0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
...και οι πελεατες πιστευουν οτι θα διοριστουν με τον ασεπ μονο?
...και που θα βρε λεφτα για ενα τετοιο διαγωνισμου...δουλευομαστε φαινεται γενικοτερα....
Για να πάρει από τον ενιαίο θα πρέπει να υπάρχουν εναπομείναντες ΑΣΕΠίτες για να διατηρήσει το 60-40 των διορισμών, για να μην παραβεί το νόμο που το ίδιο θέσπισε πέρυσι , για τη μεταβατική περίοδο. Εναλλακτικά στη θέση των ΑΣΕΠιτών θα πρέπει να πάρει τους αμέσως επόμενους των διοριστέων , επιτυχόντες μη διοριστέους του ΑΣΕΠ του 08, κάτι όμως που αποτελεί κατάφορη αδικία για τους παρολίγο διοριστέους των προηγούμενων ΑΣΕΠ. Το 24μηνο είναι μία κατηγορία διορισμών που εξ ορισμού της χρησιμοποιείται "σύμφωνα με τις ανάγκες της υπηρεσίας". Άρα αν τελειώσουν οι ΑΣΕΠίτες και το αντίστοιχο 40% , η δεξαμενή από την οποία μπορεί να κάνει διορισμούς κατά την παρατεταμένη όπως δείχνει μεταβατική περίοδο χωρίς να χρειαστεί να νομοθετήσει διαφορετικά είναι το 24μηνο. Και για να μην θεωρηθεί ότι υποστηρίζω αυτό που με συμφέρει , στον κλάδο μου δεν υπάρχει εναπομείναν 24μηνο.
Μαγεία το pde!Σε αυτη τη μικρή γωνίτσα του διαδικτύου έχει ήδη εξαντληθεί το 60-40 και οι εκπαιδευτικοί καλούνται να αποφασίσουν πως πρέπει να γίνουν οι διορισμοί της επόμενης χρονιάς.Δε θέλω να σας απογοητεύσω αλλά το υπουργείο δεν ενδιαφέρεται πως θα διορίσει τους καλύτερουςή τους πιο άξιους, αλλά πως θα διορίσει τους λιγότερους και φθηνότερους(όπως σωστά επισήμανε και ηsun).
Παντως σαν υποψηφιος στον διαγωνισμο τετρακις δεν θα ηθελα τους συναδελφους σε οποιο πινακα και αν ανηκουν με μεγαλες προυπηρεσιες για ευνοητους λογους.
Παράθεση από: nonlin στις Ιουλίου 26, 2011, 01:37:01 pmΠαντως σαν υποψηφιος στον διαγωνισμο τετρακις δεν θα ηθελα τους συναδελφους σε οποιο πινακα και αν ανηκουν με μεγαλες προυπηρεσιες για ευνοητους λογους.?? Δε σε πιάνω.
Παράθεση από: LEONTITO στις Ιουλίου 26, 2011, 01:38:45 pmΠαράθεση από: nonlin στις Ιουλίου 26, 2011, 01:37:01 pmΠαντως σαν υποψηφιος στον διαγωνισμο τετρακις δεν θα ηθελα τους συναδελφους σε οποιο πινακα και αν ανηκουν με μεγαλες προυπηρεσιες για ευνοητους λογους.?? Δε σε πιάνω.Eννοω σαν συνηποψηφιους διοτι το πιο πιθανο να ειναι ψηλα στον τελικο πινακα.Αμα καταφερουν και διοριστουν μεχρι τοτε φευγουν απο την μεση.
Είπαν απερίφραστα στους ασεπίτες ότι πρέπει να βάλουν πολιτικό μέσο να φτάσει ο πίνακας ως το όνομά τους. Εγώ αυτό δεν καταδέχομαι να το κάνω. Ας χάσω διορισμό αλλά θα διατηρήσω την αξιοπρέπειά μου. όσο για τους υπόλοιπους που βρίζετε τον ασεπ, καλά κάνετε, το ίδιο κάνει και η Διαμαντοπούλου