0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
...ελπίζω να γελασουν καποιοι και οχι να κλαίνε....
Oι υπεραριθμίες πολλών τεχνικών κυρίως ειδικοτήτων αλλά και γυμναστών σε συνδυασμό με τις συγχωνεύσεις και την αυξηση του αριθμού μαθητών ανα τμήμα, εύκολα δικαιολογούν το χαμηλό νούμερο των φετινών διορισμών. Αν σε αυτά προστεθεί και η δυνατότητα απορρόφησης εως το 2015 επιτυωόντων του Ασεπ η κατάσταση γίνεται ακόμη τραγικότερη. Περισσότερα χαμόγελα και πιθανός διορισμός στα ΠΕ2,3,4 που εκ φύσεως είναι οι πυλώνες της σχολικής εκπαίδευσης.
Αφού και ο physikos 13 μας κάνει πλάκα, οι διορισμοί θα είναι μεγάλο ανέκδοτο.
Εντάξει...διάβαζα το forum πολύ καιρό αλλά μέχρι πρόσφατα είχα μία μικρή αισιοδοξία...Τελευταία βέβαια με το 800 κτλ. τείνει να σβήσει..Είμαι πολύ περίεργη για το τι θα γίνει τον Αύγουστο. Καλαα...έτσι και βγάλει κανένα 6 καθηγητές Αγγλικής πάλι, πέρα από τις ντομάτες, πρέπει να γίνει προσφυγή στα δικαστήρια απο όλους. Εγώ πέρσι δεν έκανα.
παντως απο κομμωτριες και τεχνικες ειδικοτητες μηδαμινοι διορισμοι, απο αγγλικων λιγοι του ασεπ, κυριως πε02-03-04 θα χει το μενου, ελαχιστοι ειγικες κατηγοριες,αλλα αυτο δεν ειναι και τιποτε καινουριο, ειναι γνωστο απο περυσι,για ποιο ακριβεις πληροφοριες θα τα πουμε προσεχως
Παράθεση από: samina στις Ιουλίου 15, 2011, 12:06:36 amΕντάξει...διάβαζα το forum πολύ καιρό αλλά μέχρι πρόσφατα είχα μία μικρή αισιοδοξία...Τελευταία βέβαια με το 800 κτλ. τείνει να σβήσει..Είμαι πολύ περίεργη για το τι θα γίνει τον Αύγουστο. Καλαα...έτσι και βγάλει κανένα 6 καθηγητές Αγγλικής πάλι, πέρα από τις ντομάτες, πρέπει να γίνει προσφυγή στα δικαστήρια απο όλους. Εγώ πέρσι δεν έκανα.6 αγγλικης; με τοσο μεγαλα νουμερα δε βγαινει το 800 και εσυ βρε παιδι μου που πας με τετοιο ονομα...samina στον πατο κατευθειαν , μαζι με μας τους υπολοιπουςπλακα κανω μην παρεξηγηθεις, επειδη δε σε ξερω , παντως απο κομμωτριες και τεχνικες ειδικοτητες μηδαμινοι διορισμοι, απο αγγλικων λιγοι του ασεπ, κυριως πε02-03-04 θα χει το μενου, ελαχιστοι ειγικες κατηγοριες,αλλα αυτο δεν ειναι και τιποτε καινουριο, ειναι γνωστο απο περυσι,για ποιο ακριβεις πληροφοριες θα τα πουμε προσεχως