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
όσο οι διορισμοί γίνονται απο διάφορους πίνακες νομίζω οτι η τράπουλα μπορεί να ανακατεύτει ξανά και ξανά.Ναι θα είναι συγκεκριμένος αριθμός αλλά απο ποιούς πίνακες και απο ποιες ειδικότητες;;Αλλωστε υπάρχει και η διάταξη οτι κάποιες κατηγορίες διοριζονται με υπουργική απόφαση.Και όπως και άλλοι προανέφεραν για το υπουργείο οι νόμοι είναι ψιλά γράμματα....το έχει ήδη αποδείξει.
Παράθεση από: Green στις Ιουνίου 28, 2011, 10:17:58 pmΚαι το θέμα είναι για εμένα από μεθαύριο που θα έχει ψηφιστεί το Μεσοπρόθεσμο, πόσους θα έχει την δυνατότητα να πάρει. Υπενθυμίζω ότι το Μεσοπρόθεσμο προβλέπει οι διορισμοί σε όλο το δημόσιο για το 2011 να είναι 1 προς δέκα αποχωρήσεις.αυτό μέσα σε όλη τη μαυρίλα είναι το μόνο παρήγορο, ότι θα γίνονται λιγότερες "λαδιές".
Και το θέμα είναι για εμένα από μεθαύριο που θα έχει ψηφιστεί το Μεσοπρόθεσμο, πόσους θα έχει την δυνατότητα να πάρει. Υπενθυμίζω ότι το Μεσοπρόθεσμο προβλέπει οι διορισμοί σε όλο το δημόσιο για το 2011 να είναι 1 προς δέκα αποχωρήσεις.
http://www.alfavita.gr/artro.php?id=37563 Πόσοι πρέπει να διοριστούν το 2011-2012; Ποιο είναι το υπόλοιπο των διορισμών - Δείτε τους πίνακες, του Αθανάσιου Τσιάτσιου29/06/2011 - 07:42Το Υπουργείο παιδείας θέλει να πραγματοποιήσει για το σχολικό έτος 2011-2012 διορισμούς μόνιμων εκπαιδευτικών.
Παράθεση από: LEONTITO στις Ιουνίου 28, 2011, 10:26:16 pmΠαράθεση από: Green στις Ιουνίου 28, 2011, 10:17:58 pmΚαι το θέμα είναι για εμένα από μεθαύριο που θα έχει ψηφιστεί το Μεσοπρόθεσμο, πόσους θα έχει την δυνατότητα να πάρει. Υπενθυμίζω ότι το Μεσοπρόθεσμο προβλέπει οι διορισμοί σε όλο το δημόσιο για το 2011 να είναι 1 προς δέκα αποχωρήσεις.αυτό μέσα σε όλη τη μαυρίλα είναι το μόνο παρήγορο, ότι θα γίνονται λιγότερες "λαδιές".Ρε παιδιά έλεος..τι άλλο θα ακούσουμε! Σε λίγο θα φωνάξετε και τον Πάγκαλο και τον ΓΑΠ να μας ραπίσουν που θέλουμε να διοριστούμε!!
Παράθεση από: sec στις Ιουνίου 28, 2011, 10:37:55 pmΠαράθεση από: LEONTITO στις Ιουνίου 28, 2011, 10:26:16 pmΠαράθεση από: Green στις Ιουνίου 28, 2011, 10:17:58 pmΚαι το θέμα είναι για εμένα από μεθαύριο που θα έχει ψηφιστεί το Μεσοπρόθεσμο, πόσους θα έχει την δυνατότητα να πάρει. Υπενθυμίζω ότι το Μεσοπρόθεσμο προβλέπει οι διορισμοί σε όλο το δημόσιο για το 2011 να είναι 1 προς δέκα αποχωρήσεις.αυτό μέσα σε όλη τη μαυρίλα είναι το μόνο παρήγορο, ότι θα γίνονται λιγότερες "λαδιές".Ρε παιδιά έλεος..τι άλλο θα ακούσουμε! Σε λίγο θα φωνάξετε και τον Πάγκαλο και τον ΓΑΠ να μας ραπίσουν που θέλουμε να διοριστούμε!!Εγώ δεν είπα να μη διοριστεί κόσμος, χρησιμοποίησα τη λέξη μαυρίλα, δε μου αρέσει αυτό που γίνεται, αλλά ότι ο αυστηρός έλεγχος μπορεί να αποτρέψει παρανομίες, περιορίζοντας την ικανότητα του κάθε υπουργού να φέρεται αυτοκρατορικά ("ό,τι γουστάρω κάνω'), είναι το ΜΟΝΟ καλό της υπόθεσης. Ουδέν κακόν (ούτε καν το χειρότερο) αμιγές καλού γαρ!
Παράθεση από: LEONTITO στις Ιουνίου 28, 2011, 10:43:45 pmΠαράθεση από: sec στις Ιουνίου 28, 2011, 10:37:55 pmΠαράθεση από: LEONTITO στις Ιουνίου 28, 2011, 10:26:16 pmΠαράθεση από: Green στις Ιουνίου 28, 2011, 10:17:58 pmΚαι το θέμα είναι για εμένα από μεθαύριο που θα έχει ψηφιστεί το Μεσοπρόθεσμο, πόσους θα έχει την δυνατότητα να πάρει. Υπενθυμίζω ότι το Μεσοπρόθεσμο προβλέπει οι διορισμοί σε όλο το δημόσιο για το 2011 να είναι 1 προς δέκα αποχωρήσεις.αυτό μέσα σε όλη τη μαυρίλα είναι το μόνο παρήγορο, ότι θα γίνονται λιγότερες "λαδιές".Ρε παιδιά έλεος..τι άλλο θα ακούσουμε! Σε λίγο θα φωνάξετε και τον Πάγκαλο και τον ΓΑΠ να μας ραπίσουν που θέλουμε να διοριστούμε!!Εγώ δεν είπα να μη διοριστεί κόσμος, χρησιμοποίησα τη λέξη μαυρίλα, δε μου αρέσει αυτό που γίνεται, αλλά ότι ο αυστηρός έλεγχος μπορεί να αποτρέψει παρανομίες, περιορίζοντας την ικανότητα του κάθε υπουργού να φέρεται αυτοκρατορικά ("ό,τι γουστάρω κάνω'), είναι το ΜΟΝΟ καλό της υπόθεσης. Ουδέν κακόν (ούτε καν το χειρότερο) αμιγές καλού γαρ!Αδυνατώ να συμμεριστώ την άποψή σου! Και μόνο το γεγονός ότι η πλειοψηφία δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει αύριο, τη στιγμή που κάποιοι "κολλητοί" γνωρίζουν πολύ καλά το τι μέλλει γενέσθαι και χαράζουν πορεία είναι από μόνο του αρκετό για να εκτινάξει τις "λαδιές" στο ζενίθ..
βγαινει η εγκυκλιος για αναπληρωτες,λογικα λογω απεργιων δεν προλαβαινουν ως την παρασκευη, την αλλη βδομαδα λοιπον
εγω πάλι γιατί δεν μπορώ να κατανοήσω αυτόν τον πίνακα