0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
τετελεσται, ολοι οι ...ανοιχτοματηδες βουλευτες το ψηφισαν,καληνυχτα σε ολους μας,και η νυχτα θα διαρκεσει για δεκαετιεςεπισης εκεινο το...η ελλαδα ποτε δεν πεθαινει, δεν ισχυει πια, παει πεθανε
Εγώ θα θεωρούσα άδικο αν διορίζονταν οι επιτυχόντες του προηγούμενου ΑΣΕΠ, με το 60%. Σύμφωνα με την λογική της αξιοκρατίας του ΑΣΕΠ, οι επιτυχόντες του τελευταίου ΑΣΕΠ δεν είναι "άξιοι" όσο οι διοριστέοι. Όπως δεν ήταν "άξιοι" και οι επιτυχόντες των παλιότερων ΑΣΕΠ, οι οποίοι πήγαν αναπληρωτές και τώρα βρίσκονται στο 40% (και αντιμετωπίζονται τώρα σαν βύσματα). Νομίζω ότι το 40% αντιπροσωπεύει πολλές διαφορετικές περιπτώσεις, που ομαδοποιήθηκαν καλώς ή κακώς. Μπορούν να βρεθούν αρκετά δίκαια με λίγη κατανόηση σε κάθε περίπτωση. Όμως το 40% είναι άνθρωποι που δουλεύουν ήδη στα σχολεία, και δεν νομίζω ότι πρέπει να φύγουν αυτοί για να πάρουν την θέση τους οι νεότεροι "άξιοι".Οι επιτυχόντες του τελευταίου ΑΣΕΠ μπορούν να πάνε αναπληρωτές, μέχρι να γράψουν πραγματικά καλά στους επόμενους ΑΣΕΠ και να διοριστούν "επάξια".
400 και πολλοι ειναι Lara μου. Μην ειναι λιγοτεροι τωρα με το μεσοπροθεσμο. Εδω τους ΑΣΕΠΙΤΕΣ πλεον μπορει νατους απορροφησει μεχρι το 15 Πως θα λειτουργησει με τοσα κενα? Μονο με αναπληρωτες Απλα πραγματα
Αν δοθεί παράταση στη μεταβατική μάλλον θα αναγκαστεί να διορίζει ποσοστά απο κάθε κατηγορία. Δηλ. αν για παράδειγμα διορίσει φέτος 110 φιλολόγους (σύμφωνα με πληροφορίες μέλους του φόρουμ) από αυτούς θα είναι ενα ποσοστό απο τους εναπομείναντες ασεπιτες, ενα ποσοστο του 40%, ενα ποσοστο απο 24μηνο και ενα ποσοστο ειδικες κατηγορίες.Εσείς τι λέτε?
Παράθεση από: dessi στις Ιουνίου 30, 2011, 12:39:45 pmΑν δοθεί παράταση στη μεταβατική μάλλον θα αναγκαστεί να διορίζει ποσοστά απο κάθε κατηγορία. Δηλ. αν για παράδειγμα διορίσει φέτος 110 φιλολόγους (σύμφωνα με πληροφορίες μέλους του φόρουμ) από αυτούς θα είναι ενα ποσοστό απο τους εναπομείναντες ασεπιτες, ενα ποσοστο του 40%, ενα ποσοστο απο 24μηνο και ενα ποσοστο ειδικες κατηγορίες.Εσείς τι λέτε?Πολυ καλα τα λες.Εγω βεβαια πιστευω οτι θα πρεπει να εξαντλησει μονο τους 24μηνιτες φετος γιατι εχουν κανει αρκετη υπομονη.Οι ασεπιτες μπορουν να περιμενουν εως το...2015.Τι λες εσυ?
Παράθεση από: B F στις Ιουνίου 30, 2011, 12:58:48 pmΠαράθεση από: dessi στις Ιουνίου 30, 2011, 12:39:45 pmΑν δοθεί παράταση στη μεταβατική μάλλον θα αναγκαστεί να διορίζει ποσοστά απο κάθε κατηγορία. Δηλ. αν για παράδειγμα διορίσει φέτος 110 φιλολόγους (σύμφωνα με πληροφορίες μέλους του φόρουμ) από αυτούς θα είναι ενα ποσοστό απο τους εναπομείναντες ασεπιτες, ενα ποσοστο του 40%, ενα ποσοστο απο 24μηνο και ενα ποσοστο ειδικες κατηγορίες.Εσείς τι λέτε?Πολυ καλα τα λες.Εγω βεβαια πιστευω οτι θα πρεπει να εξαντλησει μονο τους 24μηνιτες φετος γιατι εχουν κανει αρκετη υπομονη.Οι ασεπιτες μπορουν να περιμενουν εως το...2015.Τι λες εσυ?αμα δεν το λες ειρωνικα......ελπιζω τα παιδια μου να μην εχουν εκπαιδευτικους με τοσο "αξιοκρατικες" αντιληψεις οπως οι δικες σου!
Παράθεση από: B F στις Ιουνίου 30, 2011, 12:58:48 pmΠαράθεση από: dessi στις Ιουνίου 30, 2011, 12:39:45 pmΑν δοθεί παράταση στη μεταβατική μάλλον θα αναγκαστεί να διορίζει ποσοστά απο κάθε κατηγορία. Δηλ. αν για παράδειγμα διορίσει φέτος 110 φιλολόγους (σύμφωνα με πληροφορίες μέλους του φόρουμ) από αυτούς θα είναι ενα ποσοστό απο τους εναπομείναντες ασεπιτες, ενα ποσοστο του 40%, ενα ποσοστο απο 24μηνο και ενα ποσοστο ειδικες κατηγορίες.Εσείς τι λέτε?Πολυ καλα τα λες.Εγω βεβαια πιστευω οτι θα πρεπει να εξαντλησει μονο τους 24μηνιτες φετος γιατι εχουν κανει αρκετη υπομονη.Οι ασεπιτες μπορουν να περιμενουν εως το...2015.Τι λες εσυ?Αν θες την δική μου γνώμη, ήμουν σίγουρη οτι οι Ασεπίτες θα διορίζονταν φέτος (μαλιστα επέμενα σε άλλη συζήτηση ότι η παραταση μεχρι το 2015 αφορά άλλα Υπουργεία!). Αλλα μετα απο τις πληροφορίες του μέλους αμφιβάλλω!Αλλο τι θέλουμε, αλλο τι νομιζουμε, αλλο τι πιστεύουμε και αλλο τι θα γινει!Μακαρι να διοριστούν ολοι οι ασεπιτες φέτος αλλά δεν θα δοθεί παράταση στην μεταβατική διοτι θα υπάρχει νομικο κωλυμα (δεν μπορεί να πάρει απο Επιτυχόντες Ασεπ - δεν την καλύπτει ο νομος!).
εγω λέω να περιμένουμε και να αφήσουμε τις παραφιλολογιες καλοκαιριάτικα....