0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
3. Κύρηξη πολέμου από το υπουργείο.
Κανένα νέο από το Υπουργείο κανείς? Δύσκολη η βδομάδα αυτή.... ας επλίσουμε τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή να βγουν οι πίνακες. Να ξέρουμε που βαδίζουμε γιατί πολύ στην καθυστέρηση μας βλέπω φέτος... Πέρσι τέτοιον καιρό ξέραμε και την σειρά μας και ετοιμαζόμασταν για την εγκύκλιο.Χώρια ότι ξέραμε ότι και οι διαρισμοί θα ήταν πάνω κάτω 3000. Τώρα... τίποτα... Και από τους ιθύνοντες κουβέντα... Άντε να δούμε πότε θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.... Κάθε πέρσι και καλύτερα πάντως....
Μια συμβουλή σας δίνω: φροντίστε να μείνουν ασεπίτες αδιόριστοι. Α, τι λέω το έχετε κάνει ήδη. Πληροφορία: τη μερίδα του λέοντος φέτος θα την έχουν οι 24μηνίτες. Κι αν γίνει έτσι, θα καταλάβουν όλοι ποια ομάδα έπαιζε παιχνίδια πίσω από την πλάτη όλων των άλλων με το πρόσχημα της αλληλεγγύης
Physikos13, μήπως έμαθες πόσους 24μηνίτες φιλολόγους θα πάρει;;;
Παράθεση από: LEONTITO στις Ιουλίου 26, 2011, 03:11:48 pmΜια συμβουλή σας δίνω: φροντίστε να μείνουν ασεπίτες αδιόριστοι. Α, τι λέω το έχετε κάνει ήδη. Πληροφορία: τη μερίδα του λέοντος φέτος θα την έχουν οι 24μηνίτες. Κι αν γίνει έτσι, θα καταλάβουν όλοι ποια ομάδα έπαιζε παιχνίδια πίσω από την πλάτη όλων των άλλων με το πρόσχημα της αλληλεγγύηςδε νομιζω να εχει πολλους 24μηνιτες, το αντιθετο, αλλωστε οι ασεπιτες προηγουνται(οχι στην τοποθετηση)παντως σαν 24μηνιτης δε νομιζω να παιξαμε καποιο παιχνιδι εις βαρος αλλων,σου αρεσει να σπερνεις τη διχονοια;ουτε η αννα τοσο καλα
Παράθεση από: Aritina στις Ιουλίου 26, 2011, 03:36:20 pmPhysikos13, μήπως έμαθες πόσους 24μηνίτες φιλολόγους θα πάρει;;;Όλους και τους 23,5μηνίτες
Δεν οφελεί νομίζω να φαγωνόμαστε μεταξύ μας.... Και φέτος πιστεύω θα γίνει το ίδιο με πέρυσι. θα πάρει δηλαδή από όλους τους πίνακες. Απλά τα νούμερα θα είναι πολύ μικρότερα. Έτσι όλοι θα είναι ευχαριστημένοι και η μεταβατική θα πάει για άλλον έναν χρόνο. Νομίζω ο κύβος ερρίφθη πάνω στο θέμα αυτό. Τό ζητούμενο είναι να βγουν επιτέλους οι πίνακες και να δούμε αν τελικά διοριζόμαστε ή πάμε για άλλοι μια χρονιά στην αναπλήρωση. Δεν νομίζω να έχει κανείς κάτι καλύτερο σαν πληροφορία πέρα από αυτό...
Παράθεση από: LEONTITO στις Ιουλίου 26, 2011, 03:38:13 pmΠαράθεση από: Aritina στις Ιουλίου 26, 2011, 03:36:20 pmPhysikos13, μήπως έμαθες πόσους 24μηνίτες φιλολόγους θα πάρει;;;Όλους και τους 23,5μηνίτεςTo Physiko ρώτησα.