0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αγαπητέ nickitol όπου εφαρμόζεται , σε χώρες της Ευρώπης, η αξιολόγηση, δίνονται κίνητρα απόδοσης, υλικοτεχνικές υποδομές, μισθοί και προοπτικές, ίσως και κάποια μπόνους.Έτσι ο εκπαιδευτικός έχει και τη διάθεση και την άνεση να επιμορφώνεται ες αεί, όπως το επιζητούμε κι εμείς, αλλά εις μάτην, καθώς αναρωτιώμαστε καθημερινά:πώς θα πληρώσω τη ΔΕΗ, την εφορία, το νοίκι;;;;Πώς θα τα βγάλω πέρα με το σύζυγο στον Άγιο Κήρυκο κι εμένα με δυο μικρά στη Δονούσα;;;;;(παράδειγμα δίνω, σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς, δε μου επιτρέπεται η δημιουργία οικογένειας ούτε ως σκέψη κλασμάτων δευτερολέπτου).Κι αν δε σε πείθει αυτό, και θεωρείς ότι το ήξερα αυτό, σου απαντώ ότι με βάση το Σύνταγμα έχω δικαίωμα προστασίας από το "Κοινωνικό Κράτος" .Αααααααααααααααα, ξέχασα, μήπως μου πείς "ποιο Σύνταγμα";;;;; Επομένως, ας υπερασπίζεσαι εσύ τα τεχνοκρατικά κριτήρια της υπουργού κι άσε εμάς να είμαστε πιο ανήσυχοι σχετικά με τον τρόπο πρόσληψης και διορισμού.mk75 με κάνεις και γελώ ;Dμου ξέφυγε κάποτε κοροϊδευτικά σε συνάδελφο η φράση "γεροντοπαλίκαρο", όχι δεν αναφερόμουν στον ίδιο, έλα όμως που πειράχτηκε κι έκανε καιρό να μου μιλήσει....."Γέρος είναι όποιος δε ζει με ένταση και με ψυχή την κάθε στιγμή" ε, μετά τα 80κάτι, το συζητάμε (για άλλους, όχι για εμάς....είπαμε )
Σε επικοινωνία μου με τη συνάδελφο σήμερα, μου είπε ότι τελικά είναι τα μόρια του δυσπρόσιτου....Ευτυχώς....Παρολαυτά, το θέμα υφίσταται.....
κοινως, προτου αναστατωσετε ξανα τον κοσμο ελεγχετε καλα τα δεδομενα που εχετε μπροστα σας...
Παράθεση από: golum στις Ιουλίου 17, 2011, 02:50:16 pmκοινως, προτου αναστατωσετε ξανα τον κοσμο ελεγχετε καλα τα δεδομενα που εχετε μπροστα σας...Η adigoni γνωρίζει ν' αναστατώνει, ποικιλοτρόπως ...!
Παράθεση από: aristos2 στις Ιουλίου 17, 2011, 03:44:53 pmΠαράθεση από: golum στις Ιουλίου 17, 2011, 02:50:16 pmκοινως, προτου αναστατωσετε ξανα τον κοσμο ελεγχετε καλα τα δεδομενα που εχετε μπροστα σας...Η adigoni γνωρίζει ν' αναστατώνει, ποικιλοτρόπως ...! Μου προκληθηκε και εμενα μια αναστατωση με αυτα που διαβασα περι διευρυμενου 24μηνου,το οποιο φυσικα αν ισχυσει σε περιπτωση παρατασης της μεταβατικης θα ειναι το πιο δικαιο συστημα διορισμου.Ωστοσο αυτη ειναι μια πληροφορια που εμαθα εδω μετα τη συμπληρωση της αιτησης μου.Η απορια μου λοιπον ειναι αν πρεπει να αλλαξω την αιτηση μου.Φετος συμπληρωσα 24 κατι μηνες προυπηρεσιας,αλλα στην αιτηση μου δεν τσεκαρισα το κουτακι επιθυμω να ενταχτω στον πινακα 24μηνου εφοσον οι πινακες φετος δεν θα τροφοδοτηθουν με τις προυπηρεσιες του 2011.Θα ηθελα τα φωτα σας.....
