0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ολοι αυτοι ειναι 576.Τοτε τι μενει για την πρωτοβαθμια;ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ παντα μιλαω.
Παράθεση από: billimember στις Ιουλίου 15, 2011, 02:45:41 pmΟλοι αυτοι ειναι 576.Τοτε τι μενει για την πρωτοβαθμια;ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ παντα μιλαω.η πρωτοβαθμια δε θα χρειαστει πλεον διορισμους. θα εφαρμοσει την αλληλοδιδακτικη απο δω και περα
Η διαφορά θα είναι μέχρι 2με 5 άτομα ανά ειδικότητα το πολύ. Ο πίνακας είναι σύμφωνα με αυτά που έχω ακούσει στο υπουργείο που δουλεύω .
Ρε pasok σε ποιο τμημα δουλευεις γιατι εγω ειμαι στο οικονομικο αποσπασμενος εχω την αδερφη μου αναπληρωτρια και ανεβοκατεβαινω καθε μερα στον 2ο για να μαθω νουμερα απο συναδελφους και μονο που δεν με βριζουνε οταν με βλεπουν Ουτε κιαυτοι ξερουν μας δουλευεις Αν θες να ανταλλαξουμε pm στοιχεια να βρεθουμε να μου πεις και μενα απο πηρες αυτες τις πληροφοριες Περιμενω
Παράθεση από: Demek στις Ιουλίου 15, 2011, 02:53:06 pmΡε pasok σε ποιο τμημα δουλευεις γιατι εγω ειμαι στο οικονομικο αποσπασμενος εχω την αδερφη μου αναπληρωτρια και ανεβοκατεβαινω καθε μερα στον 2ο για να μαθω νουμερα απο συναδελφους και μονο που δεν με βριζουνε οταν με βλεπουν Ουτε κιαυτοι ξερουν μας δουλευεις Αν θες να ανταλλαξουμε pm στοιχεια να βρεθουμε να μου πεις και μενα απο πηρες αυτες τις πληροφοριες Περιμενωμηπως εισαι ο δικηγορινος οπως σε φωναζουμε?