0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Stelios στις Ιουλίου 27, 2011, 11:35:08 amΤώρα πως είναι δυνατόν να "βγουν" οι εγκύκλιοι χωρίς να ξέρουν τον ακριβή αριθμό είναι λίγο ανέκδοτο...Από την άλλη πως είναι δυνατόν να "βγουν" οι εγκύκλιοι διορισμού χωρίς να έχουν ενημερωθεί οι πίνακες στο e-aitisi.sch.gr και να έχουν ολοκληρωθεί και οι ενστάσεις....Μου ξεφεύγει κάτι;Έλα ντε! Πολύ περίεργα αυτά που γράφει ο Μπράτης.
Τώρα πως είναι δυνατόν να "βγουν" οι εγκύκλιοι χωρίς να ξέρουν τον ακριβή αριθμό είναι λίγο ανέκδοτο...Από την άλλη πως είναι δυνατόν να "βγουν" οι εγκύκλιοι διορισμού χωρίς να έχουν ενημερωθεί οι πίνακες στο e-aitisi.sch.gr και να έχουν ολοκληρωθεί και οι ενστάσεις....Μου ξεφεύγει κάτι;
Παράθεση από: giak στις Ιουλίου 27, 2011, 01:52:13 pmΠαράθεση από: Stelios στις Ιουλίου 27, 2011, 11:35:08 amΤώρα πως είναι δυνατόν να "βγουν" οι εγκύκλιοι χωρίς να ξέρουν τον ακριβή αριθμό είναι λίγο ανέκδοτο...Από την άλλη πως είναι δυνατόν να "βγουν" οι εγκύκλιοι διορισμού χωρίς να έχουν ενημερωθεί οι πίνακες στο e-aitisi.sch.gr και να έχουν ολοκληρωθεί και οι ενστάσεις....Μου ξεφεύγει κάτι;Έλα ντε! Πολύ περίεργα αυτά που γράφει ο Μπράτης.Δε γίνεται να καλέσει άτομα για διορισμό πριν να βγουν οι πίνακες.
Mη περιμένεις από το τηλέφωνο να σου πούν τίποτα αξιόλογο!Αυτό που κοιτάζουν είναι να σε ξεφορτοθούν
Yπέρ του δέοντος αγαπητός ο άσπονδος ..., θ' αναθεωρήσω ...
Εγω θα λεγα πως πρεπει να παρει 374 φιλολογους και οσον αφορα τις υπολειπες ειδικοτητες beeeeeeeeeeep.Ti λετε , αυτο νομιζω θα σας βολευε καλυτερα,ε;
http://www.esos.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=13604:doe-diamartiria-gia-tin-ekpaideisi-meso-mkoανάμεσα στις φιλολογικές ανησυχίες και την αγωνιώδη για αδιόριστους,αναπληρωτές εν αναμονή κτλ ραστώνη του καλοκαιριού,ιδού το μέλλον για τους εκπαιδευτικούς.Θα μας διορίσει ο τοπικός μας δήμος στην πδς της νέας εποχής!!!