Παράθεση από: GR στις Ιουλίου 17, 2011, 04:34:34 pmΠαράθεση από: aristos2 στις Ιουλίου 17, 2011, 03:44:53 pmΠαράθεση από: golum στις Ιουλίου 17, 2011, 02:50:16 pmκοινως, προτου αναστατωσετε ξανα τον κοσμο ελεγχετε καλα τα δεδομενα που εχετε μπροστα σας...Η adigoni γνωρίζει ν' αναστατώνει, ποικιλοτρόπως ...! Μου προκληθηκε και εμενα μια αναστατωση με αυτα που διαβασα περι διευρυμενου 24μηνου,το οποιο φυσικα αν ισχυσει σε περιπτωση παρατασης της μεταβατικης θα ειναι το πιο δικαιο συστημα διορισμου.Ωστοσο αυτη ειναι μια πληροφορια που εμαθα εδω μετα τη συμπληρωση της αιτησης μου.Η απορια μου λοιπον ειναι αν πρεπει να αλλαξω την αιτηση μου.Φετος συμπληρωσα 24 κατι μηνες προυπηρεσιας,αλλα στην αιτηση μου δεν τσεκαρισα το κουτακι επιθυμω να ενταχτω στον πινακα 24μηνου εφοσον οι πινακες φετος δεν θα τροφοδοτηθουν με τις προυπηρεσιες του 2011.Θα ηθελα τα φωτα σας.....Kαμια αναστάτωση δεν χρειάζεται είτε τικαραμε είτε όχι το κουτάκι. Περιμένουμε την γνωμοδότηση του νομικού συμβουλίου να δούμε τι θα γίνει. Απο την άλλη , λιγοι διορισμοί όπως όλοι ξέρουμε και αυτό μετρά περισσότερο.
Παράθεση από: infinity_kos στις Ιουλίου 17, 2011, 04:46:03 pmΠαράθεση από: GR στις Ιουλίου 17, 2011, 04:34:34 pmΠαράθεση από: aristos2 στις Ιουλίου 17, 2011, 03:44:53 pmΠαράθεση από: golum στις Ιουλίου 17, 2011, 02:50:16 pmκοινως, προτου αναστατωσετε ξανα τον κοσμο ελεγχετε καλα τα δεδομενα που εχετε μπροστα σας...Η adigoni γνωρίζει ν' αναστατώνει, ποικιλοτρόπως ...! Μου προκληθηκε και εμενα μια αναστατωση με αυτα που διαβασα περι διευρυμενου 24μηνου,το οποιο φυσικα αν ισχυσει σε περιπτωση παρατασης της μεταβατικης θα ειναι το πιο δικαιο συστημα διορισμου.Ωστοσο αυτη ειναι μια πληροφορια που εμαθα εδω μετα τη συμπληρωση της αιτησης μου.Η απορια μου λοιπον ειναι αν πρεπει να αλλαξω την αιτηση μου.Φετος συμπληρωσα 24 κατι μηνες προυπηρεσιας,αλλα στην αιτηση μου δεν τσεκαρισα το κουτακι επιθυμω να ενταχτω στον πινακα 24μηνου εφοσον οι πινακες φετος δεν θα τροφοδοτηθουν με τις προυπηρεσιες του 2011.Θα ηθελα τα φωτα σας.....Kαμια αναστάτωση δεν χρειάζεται είτε τικαραμε είτε όχι το κουτάκι. Περιμένουμε την γνωμοδότηση του νομικού συμβουλίου να δούμε τι θα γίνει. Απο την άλλη , λιγοι διορισμοί όπως όλοι ξέρουμε και αυτό μετρά περισσότερο.Ναι,αλλα μηπως πρεπει να αλλαξουμε την αιτηση μας οι φετινοι 24μηνιτες ειναι ενα θεμα..