0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προσοχή! Αναγνωρίστηκε φετεινή προυπηρεσία για τους απολυμένους ιδιωτικών σχολείων για την συμπλήρωση 20μηνου και την ένταξή τους στους ενιαίους πίνακες διορισμών;;!! Αν ναί, αποτελεί συνέχεια στην σκανδαλώδη εύνοια της κατηγορίας αυτής.
Παιδιά άκυρο. Δεν έχω δυνατότητα να επικοινωνήσω σήμερα με την πηγή μου...Τα κατάφερα τελικά!!!! Λοιπόν, το μόνο που ξέρουν είναι ότι δεν ξέρουν... Τα χθεσινά νούμερα είναι άκυρα εντελώς και θα ήθελα να απευθυνθώ στο μέλος pasok... Συνάδελφε πώς και έδωσες τόσο λεπτομερή στοιχεία για τον αριθμό σε κάθε ειδικότητα; Μπας και μας δουλεύεις;;;;
Εγω αναφέρομαι σε όσους δεν είχαν συμπληρώσει δυο πλήρη διδακτικά έτη μέχρι τις 30-06-2010 και θα χρησιμοποιήσουν την φετινή προυπηρεσία για να μπουν στον ενιαίο πίνακα διορισμών (40%). Αυτό αλλάζει την σειρά διορισμών και κάποιοι χρησιμοποιούν την φετινή προυπηρεσία τους για να καταφέρουν να διοριστούν ενώ εμείς δεν έχουμε αυτό το πλεονέκτημα.
ναι αλλα τι γίνεται με όσους συμπληρώνουν φέτος τα δύο χρόνια;; θα μετρήσει η φετινή τους προυπηρεσία για αυτό το σκοπό;; για την ακρίβεια χρειάζονται δύο πλήρη διδακτικά έτη από την εγγραφή τους στο πίνακα αναπληρώτων (20 μήνες).