0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πήρα τηλ στο τμήμα διορισμών και μου ειπαν ότι οι πίνακες θα βγουν από βδομάδα, ότι το 24 μηνο θα είναι το περισυνό δηλ δεν θα δούμε αλλαγές ... Όσο για τους διορισμούς τα κενά λέει που τους δόθηκαν ήταν πλασματικά και δεν είχαν καμία σχέση με τον πραγματικό αριθμό που είναι πολύ λιγότερος από αυτόν που υπολόγιζαν...Οι διορισμοι θα είναι λίγοι γιατί και τα κενά ειναι λίγα...Είπα πως είναι πολλές οι συνταξ και μου λέει ποσες δηλ;Μου ξαναλέει :Εμείς ξέρουμε ότι μας έδιναν πλασματικές περιοχές με κενά και το αποτέλεσμα είναι ότι δεν χρειαζόμαστε τόσο πολλούς για διορισμό....
Παράθεση από: tama στις Ιουλίου 28, 2011, 12:32:27 pmΠήρα τηλ στο τμήμα διορισμών και μου ειπαν ότι οι πίνακες θα βγουν από βδομάδα, ότι το 24 μηνο θα είναι το περισυνό δηλ δεν θα δούμε αλλαγές ... Όσο για τους διορισμούς τα κενά λέει που τους δόθηκαν ήταν πλασματικά και δεν είχαν καμία σχέση με τον πραγματικό αριθμό που είναι πολύ λιγότερος από αυτόν που υπολόγιζαν...Οι διορισμοι θα είναι λίγοι γιατί και τα κενά ειναι λίγα...Είπα πως είναι πολλές οι συνταξ και μου λέει ποσες δηλ;Μου ξαναλέει :Εμείς ξέρουμε ότι μας έδιναν πλασματικές περιοχές με κενά και το αποτέλεσμα είναι ότι δεν χρειαζόμαστε τόσο πολλούς για διορισμό.... Μήπως και οι τόσοι αναπληρωτές πέρυσι ήταν πλασματικοί;;;;;;;;;;;;;
Πήρα τηλ στο τμήμα διορισμών και μου ειπαν ότι οι πίνακες θα βγουν από βδομάδα, ότι το 24 μηνο θα είναι το περισυνό δηλ δεν θα δούμε αλλαγές ...
Πριν κάνα μήνα υπήρχαν πληροφορίες εδώ μέσα για 2.500-3.000 διορισμούς. Σας είπα περιμένετε πρώτα να ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο, αυτό θα κρίνει τα πράγματα. Όταν λοιπόν το Μεσοπρόθεσμο μιλάει αυστηρά για 1 διορισμό για 10 αποχωρήσεις το 2011, δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο. Για τις προσλήψεις αναπληρωτών που δεν υπάρχει συγκεκριμένη πρόβλεψη μπορεί να έχει μεγαλύτερη άνεση κινήσεων. Πάντως από του χρόνου η αναλογία διορισμών-αποχωρήσεων πέφτει στο 1:5, οπότε πιστεύω ότι θα τελειώσει με τους διορισμούς που θα τις έχουν μείνει σε εκκρεμότητα.
Παράθεση από: Green στις Ιουλίου 28, 2011, 10:58:28 amΠριν κάνα μήνα υπήρχαν πληροφορίες εδώ μέσα για 2.500-3.000 διορισμούς. Σας είπα περιμένετε πρώτα να ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο, αυτό θα κρίνει τα πράγματα. Όταν λοιπόν το Μεσοπρόθεσμο μιλάει αυστηρά για 1 διορισμό για 10 αποχωρήσεις το 2011, δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο. Για τις προσλήψεις αναπληρωτών που δεν υπάρχει συγκεκριμένη πρόβλεψη μπορεί να έχει μεγαλύτερη άνεση κινήσεων. Πάντως από του χρόνου η αναλογία διορισμών-αποχωρήσεων πέφτει στο 1:5, οπότε πιστεύω ότι θα τελειώσει με τους διορισμούς που θα τις έχουν μείνει σε εκκρεμότητα.Να θυμίσω ακόμα οτι οι συμβασιούχοι σύμφωνα με το μεσοπρόθεσμο,θα μειωθούν κατά 50%.Θα εξακολουθούν δε να μειώνονται κατά 10% κάθε χρόνο μέχρι το 2015, και αυτό δεν είναι σενάριο,έχει ήδη ψηφιστεί.
αν αυξησει το ωραριο των μονιμων θα μειωθουν δραστικα οι αναπληρωτες, ισως ομως φοβαται μετωπικη με τους μονιμους,οποτε κιοτευει, ενω εμας μας εχει ..σμενους
Παράθεση από: physikos13 στις Ιουλίου 28, 2011, 02:05:58 pmαν αυξησει το ωραριο των μονιμων θα μειωθουν δραστικα οι αναπληρωτες, ισως ομως φοβαται μετωπικη με τους μονιμους,οποτε κιοτευει, ενω εμας μας εχει ..σμενουςδεν φοβαται τιποτα.Το ζητουμενο ειναι η μειωση του αριθμου των εκπαιδευτικων παση θυσια και οχι ο μαθητης. Ο μαθητης ειναι το προσχημα.Εαν ηταν ο μαθητης θα ειχε ακολουθησει αλλες τακτικες.