0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
τον κερασες τουλαχιστον κανα καφε τον ανθρωπο?
physikos13, είτε ισχύσουν τελικά τα νούμερα που έγραψες είτε όχι, εγώ τουλάχιστον, έχω να δηλώσω το εξής:Μετά από μια φρικτή μέρα οικιακών (αλήθεια, ποιος κερατάς ανακάλυψε/εφηύρε/εισήγαγε την έννοια του σιδερώματος; ) , μου έφτιαξες τη νύχτα. Οπότε, μέχρι αύριο μπορώ να είμαι... διορισμένη!
Παράθεση από: karxarias29 στις Ιουλίου 19, 2011, 11:41:15 pmphysikos13, είτε ισχύσουν τελικά τα νούμερα που έγραψες είτε όχι, εγώ τουλάχιστον, έχω να δηλώσω το εξής:Μετά από μια φρικτή μέρα οικιακών (αλήθεια, ποιος κερατάς ανακάλυψε/εφηύρε/εισήγαγε την έννοια του σιδερώματος; ) , μου έφτιαξες τη νύχτα. Οπότε, μέχρι αύριο μπορώ να είμαι... διορισμένη! αυτη την απορια την ειχα εγω χθες...και κατεληξα στο πολυυυυυυυυυυυυυ μεγαλος κερατας!αρα ο physikos 13 διοριζεται, εσυ και η dinateacher διοριζεστε, εγω διοριζομαι...μια χαρα σεναριο ειναι!!!
Παράθεση από: giota8 στις Ιουλίου 19, 2011, 11:45:16 pmΠαράθεση από: karxarias29 στις Ιουλίου 19, 2011, 11:41:15 pmphysikos13, είτε ισχύσουν τελικά τα νούμερα που έγραψες είτε όχι, εγώ τουλάχιστον, έχω να δηλώσω το εξής:Μετά από μια φρικτή μέρα οικιακών (αλήθεια, ποιος κερατάς ανακάλυψε/εφηύρε/εισήγαγε την έννοια του σιδερώματος; ) , μου έφτιαξες τη νύχτα. Οπότε, μέχρι αύριο μπορώ να είμαι... διορισμένη! αυτη την απορια την ειχα εγω χθες...και κατεληξα στο πολυυυυυυυυυυυυυ μεγαλος κερατας!αρα ο physikos 13 διοριζεται, εσυ και η dinateacher διοριζεστε, εγω διοριζομαι...μια χαρα σεναριο ειναι!!!Κι εγώ κι εγώ διορίζομαι.Ωραία όλοι διορισμένοι............για σήμερα.
Παράθεση από: giota8 στις Ιουλίου 19, 2011, 11:45:16 pmΠαράθεση από: karxarias29 στις Ιουλίου 19, 2011, 11:41:15 pmphysikos13, είτε ισχύσουν τελικά τα νούμερα που έγραψες είτε όχι, εγώ τουλάχιστον, έχω να δηλώσω το εξής:Μετά από μια φρικτή μέρα οικιακών (αλήθεια, ποιος κερατάς ανακάλυψε/εφηύρε/εισήγαγε την έννοια του σιδερώματος; ) , μου έφτιαξες τη νύχτα. Οπότε, μέχρι αύριο μπορώ να είμαι... διορισμένη! αυτη την απορια την ειχα εγω χθες...και κατεληξα στο πολυυυυυυυυυυυυυ μεγαλος κερατας!αρα ο physikos 13 διοριζεται, εσυ και η dinateacher διοριζεστε, εγω διοριζομαι...μια χαρα σεναριο ειναι!!!Ναι, ρε Γιωτάκι, αλλά ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα; Ότι παραείναι καλό για να είναι αληθινό! ΥΓ. Άσχετο! Μια και βρίζουμε τον εισηγητή του σιδερώματος, να πούμε και 1 μπράβο σε αυτόν που ανακάλυψε το swiffer και τα υγρά πανάκια!
Παράθεση από: karxarias29 στις Ιουλίου 19, 2011, 11:49:08 pmΠαράθεση από: giota8 στις Ιουλίου 19, 2011, 11:45:16 pmΠαράθεση από: karxarias29 στις Ιουλίου 19, 2011, 11:41:15 pmphysikos13, είτε ισχύσουν τελικά τα νούμερα που έγραψες είτε όχι, εγώ τουλάχιστον, έχω να δηλώσω το εξής:Μετά από μια φρικτή μέρα οικιακών (αλήθεια, ποιος κερατάς ανακάλυψε/εφηύρε/εισήγαγε την έννοια του σιδερώματος; ) , μου έφτιαξες τη νύχτα. Οπότε, μέχρι αύριο μπορώ να είμαι... διορισμένη! αυτη την απορια την ειχα εγω χθες...και κατεληξα στο πολυυυυυυυυυυυυυ μεγαλος κερατας!αρα ο physikos 13 διοριζεται, εσυ και η dinateacher διοριζεστε, εγω διοριζομαι...μια χαρα σεναριο ειναι!!!Ναι, ρε Γιωτάκι, αλλά ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα; Ότι παραείναι καλό για να είναι αληθινό! ΥΓ. Άσχετο! Μια και βρίζουμε τον εισηγητή του σιδερώματος, να πούμε και 1 μπράβο σε αυτόν που ανακάλυψε το swiffer και τα υγρά πανάκια! δεν πειραζει...ας χαρουμε κι ενα βραδυ. (και αυτον που ανακαλυψε τα ρουχα που φοριουνται τσαλακωμενα...εχω κατι πουκαμισακια κατευθειαν απο την απλωστρα τα φορας!)
Παράθεση από: giota8 στις Ιουλίου 19, 2011, 11:45:16 pmΠαράθεση από: karxarias29 στις Ιουλίου 19, 2011, 11:41:15 pmphysikos13, είτε ισχύσουν τελικά τα νούμερα που έγραψες είτε όχι, εγώ τουλάχιστον, έχω να δηλώσω το εξής:Μετά από μια φρικτή μέρα οικιακών (αλήθεια, ποιος κερατάς ανακάλυψε/εφηύρε/εισήγαγε την έννοια του σιδερώματος; ) , μου έφτιαξες τη νύχτα. Οπότε, μέχρι αύριο μπορώ να είμαι... διορισμένη! αυτη την απορια την ειχα εγω χθες...και κατεληξα στο πολυυυυυυυυυυυυυ μεγαλος κερατας!αρα ο physikos 13 διοριζεται, εσυ και η dinateacher διοριζεστε, εγω διοριζομαι...μια χαρα σεναριο ειναι!!!ναι αλλα εσεις δε θα κανετε θερινη επιμορφωση υποθετω