0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Mα δηλαδή από το μεσημέρι διαβάζω,διαβάζω και λέω αποκλείεται.......να λέγονται τέτοιες χοντράδες......Buble10,ναι εγώ είμαι! ;DΜιλάμε έχουμε το διορισμό στο τσεπάκι......ο θείος είναι ο ιδιαίτερος της Αννούλας.....θα πάρουμε και το φυσικό που τον είπαν χουντικό τον έρμο!!
αυτα που λεω Lila μου εγω τουλαχιστον τα θεωρω αυτονοητα. υποτιθεται οτι αυτο ειναι ενα εκπαιδευτικο φορουμ και ολων ο εγκεφαλος στροφαρε αρκετα ωστε να μπορεσουμε να βγαλουμε μια σχολη, αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι πως γινεται και στην πορεια μερικοι τραβηξαν χειροφρενο μπλοκαροντας την εγκεφαλικη λειτουργια τους και δεν καταλαβαινουν αυτα τα αυτονοητα
Παράθεση από: giota8 στις Ιουλίου 30, 2011, 12:35:07 amαυτα που λεω Lila μου εγω τουλαχιστον τα θεωρω αυτονοητα. υποτιθεται οτι αυτο ειναι ενα εκπαιδευτικο φορουμ και ολων ο εγκεφαλος στροφαρε αρκετα ωστε να μπορεσουμε να βγαλουμε μια σχολη, αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι πως γινεται και στην πορεια μερικοι τραβηξαν χειροφρενο μπλοκαροντας την εγκεφαλικη λειτουργια τους και δεν καταλαβαινουν αυτα τα αυτονοηταEντάξει,έχει χαθεί το μέτρο...Από το μεσημέρι η μπουρδολόγία πάει σύννεφο.....Ολόκληρα κατεβατά για να εξάγουμε το εξής συμπέρασμα"οι διοριστέοι ασεπίτες και οι βυσματίες 24μηνίτες",η αλλιώς ο καλός και ο κακός.....Αλλά κάτι ο καύσωνας,κάτι η αφραγκία,κάτι η αδιοριστία.......τι να πω.....Κανένα cuba -libre ίσως βοηθήσει
Παράθεση από: Lila_76 στις Ιουλίου 30, 2011, 12:50:50 amΠαράθεση από: giota8 στις Ιουλίου 30, 2011, 12:35:07 amαυτα που λεω Lila μου εγω τουλαχιστον τα θεωρω αυτονοητα. υποτιθεται οτι αυτο ειναι ενα εκπαιδευτικο φορουμ και ολων ο εγκεφαλος στροφαρε αρκετα ωστε να μπορεσουμε να βγαλουμε μια σχολη, αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι πως γινεται και στην πορεια μερικοι τραβηξαν χειροφρενο μπλοκαροντας την εγκεφαλικη λειτουργια τους και δεν καταλαβαινουν αυτα τα αυτονοηταEντάξει,έχει χαθεί το μέτρο...Από το μεσημέρι η μπουρδολόγία πάει σύννεφο.....Ολόκληρα κατεβατά για να εξάγουμε το εξής συμπέρασμα"οι διοριστέοι ασεπίτες και οι βυσματίες 24μηνίτες",η αλλιώς ο καλός και ο κακός.....Αλλά κάτι ο καύσωνας,κάτι η αφραγκία,κάτι η αδιοριστία.......τι να πω.....Κανένα cuba -libre ίσως βοηθήσει το ρολο του ασχημου ποιος ατυχος τον εχει?
Παράθεση από: Lila_76 στις Ιουλίου 30, 2011, 12:32:53 amMα δηλαδή από το μεσημέρι διαβάζω,διαβάζω και λέω αποκλείεται.......να λέγονται τέτοιες χοντράδες......Buble10,ναι εγώ είμαι! ;DΜιλάμε έχουμε το διορισμό στο τσεπάκι......ο θείος είναι ο ιδιαίτερος της Αννούλας.....θα πάρουμε και το φυσικό που τον είπαν χουντικό τον έρμο!! φευγω για το λιμανι και βλεπω οτι διοριζομαι, αντε να παρω και τα χαρτια μου μαζι να κανω αιτηση, να στε καλα βρε