0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αφαιρώντας τους περσινούς διορισμούς του ενιαίου πίνακα είμαι στους 15 του ενιαίου των ΠΕ04-01 και στους 5 του 24μηνου. Εύχομαι καλό διορισμό και κουράγιο σε όλους σας.
με λιγα λογια κερδισμενοι βγαινουν οι 24μηνιτες, αφου θα διοριστουν περισσοτεροι απο τον αριθμο τους
Παράθεση από: mes στις Αυγούστου 05, 2011, 05:30:34 pmμε λιγα λογια κερδισμενοι βγαινουν οι 24μηνιτες, αφου θα διοριστουν περισσοτεροι απο τον αριθμο τουςΟι 24μηνίτες βγαίνουν κερδισμένοι, γιατί εκτός των άλλων, προηγούνται και στην επιλογή περιοχής. Και φέτος, που οι διορισμοί έχουν μειωθεί, νομίζω ότι είναι πιο τυχεροί από κάθε άλλη φορά.
Παράθεση από: KYRINIS στις Αυγούστου 05, 2011, 09:04:24 pmΠαράθεση από: mes στις Αυγούστου 05, 2011, 05:30:34 pmμε λιγα λογια κερδισμενοι βγαινουν οι 24μηνιτες, αφου θα διοριστουν περισσοτεροι απο τον αριθμο τουςΟι 24μηνίτες βγαίνουν κερδισμένοι, γιατί εκτός των άλλων, προηγούνται και στην επιλογή περιοχής. Και φέτος, που οι διορισμοί έχουν μειωθεί, νομίζω ότι είναι πιο τυχεροί από κάθε άλλη φορά.Εκτός αν όλες οι περιοχές δεν είναι και τόσο ελκυστικές - αν και σχετικό με το ποιος κάνει την αίτηση και ποιος ο τόπος διαμονής του -, πράγμα αρκετά πιθανό, φέτος ...
ασχετο αλλα αν μπορει να με βοηθησει καποιοσ,θελω να δω τον πινακα αναπληρωτων μηδενικησ προυπηρεσιασ και βρισκω τον περσινο
έχω μια απορίαο pasok έχει διαγραφεί από το forum ή αυτοδιαγράφηκε; γιατί αν ισχύει το 2ο, τότε τι ρόλο έπαιξε όλο αυτό τον καιρό;
Παράθεση από: ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ στις Αυγούστου 05, 2011, 09:48:46 pmέχω μια απορίαο pasok έχει διαγραφεί από το forum ή αυτοδιαγράφηκε; γιατί αν ισχύει το 2ο, τότε τι ρόλο έπαιξε όλο αυτό τον καιρό; το pasok χτυπάει πάντα εκει που δε το περιμένεις...
Παράθεση από: dinateacher στις Αυγούστου 05, 2011, 09:50:11 pmΠαράθεση από: ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ στις Αυγούστου 05, 2011, 09:48:46 pmέχω μια απορίαο pasok έχει διαγραφεί από το forum ή αυτοδιαγράφηκε; γιατί αν ισχύει το 2ο, τότε τι ρόλο έπαιξε όλο αυτό τον καιρό; το pasok χτυπάει πάντα εκει που δε το περιμένεις... ναι, αλλά ο pasok;
Εκοιμήθη το pasok....μεταφορικά μιλώντας....απλώς έτυχε.....
Παράθεση από: adigoni στις Αυγούστου 05, 2011, 10:32:57 pmΕκοιμήθη το pasok....μεταφορικά μιλώντας....απλώς έτυχε.....Αιωνία του η μνήμη...Να ζήσουμε να το θυμόμαστε...διορισμένοι! (και φυσικά δεν μιλάω για το πρώην μέλος)