0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ανακοίνωση των διοριστέων του ασεπ στο alfavitahttp://www.alfavita.gr/artro.php?id=39882
Άκουσα μια κουβέντα εκπαιδευτικών σε μια ουρά δευτεροβάθμιας, που έλεγαν πως αφού μέτρησε το 23,5 για 24μηνο, τότε το ίδιο πρέπει να γίνει και σε άλλους πίνακες διορισμών. Δηλαδή, στο πίνακα του 30μηνου να μπουν και αυτοί που είχαν στις 30-6-2008 29,5 μήνες προϋπηρεσία και να διοριστούν μέχρι το 2015, σε κάποιες ειδικές κατηγορίες που διορίζονται με 12 μήνες προϋπηρεσία, να μπουν και αυτοί που έχουν 11,5 μήνες προϋπηρεσία. Ακόμη και αυτοί που είχαν 23,5 μόρια το 2009 και δεν διορίστηκαν τότε που απορροφούσαν όλο το 24μηνο, θα μπορούσαν να διεκδικήσουν ίδια μεταχειριση με αυτούς που διορίστηκαν το 2009. Αν υπάρχει λογική στα πράγματα που γίνονται, νομίζω ότι έχει λογική και αυτός ο συλλογισμός.
Σύμφωνα με πληροφορία οι αναπληρωτές για το σχολικό έτος 2011-2012 θα ανέρχονται στους 19800. Πιο αναλυτικά 16000 περίπου θα πληρωθούν απο κρατικά κονδύλια και 3800 απο το ΕΣΠΑ. Ο αριθμός των αναπληρωτών θα είναι στα ίδια επίπεδα με το προηγούμενο σχολικό έτος όπου οι προσλήψεις έφθασαν τις 20567. Αύξηση θα έχουν οι αναπληρωτές που χρηματοδοτούνται απο τον κρατικό προϋπολογισμό και μείωση οι αναπληρωτές μέσω ΕΣΠΑ.Το γεγονός αυτό κρίνεται θετικό και όσοι δούλεψαν το προηγούμενο σχολικό έτος λογικά θα εξασφαλίσουν και για την επόμενη χρονιά αναπλήρωση ίσως και τη μεθεπόμενη αφού με οι ελάχιστοι διορισμοί φέτος θα οδηγήσουν εκτός απροόπτου σε παράταση της μεταβατικής και αναβολή του ΑΣΕΠ.Οι πληροφορίες μας ταυτίζονται με το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδα Έθνος που κάνει λόγο για 15000 αναπληρωτές χωρίς όμως να συμπεριλαμβάνοται οι αναπληρωτές ΕΣΠΑ.19.800 αναπληρωτές και 800 μόνιμοι. Δε θα έχει ξανασυμβεί.http://www.paideia-ergasia.gr/
να το γυρισουμε το σεναριο με τους φουρνους διαφημιση για το υπεπθ
Παράθεση από: physikos13 στις Ιουλίου 21, 2011, 09:31:18 amνα το γυρισουμε το σεναριο με τους φουρνους διαφημιση για το υπεπθ συνάδελφε, τους Φούρνους Ικαρίας ξεχασε τους, είναι "πιασμένη" η θέση
Παράθεση από: dimstella στις Ιουλίου 21, 2011, 01:21:38 pmΠαράθεση από: physikos13 στις Ιουλίου 21, 2011, 09:31:18 amνα το γυρισουμε το σεναριο με τους φουρνους διαφημιση για το υπεπθ συνάδελφε, τους Φούρνους Ικαρίας ξεχασε τους, είναι "πιασμένη" η θέσηΙκαρία είπες; Αφήστε την θέση κενή και να πάει αναπληρωτής φέτος! Θα διοριστώ εγώ του χρόνου εκεί!Άκουσα πως η Ικαρία έχει μεγάλο προσδόκημο ζωής. Αφήστε βρε παιδιά να προλάβω να πάρω και εγώ σύνταξη...
εκει που εκανα το μπανακι μου το απογευμα εσκασαν δυο διαφορετικα μηνυματα απο φιλους και μου εγραφαν για τους 600 διορισμους, τι να πω βρε παιδια, να παω για πυροσβεστης , ματατζης η.......αγροφυλακας; εχουμε τρελες αναγκες στους αγρους...