0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Kαλημερούδια!!!!!Ναι inw, έχω διαβάσει οτι υπάγεται στην Κοινωφελή Εργασία στους δήμους με 625ευρώ αλλά υπήρξαν διαμαρτυρίες....Μια φίλη μου μου είπε απροκάλυπτα οτι περιμένει πως κ πως να παει στους δήμους η ΠΔΣ για να ξαναπάρει τα 10ωρα όπως παλιά....Οπότε.....
Φοβάμαι πως αν την πάρουν οι δήμοι, θα ξαναδούμε άτομα με πτυχίο το 2011 να παίρνουν 10 ώρες ,όπως άλλωστε έγινε και παλιά και διορίστηκαν μόνο με πδσ χωρίς να ξέρουν τι χρώμα έχει το ΑΣΕΠ.Ελλάς το μεγαλείο σου.
Παράθεση από: inw στις Αυγούστου 08, 2011, 10:48:20 amΔιάβασε μια φίλη μου σε εφημερίδα -εγώ δεν το είδα με τα μάτια μου- πως την ΠΔΣ από φέτος θα την αναλάβουν οι Δήμοι.Έχετε ακούσει κάτι σχετικό;Κάτι τέτοιο άκουσα κι εγώ. Είναι στα πλαίσια της αριστοκρατίας και της διαφάνειας...(Όπως ήταν όλα αυτά τα χρόνια εξάλλου η ΠΔΣ)!!!
Διάβασε μια φίλη μου σε εφημερίδα -εγώ δεν το είδα με τα μάτια μου- πως την ΠΔΣ από φέτος θα την αναλάβουν οι Δήμοι.Έχετε ακούσει κάτι σχετικό;
Έχετε ακούσει αν ο μισθός μας από Σεπτέμβρη -αναφέρομαι στους αναπληρωτές ακω- θα μειωθεί; Δηλ. θα κατέβει από τα 1200+ που παίρναμε μέχρι τώρα;
Παράθεση από: inw στις Αυγούστου 08, 2011, 11:00:59 amΦοβάμαι πως αν την πάρουν οι δήμοι, θα ξαναδούμε άτομα με πτυχίο το 2011 να παίρνουν 10 ώρες ,όπως άλλωστε έγινε και παλιά και διορίστηκαν μόνο με πδσ χωρίς να ξέρουν τι χρώμα έχει το ΑΣΕΠ.Ελλάς το μεγαλείο σου. μπορεί να δεις και άτομα με ώρες 20 ώρες και όσες ώρες θέλεις.Η προϋπηρεσία που ΘΑ αποκτηθεί ΔΕΝ θα προσμετράται για διορισμό, καθώς σύμφωνα με το νόμο η πρόσληψη δεν έγινε από το Υπουργείο
Παράθεση από: dimstella στις Αυγούστου 08, 2011, 01:07:08 pmΠαράθεση από: inw στις Αυγούστου 08, 2011, 11:00:59 amΦοβάμαι πως αν την πάρουν οι δήμοι, θα ξαναδούμε άτομα με πτυχίο το 2011 να παίρνουν 10 ώρες ,όπως άλλωστε έγινε και παλιά και διορίστηκαν μόνο με πδσ χωρίς να ξέρουν τι χρώμα έχει το ΑΣΕΠ.Ελλάς το μεγαλείο σου. μπορεί να δεις και άτομα με ώρες 20 ώρες και όσες ώρες θέλεις.Η προϋπηρεσία που ΘΑ αποκτηθεί ΔΕΝ θα προσμετράται για διορισμό, καθώς σύμφωνα με το νόμο η πρόσληψη δεν έγινε από το ΥπουργείοΝαι...αλλά αυτό δεν μπορεί κάποια στιγμή να αλλάξει και να προσμετρηθεί στο μέλλον; Αναδρομικά...