0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
οι μισοι απο το 40% ειναι 24μηνιτες και καλουνται πρωτοι. δεν θα θελουν να φυγουν?
Παράθεση από: MANAXOS στις Αυγούστου 01, 2011, 09:00:12 pmΠαράθεση από: KYRINIS στις Αυγούστου 01, 2011, 08:53:11 pmTo 24μηνο προηγείται στην επιλογή τοποθέτησης από όλες τις κατηγορίες. Οι 24μηνίτες κοινώς φέτος (οι πρώτοι 45) των φιλολόγων και οι αντίστοιχοι των άλλων ειδικοτήτων κάνουν πάρτυ. Οι υπόλοιποι του 60-40 έχουν τουλάχιστον διοριστεί (έστω και αρκετά έως πολύ μακριά από εκεί που ήθελαν), αλλά είναι διορισμένοι, και εμείς οι υπόλοιποι ή αρχίζουμε τις ψυχοθεραπείες ή αρχίζουμε να τα σπάμε όλα.Εξαρτάται τι θα επιλέξουμε.Να ακολουθησουμε τον δευτερο δρομο συναδελφε KYRINI θα βγαλει πιο ουσιωδες αποτελεσμα...... Κανένας δεν μπορεί να κάνει πάρτυ,με ελάχιστους διορισμούς τι πάρτυ?
Παράθεση από: KYRINIS στις Αυγούστου 01, 2011, 08:53:11 pmTo 24μηνο προηγείται στην επιλογή τοποθέτησης από όλες τις κατηγορίες. Οι 24μηνίτες κοινώς φέτος (οι πρώτοι 45) των φιλολόγων και οι αντίστοιχοι των άλλων ειδικοτήτων κάνουν πάρτυ. Οι υπόλοιποι του 60-40 έχουν τουλάχιστον διοριστεί (έστω και αρκετά έως πολύ μακριά από εκεί που ήθελαν), αλλά είναι διορισμένοι, και εμείς οι υπόλοιποι ή αρχίζουμε τις ψυχοθεραπείες ή αρχίζουμε να τα σπάμε όλα.Εξαρτάται τι θα επιλέξουμε.Να ακολουθησουμε τον δευτερο δρομο συναδελφε KYRINI θα βγαλει πιο ουσιωδες αποτελεσμα......
To 24μηνο προηγείται στην επιλογή τοποθέτησης από όλες τις κατηγορίες. Οι 24μηνίτες κοινώς φέτος (οι πρώτοι 45) των φιλολόγων και οι αντίστοιχοι των άλλων ειδικοτήτων κάνουν πάρτυ. Οι υπόλοιποι του 60-40 έχουν τουλάχιστον διοριστεί (έστω και αρκετά έως πολύ μακριά από εκεί που ήθελαν), αλλά είναι διορισμένοι, και εμείς οι υπόλοιποι ή αρχίζουμε τις ψυχοθεραπείες ή αρχίζουμε να τα σπάμε όλα.Εξαρτάται τι θα επιλέξουμε.
αρχικα τα κενα των φιλολογων ειναι παρα πολλα και δεν τιθεται θεμα τοποθετησης, ειδικα φετος. ο αριθμος διοριστεων ειναι μικρος και δεν φανταζομαι το υπουργειο να θελει πολλους αδιοριστους 24μηνιτες του χρονου. ενας συνδικαλιστης, προεδρος ελμε, μου ειπε οτι αποδεχεσαι διορισμο που ερχεται πρωτος.
εγω παντως ειμαι πολυ αισιοδοξος για το μελον θα αναπολουμε σε κανα δυο χρονια τις καλες εποχες των 600 διορισμων, οταν θα εχουμε απολυσεις....καλα μεταξυ σοβαρου και αστειου το λεω,αλλα και δυο χρονια πριν με το 600 δε θα γελουσατε;