0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ρε παιδιά, το κεφάλι μου φέρνει γύρω και δεν μπορώ να το χωνέψω. Διάβαζα τώρα τα ποσοστά απορρόφησης από το link:https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0B3C6tJsZqvjsMGJiNTEzZjAtZDYwMi00ODI3LTgzYmQtMzgzZGY5OWFiY2I2&hl=el&pli=1που παρέθεσε, δε θυμάμαι ποιος συνάδελφος, σε άλλο θέμα. Διορίστηκαν 480 φιλόλογοι και 1365 πήγαν αναπληρωτές = 1845. Παράλληλα, μόνο ο νομός μου μέσα στον Ιούλιο ανακοίνωσε 19 οργανικά κενά, άσε τα λειτουργικά. Πώς είναι, λοιπόν, δυνατόν να διορίσει 150-170 άτομα, όσους αναπληρωτές κι αν πάρει; Δηλαδή εδώ μιλάμε για τη σφαγή του Δράμαλη. Δεν ξέρω, πραγματικά τα έχω χάσει!ΥΓ. Ζητώ συγγνώμη για τον ασυνάρτητο λόγο του μηνύματός μου, αλλά πραγματικά στο κεφάλι μου αυτή τη στιγμή επικρατεί ένα χάος.
Ναι ρε συ, αλλά αυτοί οι διαθεσίτες δεν αφήνουν πίσω τους κενή την προηγούμενη θέση τους;
Υπάρχουν υπεράριθμοι φιλόλογοι;
Δεν παίρνει εγκριτική από το εσωτερικών για παραπάνω διορισμούς. Και σκέψου ότι οι φιλόλογοι ήδη παίρνουν το 1/3 + των θέσεων για τη ββάθμια. Οι άλλες ειδικότητες που σε κάποιες δε θα διορίσει ούτε έναν;
η ΟΛΜΕ ανηκει στο δευτερο ειδος συνδικαλιστικου οργανου
Παράθεση από: papagalia στις Ιουλίου 27, 2011, 12:51:04 amΚαι επίσης, από πολύ έγκυρη πηγή, άκουσα ότι οι πιστώσεις ΔΕΝ είχαν βγει ακόμα. Αυτά την Πέμπτη το πρωί. Για ρώτα την έγκυρη πηγή σου, πως είναι δυνατόν να βγουν οι πιστώσεις πριν βγουν οι πίνακες?
Και επίσης, από πολύ έγκυρη πηγή, άκουσα ότι οι πιστώσεις ΔΕΝ είχαν βγει ακόμα. Αυτά την Πέμπτη το πρωί.
Ίσως έχουμε βιαστεί και μεις να βγάλουμε συμπεράσματα και να μοιράσουμε την πίτα.Επίσημα το υπουργείο δεν έχει πει τίποτα.Οπότε συνάδελφοι τσάμπα "μελάνι" χαλάμε.Ας έχουμε λίγη υπομονή αλλά να πιέσουμε όσο μπορούμε και αν μπορούμε για περισσότερους διορισμούς.