0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Landau στις Ιουλίου 21, 2011, 12:56:08 amΠαράθεση από: panos2 στις Ιουλίου 21, 2011, 12:41:43 amΜακάρι! Να ισοσταθμίσω την χασούρα της
Παράθεση από: panos2 στις Ιουλίου 21, 2011, 12:41:43 amΜακάρι! Να ισοσταθμίσω την χασούρα της
Μακάρι! Να ισοσταθμίσω την χασούρα της
Και έλεγα και εγώ ότι μόνο εμείς τρωγόμαστε μεταξύ μας φιλόλογοι, ιστορικοί και ΦΠΨίτες, αλλά βλέπω τελικά ότι έχουμε συμπαράσταση! ΥΓ. 1. Αποκλείεται βεβαίως να μας ξεπεράσετε, διότι εμείς, αφού καταλήξουμε στο ότι οι φιλόλογοι είμαστε ανώτεροι, θα μαλλιοτραβηχτούμε εκ νέου κλασικοί, νεοελληνικοί και γλωσσολόγοι.ΥΓ.2. Αφού καταλήξουμε στο ότι οι κλασικοί είμαστε ανώτεροι, αρχίζει νέος γύρος ξεκατινιάσματος, οι του ΕΚΠΑ, του ΑΠΘ κλπ
ΠΑΝΤΩΣ γιατί ήταν αρνητική η απόφαση για το 24μηνο δεν μπορώ να το καταλάβω...στην ειδική αγωγή είπαν μετράει η προϋπηρεσία γιατι είναι κριτήριο για να μπεις στους πίνακεςΑν έχει 12 μήνες σε σχολείο ειδικής αγωγής μπαινεις στους πίνακες..μα και στο 24μηνο εκτός απο την επιτυχία στο ΑΣΕΠ κριτήριο είναι και η προϋπηρεσία...αν έχεις 24 ή 23,5 μπαίνεις στους πίνακεςεδώ υπάρχει νομικό κενό και πρέπει να το ψάξουμε!!!βέβαια οι διορισμοί είναι ελάχιστοι...αλλά για το γαμώτο βρε παιδί μου,,
καλημερα ρε physikos13 ανέτρεξε οπου μπορείς επιβεβαίωσε οτι μπορείς.....και....οτι μπυριτσα θες!....εγω πρεπει να τις κόψω πάντως.....δλδ υπνοστεντον με αλκοόλ δεν πάει...
καλα και περυσι μια απο το forum μου χε ταξει γευμα στο hilton, full extra!!!! , ετσι ακριβως το ειπε, αλλα διοριστηκε και ακομα το full extra περιμενω