0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ωραια.. "φαγαμε πορτα"....αλλη μια φορα οι του 24μλετε να παραταθει η μεταβατικη?
Παράθεση από: Lara στις Ιουλίου 25, 2011, 12:30:28 pmωραια.. "φαγαμε πορτα"....αλλη μια φορα οι του 24μλετε να παραταθει η μεταβατικη?Ποτε φαγαμε πορτα παλι;
Παράθεση από: Lara στις Ιουλίου 25, 2011, 12:30:28 pmωραια.. "φαγαμε πορτα"....αλλη μια φορα οι του 24μλετε να παραταθει η μεταβατικη?Με 600 διορισμους αφηνει ακομα ασεπιτες εξω, αρα σιγουρα δεν γινεται ασεπ αρα σιγουρα παρατεινεται η μεταβατικη (σε οσες εξαντλουνται τα αποθεματα οι αναπληρωση να ναι καλα)και εκτος αυτου υπαρχει και σχετικη πληροφορηση οτι παμε για παραταση (απο την περυσινη εγκυρη πηγη )
Ποια αποθέματα εξαντλούνται?? Τεράστια τα αποθέματα στους κλειδωμένους πίνακες.Αυτό το άκουσες ή είναι προσωπική εκτίμηση?
Παράθεση από: KYRINIS στις Ιουλίου 25, 2011, 04:53:13 pmΠοια αποθέματα εξαντλούνται?? Τεράστια τα αποθέματα στους κλειδωμένους πίνακες.Αυτό το άκουσες ή είναι προσωπική εκτίμηση?Αν τελειώσουν οι ΑΣΕΠίτες εξαντλούνται! Απ' όσο ξέρω δεν έχει γίνει κάποια ρύθμιση για διορισμούς μόνο από τον πίνακα προϋπηρεσίας - αυτό μας έλειπε σε περίοδο που έχει αποφασιστεί ότι όλοι θα περνάνε από ΑΣΕΠ!
νομιζω οτι χρειαζεται πιεση απο μερους μας....αν δεν το διεκδικησουμε, θα μεινουμε στ'αληθεια εκτος και τα επόμενα σχολικά έτη.
Παράθεση από: AntreaEirini στις Ιουλίου 25, 2011, 04:58:01 pmΠαράθεση από: KYRINIS στις Ιουλίου 25, 2011, 04:53:13 pmΠοια αποθέματα εξαντλούνται?? Τεράστια τα αποθέματα στους κλειδωμένους πίνακες.Αυτό το άκουσες ή είναι προσωπική εκτίμηση?Αν τελειώσουν οι ΑΣΕΠίτες εξαντλούνται! Απ' όσο ξέρω δεν έχει γίνει κάποια ρύθμιση για διορισμούς μόνο από τον πίνακα προϋπηρεσίας - αυτό μας έλειπε σε περίοδο που έχει αποφασιστεί ότι όλοι θα περνάνε από ΑΣΕΠ!Ξεχνάς μάλλον ότι στους ενιαίους πίνακες υπάρχουν και τεράστια αποθέματα από επιτυχόντες ασεπ με προϋπηρεσία.
Παράθεση από: mathstavros στις Ιουλίου 25, 2011, 05:05:31 pmΠαράθεση από: AntreaEirini στις Ιουλίου 25, 2011, 04:58:01 pmΠαράθεση από: KYRINIS στις Ιουλίου 25, 2011, 04:53:13 pmΠοια αποθέματα εξαντλούνται?? Τεράστια τα αποθέματα στους κλειδωμένους πίνακες.Αυτό το άκουσες ή είναι προσωπική εκτίμηση?Αν τελειώσουν οι ΑΣΕΠίτες εξαντλούνται! Απ' όσο ξέρω δεν έχει γίνει κάποια ρύθμιση για διορισμούς μόνο από τον πίνακα προϋπηρεσίας - αυτό μας έλειπε σε περίοδο που έχει αποφασιστεί ότι όλοι θα περνάνε από ΑΣΕΠ!Ξεχνάς μάλλον ότι στους ενιαίους πίνακες υπάρχουν και τεράστια αποθέματα από επιτυχόντες ασεπ με προϋπηρεσία.Δεν το ξεχνώ, όσοι έχουν επιτυχίες εντάσσονται στο 24μηνο και διεκδικούν διορισμό από τον πίνακα αυτό. Αλλά και πάλι, θεωρείς ότι θα έπρεπε να συνεχίσουν να διορίζονται προϋπηρεσιούχοι με επιτυχίες ΑΣΕΠ, χωρίς να γίνει διαγωνισμός; Εγώ αν και πολύ θα με συνέφερε, όχι.