0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: physikos13 στις Ιουλίου 19, 2011, 11:47:52 pmΠαράθεση από: giota8 στις Ιουλίου 19, 2011, 11:45:16 pmΠαράθεση από: karxarias29 στις Ιουλίου 19, 2011, 11:41:15 pmphysikos13, είτε ισχύσουν τελικά τα νούμερα που έγραψες είτε όχι, εγώ τουλάχιστον, έχω να δηλώσω το εξής:Μετά από μια φρικτή μέρα οικιακών (αλήθεια, ποιος κερατάς ανακάλυψε/εφηύρε/εισήγαγε την έννοια του σιδερώματος; ) , μου έφτιαξες τη νύχτα. Οπότε, μέχρι αύριο μπορώ να είμαι... διορισμένη! αυτη την απορια την ειχα εγω χθες...και κατεληξα στο πολυυυυυυυυυυυυυ μεγαλος κερατας!αρα ο physikos 13 διοριζεται, εσυ και η dinateacher διοριζεστε, εγω διοριζομαι...μια χαρα σεναριο ειναι!!!ναι αλλα εσεις δε θα κανετε θερινη επιμορφωση υποθετωεγω προσωπικα καμπινγκ θα κανω...για θερινη επιμορφωση δε γνωριζω τιποτα
Παράθεση από: giota8 στις Ιουλίου 19, 2011, 11:45:16 pmΠαράθεση από: karxarias29 στις Ιουλίου 19, 2011, 11:41:15 pmphysikos13, είτε ισχύσουν τελικά τα νούμερα που έγραψες είτε όχι, εγώ τουλάχιστον, έχω να δηλώσω το εξής:Μετά από μια φρικτή μέρα οικιακών (αλήθεια, ποιος κερατάς ανακάλυψε/εφηύρε/εισήγαγε την έννοια του σιδερώματος; ) , μου έφτιαξες τη νύχτα. Οπότε, μέχρι αύριο μπορώ να είμαι... διορισμένη! αυτη την απορια την ειχα εγω χθες...και κατεληξα στο πολυυυυυυυυυυυυυ μεγαλος κερατας!αρα ο physikos 13 διοριζεται, εσυ και η dinateacher διοριζεστε, εγω διοριζομαι...μια χαρα σεναριο ειναι!!!ναι αλλα εσεις δε θα κανετε θερινη επιμορφωση υποθετω
Παράθεση από: karxarias29 στις Ιουλίου 19, 2011, 11:41:15 pmphysikos13, είτε ισχύσουν τελικά τα νούμερα που έγραψες είτε όχι, εγώ τουλάχιστον, έχω να δηλώσω το εξής:Μετά από μια φρικτή μέρα οικιακών (αλήθεια, ποιος κερατάς ανακάλυψε/εφηύρε/εισήγαγε την έννοια του σιδερώματος; ) , μου έφτιαξες τη νύχτα. Οπότε, μέχρι αύριο μπορώ να είμαι... διορισμένη! αυτη την απορια την ειχα εγω χθες...και κατεληξα στο πολυυυυυυυυυυυυυ μεγαλος κερατας!αρα ο physikos 13 διοριζεται, εσυ και η dinateacher διοριζεστε, εγω διοριζομαι...μια χαρα σεναριο ειναι!!!
physikos13, είτε ισχύσουν τελικά τα νούμερα που έγραψες είτε όχι, εγώ τουλάχιστον, έχω να δηλώσω το εξής:Μετά από μια φρικτή μέρα οικιακών (αλήθεια, ποιος κερατάς ανακάλυψε/εφηύρε/εισήγαγε την έννοια του σιδερώματος; ) , μου έφτιαξες τη νύχτα. Οπότε, μέχρι αύριο μπορώ να είμαι... διορισμένη!
Τι εννοείς θερινή επιμόρφωση;;Να επιμορφωθώ το θέρος; όχι.
