0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δευτέρα με Τρίτη παιδιά οι πίνακες. Μίλησα σήμερα το πρωί με το Υπουργείο. Απλά δεν έχει καθοριστεί ακόμη ο αριθμός ανά ειδικότητα. Και φυσικά μιλάμε για 60%+ 40% ασυζητητί, από όποιες ειδικότητες διορίσουν.Δε θα υπάρχουν μου είπαν εκπλήξεις με νέα άτομα και υψηλές προυπηρεσίες ώστε να επηρεάσουν αυτούς που περιμένουν διορισμό από τον ενιαίο.
Ας φροντιζαν να παρουν πιστωσεις , οπως τα σωματα ασφαλειας, για να μην ειχαν τετοιο πονοκεφαλο.Αλλα βεβαια αυτοι κανουν πολεμο με ολη την εκπαιδευτικη κοινοτητα ,αν μπορουσαν το 600 θα το εκαναν 0 με μεγαλη χαρα.
Παράθεση από: billimember στις Αυγούστου 05, 2011, 12:25:09 pmΑς φροντιζαν να παρουν πιστωσεις , οπως τα σωματα ασφαλειας, για να μην ειχαν τετοιο πονοκεφαλο.Αλλα βεβαια αυτοι κανουν πολεμο με ολη την εκπαιδευτικη κοινοτητα ,αν μπορουσαν το 600 θα το εκαναν 0 με μεγαλη χαρα. ειπαμε η θατσερ φροντιζει να συντηρει το σκληρο της προφιλ, που ναι μεν δεν την ευνοει σε εθνικες εκλογες,αλλα μην ξεχνατε τη διεθνη της καρριερα, τα παρασημα απο την ευρωπη θελει, γι αυτο εμφανιζεται βασιλικοτερη του βασιλεως, ουτε τροικανος να χε το υπουργειο δε θα κανε τετοιες περικοπες
αχ λετε καποια στιγμη να μας φυγει, και την εχω στην καρδια μου
ουτε τροικανος να χε το υπουργειο δε θα κανε τετοιες περικοπες
θα φυγει η Αννουλα? και που θα παει? και τι θα κανουμε εμεις χωρις μια Αννουλα να μας δινει σφαλιαρες? εεεεεεεεεεεεεεε??