0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ έδινα και συγχαρητήρια χθες... Αφού οι τελευταίες διαρροές βγάζουν 600, μάλλον θα είναι περισσότεροι τελικά... Πιο κάτω δεν πάει...Άντε, να φύγουν τουλάχιστον οι Φυσικοί που είναι μπροστά μου... Χρειάζομαι Lebensraum...
οπα, sprechen sie deutsch;
Παράθεση από: physikos13 στις Ιουλίου 21, 2011, 12:12:53 amοπα, sprechen sie deutsch;Εισαι ενα κοσμημα στην ειδικοτητα σου.Εκτος απο Φυσικη ξερεις και ξενες γλωσσες.Γιατι υπαρχουν και ορισμενοι συναδελφοι σου που δεν ξερουν ουτε κβαντομηχανικη.
Παράθεση από: mk75 στις Ιουλίου 21, 2011, 12:19:46 amΠαράθεση από: physikos13 στις Ιουλίου 21, 2011, 12:12:53 amοπα, sprechen sie deutsch;Εισαι ενα κοσμημα στην ειδικοτητα σου.Εκτος απο Φυσικη ξερεις και ξενες γλωσσες.Γιατι υπαρχουν και ορισμενοι συναδελφοι σου που δεν ξερουν ουτε κβαντομηχανικη. Εγώ τη διάβασα από το πρωτότυπο...Αγαπητέ ΜΚ75 μόνο οι Φυσικοί γνωρίζουν Κβαντομηχανική και μόνο οι Φυσικοί γνωρίζουν Μαθηματικά... Ο τίτλος Φυσικός είναι πιστοποιημένη ποιότητα με ISO 23 στις επιστήμες... Τι είπες Φυσικέ; Αναπληρωτής και πάλι; Ε, και;
Παράθεση από: panos2 στις Ιουλίου 21, 2011, 12:27:26 amΠαράθεση από: mk75 στις Ιουλίου 21, 2011, 12:19:46 amΠαράθεση από: physikos13 στις Ιουλίου 21, 2011, 12:12:53 amοπα, sprechen sie deutsch;Εισαι ενα κοσμημα στην ειδικοτητα σου.Εκτος απο Φυσικη ξερεις και ξενες γλωσσες.Γιατι υπαρχουν και ορισμενοι συναδελφοι σου που δεν ξερουν ουτε κβαντομηχανικη. Εγώ τη διάβασα από το πρωτότυπο...Αγαπητέ ΜΚ75 μόνο οι Φυσικοί γνωρίζουν Κβαντομηχανική και μόνο οι Φυσικοί γνωρίζουν Μαθηματικά... Ο τίτλος Φυσικός είναι πιστοποιημένη ποιότητα με ISO 23 στις επιστήμες... Τι είπες Φυσικέ; Αναπληρωτής και πάλι; Ε, και; Τετοια λεγε να τα διαβαζει και η Αννουλα και να τραβηξει καμια συγχωνευση στις ειδικοτητες μας και να παμε στον ΑΣΕΠ με 5 γνωστικα!!!!!!!!!!Φρικη....
Μακάρι! Να ισοσταθμίσω την χασούρα της
Παράθεση από: panos2 στις Ιουλίου 21, 2011, 12:41:43 amΜακάρι! Να ισοσταθμίσω την χασούρα της