Παράθεση από: giota8 στις Ιουλίου 19, 2011, 11:56:01 pmΠαράθεση από: physikos13 στις Ιουλίου 19, 2011, 11:47:52 pmΠαράθεση από: giota8 στις Ιουλίου 19, 2011, 11:45:16 pmΠαράθεση από: karxarias29 στις Ιουλίου 19, 2011, 11:41:15 pmphysikos13, είτε ισχύσουν τελικά τα νούμερα που έγραψες είτε όχι, εγώ τουλάχιστον, έχω να δηλώσω το εξής:Μετά από μια φρικτή μέρα οικιακών (αλήθεια, ποιος κερατάς ανακάλυψε/εφηύρε/εισήγαγε την έννοια του σιδερώματος; ) , μου έφτιαξες τη νύχτα. Οπότε, μέχρι αύριο μπορώ να είμαι... διορισμένη! αυτη την απορια την ειχα εγω χθες...και κατεληξα στο πολυυυυυυυυυυυυυ μεγαλος κερατας!αρα ο physikos 13 διοριζεται, εσυ και η dinateacher διοριζεστε, εγω διοριζομαι...μια χαρα σεναριο ειναι!!!ναι αλλα εσεις δε θα κανετε θερινη επιμορφωση υποθετωεγω προσωπικα καμπινγκ θα κανω...για θερινη επιμορφωση δε γνωριζω τιποτα Εγώ επιμορφώνομαι πάνω στις ωφέλειες του ύπνου!
Παράθεση από: mohitto στις Ιουλίου 19, 2011, 11:54:38 pmΤι εννοείς θερινή επιμόρφωση;;Να επιμορφωθώ το θέρος; όχι.εννοω το μαγειρεμα γ@μω την τρελλα μου, αν παω και διοριστω με αυτα που ξερω ως τωρα θα λοιμοκτονησωτο απεφυγα στις πανελληνιες οταν αντι για πολυτεχνειο πατρας(υπολογιστες) περασα φυσικο αθηνας, τωρα το βλεπω να ρχεται, πανικος στην κουζινα πρεπει να ξεκινησω εντατικα, γιατι με αυγο και πατατα ποσο να ζησεις;και ο επιμορφωτης με εχει στη μπουκα, ζορικα τα πραγματα
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗοι διορισμοι εμαθα οτι θα ναι συνολικα κοντα 3000, δηλαδη διασταυρωνεται αυτο που μου ειπαν απο αλλου για 2800 πιστωσειςαυτος που μου το πε ειναι πολυ φιλος, συνδικαλιστης, πολυ ενημερωμενος, αν θελετε το κρατατε, αν δε γινει μη βαρατε, γιατι και εγω διοριζομαι με αυτο τον αριθμο, αρα δεν παιζω με τον πονο σας και το ξερετε οι παλιοι εδω και 2 ετηπεμπτη θα προσπαθησω να μαθω περισσοτερα
ουτε γω. στα 19 χρονια νομιζω οτι εχω κανει μπολικη επιμορφωση!
Παράθεση από: giota8 στις Ιουλίου 20, 2011, 12:09:59 amουτε γω. στα 19 χρονια νομιζω οτι εχω κανει μπολικη επιμορφωση!ευτυχως αυτο το χαρτι δεν το ζηταει ακομα στο προσοντολογιο!!!ακομα....
Ήρθε το αύριο και είμαστε ακόμη διορισμένοι!
Παράθεση από: physikos13 στις Ιουλίου 19, 2011, 11:02:26 pmΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗοι διορισμοι εμαθα οτι θα ναι συνολικα κοντα 3000, δηλαδη διασταυρωνεται αυτο που μου ειπαν απο αλλου για 2800 πιστωσειςαυτος που μου το πε ειναι πολυ φιλος, συνδικαλιστης, πολυ ενημερωμενος, αν θελετε το κρατατε, αν δε γινει μη βαρατε, γιατι και εγω διοριζομαι με αυτο τον αριθμο, αρα δεν παιζω με τον πονο σας και το ξερετε οι παλιοι εδω και 2 ετηπεμπτη θα προσπαθησω να μαθω περισσοτεραphysike 13 σου ειπε αν οι διορισμοι θα γινουν απο τους "κλειδωμενους" πινακες του 2010 ή απο τους πινακες του 2011; το λεω αυτό γιατί π.χ. όπως ξέρουμε ο πίνακας του 24μηνου που θα μετραει και τη φετινη προυπηρεσία ειναι διαφορετικός απο τον περσινό.
Physike κανόνισε να πας στο ίδιο μέρος με κάποιον από δω μέσα. Μετά από όλες αυτές τις πληροφορίες που έχεις δώσει δικαιούσαι καθημερινό τραπέζωμα!